Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jak bym wiedziała to bym napisała nie?:cool3: Lucyna rzadko jest przy kompie, ale dałam jej znać i niedługo sie powinna odezwać.;) Ja nie mam na razie nic na karcie, ale Lucy na pewno odezwie się jutro, albo wieczorem.:roll: Ja nie każe nikomu na siłe dzwonić, ale jak już na teraz chcesz wiedzieć to na wszelki wypadek dałam numer. Quote
GameBoy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Lucy ostatnio zakladala bazarki wiec byla na dogo, pytania o psa padaly od jakiegos czasu, wiec watek powinien jej sie wyswitlic w subskrybcjach jako odwiedzany przez kogos Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 GameBoy napisał(a):Lucy ostatnio zakladala bazarki wiec byla na dogo, pytania o psa padaly od jakiegos czasu, wiec watek powinien jej sie wyswitlic w subskrybcjach jako odwiedzany przez kogos No bywa...może po prostu nie była w stanie odwiedzić wszystkich watków.;) Ale nie gdybajmy, poczekajmy na odpowiedź.;) Quote
Lucy* Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 GameBoy napisał(a):od marca czekamy, oby nie drugie tyle Jak już jestem to serio nie daję rady przebić się przez wszystkie wątki dlatego proszę jak coś pilnego - dajcie znać choć na GG dzięki Rybka :calus: Ty jak zawsze niezawodna :) Jeśli chodzi o tymczas to pisałam już że nie było takiej możliwości, ale chyba nie Tobie GameBoy (przepraszam :modla:) skoro nie miałaś ode mnie żadnej wiadomości. W schronisku w Sosnowcu nie wydaje się inaczej psów niż tylko na zasadzie kupna/adopcji czy jak zwał inaczej, a poza tym ta pani która miała Aiszę wziąć dosyć długo odkładała termin więc trudno robić z kogoś przysłowiowego głupka ..tym bardziej że udostępnia swój dom , czas itd.. Sądziłam więc że temat był zamknięty, wiele razy rozmawiałam też z panią Kierownik - Aisza była bezproblemowym psem więc spokojnie czekała w boksie - dogadywała się z psami i ludźmi. W maju choć nie było wiadomo którego ta pani miała po nią przyjechać ale bodajże w czasie weekendu majowego AISZA trafiła do nowego DOMU :multi: :multi: :multi: Po prostu bez zapowiedzi przyjechali specjalnie po nią ludzie z Będzina :multi::multi: BARDZO SIĘ CIESZĘ , AISZA PEWNIE TERAZ LEŻY NA WYGODNEJ KANAPIE :laola: Dziękuję Wam wszystkim za pomoc w szukaniu jej domu i zainteresowanie , wielkie dzięki Tobie GameBoy ..i jeszcze raz wybacz... :oops: trochę głupio wyszło.. Quote
GameBoy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 nic sie nie stalo, ciesze sie, ze Mała ma dom:loveu:, gratuluje adopcji i dziekuje za informacje Quote
Rybka_39 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Widzsz GB mowiłam, że bedzie dobrze:evil_lol: Super wiadomość!:multi: Quote
Recommended Posts