Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

plątał się parę dni na moim osiedlu, znaleźli się ludzie którzy zdecydowali się go przygarnąć jeśli zostanie złapany. dziś się udało, z porannego spaceru wróciłam z dodatkowym egzemparzem. niestety państwo się rozmyślili i zostałam z problemem.

psiak jest raczej młody, bardzo chudy, raczej przyjazny, spokojny. nie moze u mnie zostac, mój go nie toleruje. a nikt w okolicy nie ma wolnego tymczasu. na kotlety jest za chudy wiec raczej wyląduje w schornie w sosnowcu.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słodziaczek :loveu::loveu: dlaczego ja nie mam warunków na przygarnianie, chociaz na tymczas...
sytuacja patowa... złapany nie ma gdzie sie podziać ......

qrde... schron... :shake::placz:

Posted

zaraz sie bede kontaktowac z Jotką, uzgodnimy co z nim dalej począc, apetyt ma, zjadł u mnie miche suchego. jakby co to allegro i ogłoszenia moge sama porobić bo mam konto, jeszcze plakaty trzeba bedzie porozwieszac, w dg moge tym sie zająć, przydadza sie osoby z innych miast
dzieki za szybki odzew

Posted

Może warto poszukać właścicieli?
Wiem, że jest ktoś kto szuka haskiego (swojego psiaka)
Takie ogłoszenia widziałam i u nas w tyskim schronisku i u weterynarza.
SPRAWDZĘ

Warto by go umieścić na forach haskiego i dać ogłoszenie do gazety wyborczej.

Domyślam się, że nie ma tatuażu i chipa?

Posted

I dopadło mnie, musiałam odwieźć psa do schronu. On jest ogólnie spokojny, ale gdy położyłam mu rękę na zadzie to warknął groźnie. Myślę, że mądry, spokojny, ale zdecydowany człowiek mógłby mieć wiele radości z takiego towarzysza.

Posted

raczej w stosunku do innych psów też jest dominujący, chce się bawić, sam nie atakuje ale chce je podporządkować, tyle dało się wywnioskować z tego jak się w boksie zachowywał.
w stosunku do ludzi - sam też nie atakuje, jest nawet ufny, dał mi się złapać bez problemu, ale jak coś jest nie po jego myśli to potrafi warknąć. ogłaszaniem go zajmę się jutro dziś padam na pysk już,
tatoo na uchu nie ma, w pachwinie nie pozwolił sobie sprawdzić

Posted

Ja mam też jeszcze chętną dziewczynę na niego z Jastrzębia Zdrój. Jednak jest jeszcze nie sprawdzona dokładnie. Wczoraj napisałam wiadomość do osoby z forum stake-out z Tych czy mógłby sprawdzić ją i zobaczymy.

Posted

[quote name='Paulinka18']Ja mam też jeszcze chętną dziewczynę na niego z Jastrzębia Zdrój. Jednak jest jeszcze nie sprawdzona dokładnie. Wczoraj napisałam wiadomość do osoby z forum stake-out z Tych czy mógłby sprawdzić ją i zobaczymy.

w razie czego ja jestem z Jastrzębia... ale nigdy nie sprawdzałam domku, więc albo mi podpowiecie co i jak... albo.........

klikne do Marchewy- ona ma wprawe w sprawdzaniu przed i poadopcyjnym. i też jest z Jastrzębia.

a ja poszłabym z nią... nauczy mnie co nieco w inspekcjach przed i po.....

oki???

Posted

Byłoby super :multi:

Ale na razie poczekam co mi odpisze Grześ ze stake-out. Jeśli nie będzie mógł dojechać (jest z Tych) to dam Wam znać.

Napiszę wam wtedy na co konkretnie zwracać uwagę jeżeli chodzi o haszczaki. Chociaż i tak najważniejsze jest nierozmnażanie.

Posted

[quote name='Paulinka18']Byłoby super :multi:

Ale na razie poczekam co mi odpisze Grześ ze stake-out. Jeśli nie będzie mógł dojechać (jest z Tych) to dam Wam znać.

Napiszę wam wtedy na co konkretnie zwracać uwagę jeżeli chodzi o haszczaki. Chociaż i tak najważniejsze jest nierozmnażanie.

sklikałam sie z Marchewą. do 8 września jest w Polsce, więc nie ma problemu- Ona przerabiała już dziesiątki kontroli więc da radę.. a ja zabieram sie z nią, bo czas najwyższy nauczyć sie o co biega bo czasem mogę sie przydać :roll:

tak czy inaczej polecamy sie :cool3::cool3: