Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gemsi']wiesz... w zasadzie masz racje, w koncu w niej plyeni krew twojego pupila :)
to prawie jak jeden stwor tylko podzielony na dwa, to jak , piszesz sie ? :diabloti:[/quote]

Ja marzę o takiej suni jak Hienka. Moje marzenie będzie realizowalne za jakieś dwa lata, więc lepiej szukajmy Hience innego domu...

Posted

Jestem w trakcie poszukiwania [B]młodej[/B] suni (właśnie odeszła moja ). Latam dziś po stronach ze zwierzakami, nie za bardzo mam czas na czytanie całych wątków. Dajcie znać, jeśli sunia jest "do wzięcia", bo widzę, że to kochany zwieruś. A ja mam dom z duuużym ogrodem i byłoby jej na pewno dobrze. Zajrzę jutro:sleep2:
PS
Zaznaczyłam, że młodej, bo mam 3 koty i ... 1 psa, a w tym roku opuściły mnie już dwa stare psy i nie miałabym siły wziąć kolejnego pieska, którego musiałabym niedługo pożegnać

Posted

A skąd jesteś Poziomko?
Pytam bo jak mam nadzieję rozumiesz zwykle odbywa się wizyta przedadopcyjna celem sprawdzenia domku a poza tym musimy wiedzieć jak daleko ew. trzeba by sunię przetransportować.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Figielek, ale Cię na LIMERYKI wzięło... ;)
Po Mamusi Szanownej?[/quote]
Bo Rumba to moja muza
Delikatna jest jak róża
(nie przy wyrywaniu kiełbasy):diabloti:
Wilejkaros zobacz pasy
Na jej futrze a na pewno już pojutrze
Wierz napiszesz dla Rumbuni,bo
to piesek kochaniuni.:loveu:

Posted

[quote name='Wilejkaros']I tak gratuluję, że jesteś w stanie zapamiętać, bo niektórzy się skarżą, że ten nick jest nie do wymówienia ;)

Jak Hienka dzisiaj?[/quote]

Nie do wymówienia? - on jest nie do zapamiętania :evil_lol:

Posted

-Na kanapie leżeć masz
A ty ze mną w szpiegów grasz.
Wciąż podkradasz, wciąż coś śledzisz
A gdy spojrzę cicho siedzisz.

-Hau Hau!
-Nawet szyfrem mówisz już.
bez słownika ani rusz.:shake:

Posted

[quote name='beam6']Nie do wymówienia? - on jest nie do zapamiętania :evil_lol:[/quote]
Dlaczego?
[B]Wilejka[/B] to jak rozumiem od imienia, bardzo ładnego zresztą a [B]ros[/B] podejrzewam od nazwiska ale chyba niezbyt trudne do zapamiętania. W każdym razie ja zapamiętałem od pierwszego razu.