Borsuczek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 hahaha no to Charly wystarczy dać cynk a super duet Basia + Dorota wkroczą do akcji :D Quote
Vitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Basia wkopujesz nas :D Ale tak na serio... boks po boksie można wyczyścić uszy i obcinać pazurki. Jak sytuacja w szkole się unormuje to zaczniemy działać! :) Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jak to brzmi fajnie heheh, obciąz pazurki i wyczysic uszy ahahahhahahhaha. Goska dzis im serwowala puszke ( w niej tabletki) a więc szly chętnie....Fajnie Goską & Co. wyglądali dziś po całej akcji... myślę, że wy po prostu ubierzecie worki, takze na glowę i zrobicie sobie otworki hihihi Quote
AgaiTheta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jutro rano będzie stado węży boa w kupach, jadę o 7, bo będziemy dezynfekować wszystkie miski. Już słyszę te zachwyty pracowników :D Quote
Vitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Węży boa :D Charly, mówię boks po boksie, nie wszystkie na raz :) Jeden dziennie wystarczy :D Wiem, że to nic przyjemnego, ale lubimy wyzwania :) Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no wiem wiem. jesteście organizacją od zadan specjalnych:) Quote
natalia_aa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziewczyny, czy ten owczar na pewno nie ma tatuażu w uchu? Ten to raczej nie jest [URL]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/zaginal-owczarek-niemiecki-dlugowlosy-ogl1678676.html[/URL] ale mocno w typie ten Wasz pies... Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ten pan juz dzwonil do nas/ Sprawdzilismy kilka razy- sprawdzala agnieszka, sprawdzalam ja. nie ma cienia tatuazu niestety. Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no do tego jeszcze fakt, ze i jeden i drugi "chętnie" jezdzą samochodem.. Quote
Vitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Może ten pan powinien przyjechać? Może tatuaż się zamaskował? Reakcja psa pokazałaby wszystko :) Quote
Vitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Był kiedyś w schronisku młody wyżeł, którego tatuaż się zatarł, ale na szczęście właściciel przyjechał osobiście i pies go poznał. :) Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 hm, ale jak się mial zamaskować? wyraznie nie ma tatuazu (mial miec w uchu). moja suka ma tatuaz już 13 lat- wyrazna jak od początku- jednak tez mysle ze powinien przyjechac. zadzwoniedo niego jutro raz jeszcze. probowalysmy z imieniem. ale pies jest tak przyjazny,że cieszy się i reaguje na kazde imię... Quote
Vitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 U wyżła tatuaż się zwyczajnie zamazał, a pies był jeszcze szczeniakowaty. Wyglądał jak zwykła czarna plamka, po przyjrzeniu się można było wyczytać 000, ale to raczej niemożliwe. No nie wiem, niech przyjedzie ;) Quote
natalia_aa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A wiek się zgadza? Bo kolorystycznie to głowa mi nieco nie gra, ale może to kwestia zdjęć. Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 generalnie wsztysko się zgadza- ten pan zauwazył psa z ogloszenia Kordoni i zadzwonił.tyle, ze "nasz" pies jest raczej niski. Quote
malkawil Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Na 99,9% a właściwie to na 100%, nasz Meksyk to nie ten poszukiwany owczarek :( Porównałam ich zdjęcia całej sylwetki bokiem (ja robiłam mu zdjęcia i mam ich kilkanaście) i nasz nie ma tyle czarnego z boku przy karku... Wyślę je jeszcze facetowi na maila, żeby sobie sam porównał... Quote
kordonia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Psa znalazałm w Zielonym Grądzie pod Pasłekiem. Ok. Tydzień tremu zostął tam wypchniety z samochodu, ( to z relacji kobiet z tej wsi). W ciagu tego tygodnia biegła ciągle w miejscu, w kórym został wypchniety z auta i rzucał sie na wszytkie samochody). Na mój tez sie rzucił (o mało na niego nie najechałam), zawróciłam, popytałam we wsi i zabrałam go... Quote
Vitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ach... no to szkoda... :( Otosku szczęścia! :) Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='leni356']Pati odstawiła już Otosa :loveu:[/QUOTE] aż się boję jaka będzie reakcja. bo on naprawdę pięknie nie wyglądał...aaaaa Quote
malkawil Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Charly']aż się boję jaka będzie reakcja. bo on naprawdę pięknie nie wyglądał...aaaaa[/QUOTE] No.... To Vitka, tak go umiejętnie upiększała na zdjęciach :) Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wlasnie...jakby co to zwalimy wszystko na Vitkę.... Quote
leni356 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ale ogólnie jest podobny do podobizny ze zdjęcia? :razz: Od czego jest woda i szczotka, pani sobie chyba poradzi? on daje spokojnie przy sobie majstrować? Quote
Charly Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no troszkę jest podobny;) Zartuję- mnie chodzi tylko o to, że smierdział i był caly poplątany;) Ale mowiłam już to jego pani wczoraj, więc będzie ok pewnie:) Quote
Recommended Posts