Paulina87 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Byłoby przynajmniej jeszcze bardziej wesoło niż z dwoma. Quote
Tengusia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Paulinka18 napisał(a):Byłoby przynajmniej jeszcze bardziej wesoło niż z dwoma. ty mnie tu nie kus cioteczka :mad: Quote
Paulina87 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Ja nie kuszę, ja tylko proponuję. Lunie należy się najwspanialszy domek bo to jeszcze dziecko :loveu: Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No co ty Tengusia , mówię Ci trio jest najlepsze, zawsze to więcej i lepiej niż dwa, radocha x 3 !!!!!! Quote
Tengusia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dlugonoga pieknosc sie pokazuje wszystkim ;) Quote
Paulina87 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Tengusia mówi sie trudno musisz ją brać :diabloti: bo nikt inny się nią nie interesuje, nawet z allegro nikt nie pisze w jej sprawie :shake: . Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no Tengusia zabieraj ślicznotkę do swojej kawalerki :evil_lol: Boluś bedzie miał drugą koleżankę :cool3: Quote
Paulina87 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Luna ma się dobrze, zmieniła koleżankę z boksu, ale to jej nie przeszkadza. Quote
Tengusia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 I nikt Lunki nie odwiedza :-( i co ja mam biedna zrobic :placz: Luna czemu nikt nie chce cie pokochac :placz: :placz: :placz: Quote
Paulina87 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 No właśnie nikt jej nie chce :placz: Quote
Tengusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzien dobry sloneczko moje :loveu: biegniemy do gory :painting: Quote
Paulina87 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Widzę cioteczko, że Luna w Twoim podpisie :cool3: ale jeszcze lepiej wyglądałaby w Twojej kawalerce :evil_lol: Dziękuję za bannerek :loveu: Quote
Tengusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzisiaj nawet mi sie snilo ze mam trzy psiaki :evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nikt dzisiaj nie zagladal do slicznotki :( Quote
Paulina87 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Amstaffów, pseudoamstaffów, prawie amstaffów, mixów amstaffów itp jest tyle w schroniskach, że ciężko o nowe domki :placz: Quote
Tengusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Paulinka18 napisał(a):Amstaffów, pseudoamstaffów, prawie amstaffów, mixów amstaffów itp jest tyle w schroniskach, że ciężko o nowe domki :placz: do tego jeszcze mylne przekonanie spoleczenstwa ze to urodzeni mordercy :shake: ... i tak biedne odchodza w samotnosci :-( :placz: Quote
Tengusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Luna sloneczko musisz byc na pierwszej ;) Quote
Paulina87 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Luna dziczeje w zamknięciu. Teraz jak rok szkolny się zaczał wolontariusze bywają raz na kilka dni. Dzisiaj rano ledwie wyciągnęłam ją z kojca, drapała, gryzła i rzucała się na wszystkie strony :shake: a na początku takie kochane psisko to było. To nie jest miejsce dla tak energicznego szczeniaka. Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 trzeba jej szybko chocby tymczas zalatwic bo nam sie malenstwo calkiem zmarnuje :( Quote
Paulina87 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Pojawił się cień szansy dla Luny. Odezwała się do mnie Pani z allegro chętna na adopcję Eustachego, napisałam, że jutro ma go odebrać właścicielka i zaproponowałam Lunę. Pani ma dwa amstaffy ze schroniska. Jeden jest wykastrowany, drugi będzie miał zabieg w przyszłym tygodniu. Oba to pręguski więc Eustachy miał być do kompletu. No ale w końcu Luna to też pręguska tyle, że jaśniejsza no i suczka. Oglądałam zdjęcia psów, wyglądają na szczęśliwe, widać, że są zadbane, zgadzają się między sobą, pychole szczęśliwe :loveu: Pani ma odezwać się jutro więc trzymajcie kciuki :modla::bigok: Quote
Recommended Posts