Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Basia wkopujesz nas :D
Ale tak na serio... boks po boksie można wyczyścić uszy i obcinać pazurki.
Jak sytuacja w szkole się unormuje to zaczniemy działać! :)

Posted

Jak to brzmi fajnie heheh, obciąz pazurki i wyczysic uszy ahahahhahahhaha. Goska dzis im serwowala puszke ( w niej tabletki) a więc szly chętnie....Fajnie Goską & Co. wyglądali dziś po całej akcji...

myślę, że wy po prostu ubierzecie worki, takze na glowę i zrobicie sobie otworki hihihi

Posted

Węży boa :D
Charly, mówię boks po boksie, nie wszystkie na raz :)
Jeden dziennie wystarczy :D
Wiem, że to nic przyjemnego, ale lubimy wyzwania :)

Posted

Dziewczyny, czy ten owczar na pewno nie ma tatuażu w uchu? Ten to raczej nie jest [URL]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/zaginal-owczarek-niemiecki-dlugowlosy-ogl1678676.html[/URL] ale mocno w typie ten Wasz pies...

Posted

Był kiedyś w schronisku młody wyżeł, którego tatuaż się zatarł, ale na szczęście właściciel przyjechał osobiście i pies go poznał. :)

Posted

hm, ale jak się mial zamaskować? wyraznie nie ma tatuazu (mial miec w uchu). moja suka ma tatuaz już 13 lat- wyrazna jak od początku- jednak tez mysle ze powinien przyjechac. zadzwoniedo niego jutro raz jeszcze.

probowalysmy z imieniem. ale pies jest tak przyjazny,że cieszy się i reaguje na kazde imię...

Posted

U wyżła tatuaż się zwyczajnie zamazał, a pies był jeszcze szczeniakowaty. Wyglądał jak zwykła czarna plamka, po przyjrzeniu się można było wyczytać 000, ale to raczej niemożliwe. No nie wiem, niech przyjedzie ;)

Posted

Na 99,9% a właściwie to na 100%, nasz Meksyk to nie ten poszukiwany owczarek :( Porównałam ich zdjęcia całej sylwetki bokiem (ja robiłam mu zdjęcia i mam ich kilkanaście) i nasz nie ma tyle czarnego z boku przy karku... Wyślę je jeszcze facetowi na maila, żeby sobie sam porównał...

Posted

Psa znalazałm w Zielonym Grądzie pod Pasłekiem. Ok. Tydzień tremu zostął tam wypchniety z samochodu, ( to z relacji kobiet z tej wsi). W ciagu tego tygodnia biegła ciągle w miejscu, w kórym został wypchniety z auta i rzucał sie na wszytkie samochody).
Na mój tez sie rzucił (o mało na niego nie najechałam), zawróciłam, popytałam we wsi i zabrałam go...

Posted

[quote name='Charly']aż się boję jaka będzie reakcja. bo on naprawdę pięknie nie wyglądał...aaaaa[/QUOTE]
No.... To Vitka, tak go umiejętnie upiększała na zdjęciach :)