Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Amstaffów, pseudoamstaffów, prawie amstaffów, mixów amstaffów itp jest tyle w schroniskach, że ciężko o nowe domki :placz:

do tego jeszcze mylne przekonanie spoleczenstwa ze to urodzeni mordercy :shake: ... i tak biedne odchodza w samotnosci :-( :placz:

Posted

Luna dziczeje w zamknięciu. Teraz jak rok szkolny się zaczał wolontariusze bywają raz na kilka dni.

Dzisiaj rano ledwie wyciągnęłam ją z kojca, drapała, gryzła i rzucała się na wszystkie strony :shake: a na początku takie kochane psisko to było. To nie jest miejsce dla tak energicznego szczeniaka.

Posted

Pojawił się cień szansy dla Luny.

Odezwała się do mnie Pani z allegro chętna na adopcję Eustachego, napisałam, że jutro ma go odebrać właścicielka i zaproponowałam Lunę.

Pani ma dwa amstaffy ze schroniska. Jeden jest wykastrowany, drugi będzie miał zabieg w przyszłym tygodniu. Oba to pręguski więc Eustachy miał być do kompletu. No ale w końcu Luna to też pręguska tyle, że jaśniejsza no i suczka.

Oglądałam zdjęcia psów, wyglądają na szczęśliwe, widać, że są zadbane, zgadzają się między sobą, pychole szczęśliwe :loveu:

Pani ma odezwać się jutro więc trzymajcie kciuki :modla::bigok: