luka1 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Sami jedzą niewiadowo ile a na psy zganiają - grubasy :evil_lol: Quote
gdgt Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='gemsi']wiesz... w zasadzie masz racje, w koncu w niej plyeni krew twojego pupila :) to prawie jak jeden stwor tylko podzielony na dwa, to jak , piszesz sie ? :diabloti:[/quote] Ja marzę o takiej suni jak Hienka. Moje marzenie będzie realizowalne za jakieś dwa lata, więc lepiej szukajmy Hience innego domu... Quote
Figa Bez Maku Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Gemsi i jayo kłopot mają lodówki szukają bo w starej... drzwi sie nie domykają:diabloti: Quote
Puchatek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Teraz będzie łatwiej, zima idzie więc część zapasów można delegować na dwór. Quote
Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zaproście Alfreda vel Fafika, na pewno sobie poradzi! Quote
poziomka61 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jestem w trakcie poszukiwania [B]młodej[/B] suni (właśnie odeszła moja ). Latam dziś po stronach ze zwierzakami, nie za bardzo mam czas na czytanie całych wątków. Dajcie znać, jeśli sunia jest "do wzięcia", bo widzę, że to kochany zwieruś. A ja mam dom z duuużym ogrodem i byłoby jej na pewno dobrze. Zajrzę jutro:sleep2: PS Zaznaczyłam, że młodej, bo mam 3 koty i ... 1 psa, a w tym roku opuściły mnie już dwa stare psy i nie miałabym siły wziąć kolejnego pieska, którego musiałabym niedługo pożegnać Quote
Figa Bez Maku Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Poziomko, Hienia jest śliczna szalenie wszyscy są w nią zapatrzeni! A gemsi i jayo na pewno , wierzę powiedzą chętnie o jej charakterze Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hienka - Rumba czesz futerko,zakładaj kokardy mimo że jesteś śliczna - poziomka powinna cię polubić :p Quote
Puchatek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A skąd jesteś Poziomko? Pytam bo jak mam nadzieję rozumiesz zwykle odbywa się wizyta przedadopcyjna celem sprawdzenia domku a poza tym musimy wiedzieć jak daleko ew. trzeba by sunię przetransportować. Quote
Figielek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Wilejkaros']Figielek, ale Cię na LIMERYKI wzięło... ;) Po Mamusi Szanownej?[/quote] Bo Rumba to moja muza Delikatna jest jak róża (nie przy wyrywaniu kiełbasy):diabloti: Wilejkaros zobacz pasy Na jej futrze a na pewno już pojutrze Wierz napiszesz dla Rumbuni,bo to piesek kochaniuni.:loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hahahahaha, nie wiem tylko czy powinno być napisane "dla Wilejkarosa" czy "dla Wilejkaros", bo ja rodzaj żeński jestem. Figielku, bardzo mi się podoba Twoja twórczość radosna. Quote
Figielek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Upsssssss!Wybacz te pomyłkę:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 I tak gratuluję, że jesteś w stanie zapamiętać, bo niektórzy się skarżą, że ten nick jest nie do wymówienia ;) Jak Hienka dzisiaj? Quote
beam6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Wilejkaros']I tak gratuluję, że jesteś w stanie zapamiętać, bo niektórzy się skarżą, że ten nick jest nie do wymówienia ;) Jak Hienka dzisiaj?[/quote] Nie do wymówienia? - on jest nie do zapamiętania :evil_lol: Quote
Figielek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 -Na kanapie leżeć masz A ty ze mną w szpiegów grasz. Wciąż podkradasz, wciąż coś śledzisz A gdy spojrzę cicho siedzisz. -Hau Hau! -Nawet szyfrem mówisz już. bez słownika ani rusz.:shake: Quote
Puchatek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='beam6']Nie do wymówienia? - on jest nie do zapamiętania :evil_lol:[/quote] Dlaczego? [B]Wilejka[/B] to jak rozumiem od imienia, bardzo ładnego zresztą a [B]ros[/B] podejrzewam od nazwiska ale chyba niezbyt trudne do zapamiętania. W każdym razie ja zapamiętałem od pierwszego razu. Quote
beam6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Tiaaaaa - tylko to imię brzmi Ania .....:) Quote
Puchatek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='beam6']Tiaaaaa - tylko to imię brzmi Ania .....:)[/quote] :mdleje:No to może zawsze chciała mieć na imię Wilejka :lol: Quote
Figa Bez Maku Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie budzi to mojego zdziwienia przecież Rumba to też już Hienia a jeśli do poziomki trafi znów zmienić imię spotrafi.. Quote
Figielek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A ja uważam,że Rumba brzmi przesłodko:loveu::loveu: Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Figielek']A ja uważam,że Rumba brzmi przesłodko:loveu::loveu:[/quote] Jestem tego samego zdania :eviltong: Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejka to imię mojego kota.... Brawo, Puchatek! Ros od nazwiska! Zapamiętałeś!!!!!! No to już 2 osoby! Beam, kupimy Ci Bilobil ;) Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejka to moja ulubiona bohaterka książki Aleksandra Minkowskiego ;) Quote
jayo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ciotki i Wujkowie, Wy tu gadu gadu, a Rumba nazywa sie Henia, wiec domu szuka i to juz !!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts