Jump to content
Dogomania

Młody, polski owczarek nizinny podrzucony do schroniska.- MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

JUŻ W NOWYM DOMU

W schronisku w Orzechowcach przebywa od niedawna młody polski owczarek nizinny. Naprawdę trudno zrozumieć dlaczego 2 starsze panie przerzuciły go przez płot i uciekły. Pies był zadbany, łagodny i bardzo przymilaśny. Widać że z domowych pieleszy.Ma ok.1,5 roku.
Siedzi teraz smutny w betonowym boksie i podrywa się na każde zbliżenie człowieka w nadziei, że go stąd zabierze. Co stanie się z jego sierścią niedługo, można sobie wyobrazić. Nie będzie już taką mięciutką, puchatą kulką do kochania...I pewnie nikt go nie będzie chciał.
Telefon kontaktowy 606262450 lub [email protected]

Posted

Beciu,
zapewniam Cie, ze jak tylko dam malego na allegro, to bedziesz miec mnostwo telefonow. Pisze od razu, zebys wiedziala, ze na aukcji bedzie informacja, ze pies jest wykastrowany. Prosze dopilnuj, zeby zrobili mu zabieg przed wydaniem do adopcji :modla:

Posted

Ulka, spróbuję się skontaktować dzisiaj z kierowniczką w sprawie kastracji, tak że wstrzymaj się z allegro...Poza tym szukamy z albiemu domu tu na miejscu bo pies sliczny i ma duże szanse...:roll:

Posted

na Kumpla mam chętną Panią w Krakowie, ale wiem, że kierowniczka też kogoś ma. Dzisiaj musze ustalić do kiedy kumpel ma w schronie siedzieć, bo jeszcze dwa tygodnie kwarantanny nie minęły chyba.
Kastracje i sterylki dopiero od nowego miesiąca, nie ma kasy teraz.
Gdyby o wszystkie psiaki nam się ludzie tak dobijali jak o niego będą, bo wiem, że będą tak jak Ula napisała wcześniej.

Posted

albiemu, ten ,,ktoś ''od kierowniczki psa jeszcze nie widział...chciał kiedyś ładnego psa , a teraz jest na wczasach i nawet nie wie że kierowniczka mu jakiegoś szykuje... I nie wiadomo nawet czy chce kudłacza...:roll:
Póki co - ten dom to żaden dom.

Posted

Beciu,
na pewno beda jeszcze telefony. Jest 2 obserwatorow na allegro i sporo wejsc na aukcje. Na pewno to za daleko w razie jakis klopotow :shake:

Nie wydawajcie psa bez sprawdzenia domu :modla:
I bez partycypacji w kosztach transportu :roll:
Zreszta to wiesz :p tak tylko pisze martwiac sie na zapas :roll:

Posted

Miałam nastepny telefon z Sosnowca i mail z Warszawy...:lol:
Wszyscy chcą Kudlacza Kumpela...:multi:
Na razie zbieram informacje i będziemy potem wybierac ten jeden najlepszy domek...:lol: I sprawdzać...

Posted

Na razie zbieram informacje i będziemy potem wybierac ten jeden najlepszy domek...:lol: I sprawdzać...

BEATKO, PROSZE CIE ZBIERAJ WSZYSTKIE KONTAKTY NA DOMKI.
Kudlaczy jest wiecej do adopcji : MORUS z Ostrowca, Idefix i wiele innych kudlaczkow. Trzeba i o nich pamietac.