sisia0 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ten uroczy psiak wabi się Tar-zan. Jest to tak na moje oko 4letni psiaczek. Niestety jego historii nie znam. Podejrzewam że kolejne porzucenie... :roll: :roll: Biedny... Siedzi w swojej klateczce i czeka, a gdy tylko widzi człowieka wariuje z radości. Pomóżmy mu razem znaleść domek.Tarzan jest delikatny w stosunku do dzieci. Kiedy pewien malutki chłopiec dawał mu kiełbaskę Tarzanik bardzo delikatnie mu ją wyjadał. Jest przeuroczy. Oto nasz słodziaczek : :( Biedny cierpi szybko się męczy na spacerkach ... niedawno mial amputowaną łapkę:( Kontakt : @ : [email protected] gg : 899446 w rozmowie podaję numer telefonu kom. Quote
sisia0 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Tar-zanik bedziesz mial zaraz bazarek na badania ... Szukaj pana kochaniutki Quote
sisia0 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Tu bazarek dla Tar-zana na badania : http://www.dogomania.pl/forum/showth...11#post6564311 Quote
Aga_Mazury Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nie mam zbyt dobrych wiadomości o psiaku.... został przeniesiony na wybieg z innymi psiakami... nie dośc, że się rzucał i mu chyba "wlały" to jeszcze połamał sobie tam łapę i to tak....że musi miec ją śrubowaną.... nie mam pojęcia jak to się stało...bo tam tylko ogrodzenie...nie wiem może jakoś tak łapinę w nie włożył czy jak.... w każdym razie cierp strasznie.... sisia zmień tytuł :( Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
lidka_park Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Biedaczek :( Tarzan potrzebuje pomocy !!!! Quote
gwiazda0 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ałć....biedny....:-( a Tar-zan jeszcze wymiotuje,czy już nie?? Quote
Matusz Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 biedny Tarzan:-( dzisiaj był u weta, ale niestety nic nie wiem... Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='gwiazda0']a co sie jemu stało w łape?? gwiazda, na 1 stronie napisała Aga co się stało: Nie mam zbyt dobrych wiadomości o psiaku.... został przeniesiony na wybieg z innymi psiakami... nie dość, że się rzucał i mu chyba "wlały" to jeszcze połamał sobie tam łapę i to tak....że musi mieć ją śrubowaną.... nie mam pojęcia jak to się stało...bo tam tylko ogrodzenie...nie wiem może jakoś tak łapinę w nie włożył czy jak.... w każdym razie cierpi strasznie........ Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tarzan jest wspaniały...Teraz wiemy,że jest łagodny do dzieci... W schronisku był synek kierowniczki, który karmił go z ręki... Tarzan łągodnie i delikatnie jadł kawałki karmy...Jest wspaniały... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kochany Tarzan ! pilnie domek dla niego pełen miłości ! Quote
gwiazda0 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='matusz5']Kochany Tarzan ! pilnie domek dla niego pełen miłości ! znajdzie domek... napewno Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Biedny Tar-zan. tyle nieszczęścia na raz :( Quote
gwiazda0 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jak pani ewa robiła tar-zanowi zastrzyk,to ja nie mogłam na to patrzeć...poprostu tyłem sie odwróciłam.... Quote
mowie-nie-arce Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ty nie mogłaś patrzec (widzialam) a co dopiero ja.... i własnie to byla moja przeszkoda do zostania weterynarzem.. Ale tak koniec tematu zastrzyków... Tarzanik ma złamaną łapke ale na 3 całkiem niezle kica...daje sobie rade.... a ciągnie jak zwykle :P Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mógłby tylko trochę przybrać na wadze.... Quote
Recommended Posts