Jump to content
Dogomania

MA DOM -Makowa sunia AISZA mix Australijskiego Psa Pasterskiego!!

Recommended Posts

Posted

Jak bym wiedziała to bym napisała nie?:cool3:
Lucyna rzadko jest przy kompie, ale dałam jej znać i niedługo sie powinna odezwać.;)
Ja nie mam na razie nic na karcie, ale Lucy na pewno odezwie się jutro, albo wieczorem.:roll:
Ja nie każe nikomu na siłe dzwonić, ale jak już na teraz chcesz wiedzieć to na wszelki wypadek dałam numer.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucy ostatnio zakladala bazarki wiec byla na dogo, pytania o psa padaly od jakiegos czasu, wiec watek powinien jej sie wyswitlic w subskrybcjach jako odwiedzany przez kogos

Posted

GameBoy napisał(a):
Lucy ostatnio zakladala bazarki wiec byla na dogo, pytania o psa padaly od jakiegos czasu, wiec watek powinien jej sie wyswitlic w subskrybcjach jako odwiedzany przez kogos

No bywa...może po prostu nie była w stanie odwiedzić wszystkich watków.;)
Ale nie gdybajmy, poczekajmy na odpowiedź.;)

Posted

GameBoy napisał(a):
od marca czekamy, oby nie drugie tyle

Jak już jestem to serio nie daję rady przebić się przez wszystkie wątki

dlatego proszę jak coś pilnego - dajcie znać choć na GG

dzięki Rybka :calus: Ty jak zawsze niezawodna :)

Jeśli chodzi o tymczas to pisałam już że nie było takiej możliwości, ale chyba nie Tobie GameBoy (przepraszam :modla:) skoro nie miałaś ode mnie żadnej wiadomości.
W schronisku w Sosnowcu nie wydaje się inaczej psów niż tylko na zasadzie kupna/adopcji czy jak zwał inaczej, a poza tym ta pani która miała Aiszę wziąć dosyć długo odkładała termin więc trudno robić z kogoś przysłowiowego głupka ..tym bardziej że udostępnia swój dom , czas itd..
Sądziłam więc że temat był zamknięty, wiele razy rozmawiałam też z panią Kierownik - Aisza była bezproblemowym psem więc spokojnie czekała w boksie - dogadywała się z psami i ludźmi.

W maju choć nie było wiadomo którego ta pani miała po nią przyjechać ale bodajże w czasie weekendu majowego AISZA trafiła do nowego DOMU :multi: :multi: :multi: Po prostu bez zapowiedzi przyjechali specjalnie po nią ludzie z Będzina :multi::multi:

BARDZO SIĘ CIESZĘ , AISZA PEWNIE TERAZ LEŻY NA WYGODNEJ KANAPIE

:laola:

Dziękuję Wam wszystkim za pomoc w szukaniu jej domu i zainteresowanie , wielkie dzięki Tobie GameBoy ..i jeszcze raz wybacz... :oops: trochę głupio wyszło..