Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten uroczy psiak wabi się Tar-zan. Jest to tak na moje oko 4letni psiaczek. Niestety jego historii nie znam. Podejrzewam że kolejne porzucenie... :roll: :roll: Biedny... Siedzi w swojej klateczce i czeka, a gdy tylko widzi człowieka wariuje z radości. Pomóżmy mu razem znaleść domek.Tarzan jest delikatny w stosunku do dzieci. Kiedy pewien malutki chłopiec dawał mu kiełbaskę Tarzanik bardzo delikatnie mu ją wyjadał. Jest przeuroczy. Oto nasz słodziaczek :

:( Biedny cierpi szybko się męczy na spacerkach ... niedawno mial amputowaną łapkę:(

Kontakt :
@ : [email protected]
gg : 899446 w rozmowie podaję numer telefonu kom.

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam zbyt dobrych wiadomości o psiaku....

został przeniesiony na wybieg z innymi psiakami...

nie dośc, że się rzucał i mu chyba "wlały" to jeszcze połamał sobie tam łapę i to tak....że musi miec ją śrubowaną....

nie mam pojęcia jak to się stało...bo tam tylko ogrodzenie...nie wiem może jakoś tak łapinę w nie włożył czy jak....

w każdym razie cierp strasznie....

sisia zmień tytuł :(

Posted

[quote name='gwiazda0']a co sie jemu stało w łape??

gwiazda, na 1 stronie napisała Aga co się stało:

Nie mam zbyt dobrych wiadomości o psiaku....

został przeniesiony na wybieg z innymi psiakami...

nie dość, że się rzucał i mu chyba "wlały" to jeszcze połamał sobie tam łapę i to tak....że musi mieć ją śrubowaną....

nie mam pojęcia jak to się stało...bo tam tylko ogrodzenie...nie wiem może jakoś tak łapinę w nie włożył czy jak....

w każdym razie cierpi strasznie........

Posted

Tarzan jest wspaniały...Teraz wiemy,że jest łagodny do dzieci... W schronisku był synek kierowniczki, który karmił go z ręki... Tarzan łągodnie i delikatnie jadł kawałki karmy...Jest wspaniały...

Posted

Ty nie mogłaś patrzec (widzialam) a co dopiero ja.... i własnie to byla moja przeszkoda do zostania weterynarzem..

Ale tak koniec tematu zastrzyków... Tarzanik ma złamaną łapke ale na 3 całkiem niezle kica...daje sobie rade.... a ciągnie jak zwykle :P