Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu,

Fenomen osob, ktore na fotach za kazdym niemal razem wychodza inaczej, wynika z plastycznosci ich twarzy. Takie twarze najlatwiej zmienic roznym makijazem, oswietleniem lub stylizacja. I co ciekawe ta "zdolnosc" dotyka osoby, albo o bardzo regularnych rysach, albo wrecz przeciwnie o twarzach, w ktorych kazda polowa ma zupelnie inne rysy :-)

Posted

[quote name='Agga'][quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote]

dbsst zgubiłas sztuczna szczeke...

asia &Focus piekne foty[/quote]

mowisz to ja jej poszukam w takim razie :scared:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote]

mowisz to ja jej poszukam w takim razie :scared:[/quote]

uwazaj zeby szpilka se z niej zabawki nie zrobiła..

Posted

[quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote]

mowisz to ja jej poszukam w takim razie :scared:[/quote]

uwazaj zeby szpilka se z niej zabawki nie zrobiła..[/quote]

Zanim jej tą szczękę zabierzesz to zrób zdjęcie!!! :evilbat:

Posted

[quote name='dbsst']nio i to jaki[/quote]

Oj jak rpzyjade do Wawy to go udusze...hihihih...mam nadzieje ze sie spotkamy...tylko to lokum musze znalezc...moze jakis most :lol: :wink:

Posted

Dziekuje wszystkim :wink:

Wind

W takim razie albo jestem regularna albo wrecz przeciwnie, mniejsza o to, w kazdym razie posiadam jedna z tych cech w/w :lol: :wink:
Bo z moimi fotami to faktycznie cos nie tak.. i gdyby mito opwiedziala jedna osoba, to bym sie nie przejela... ale juz mnostwo znajomych mi to powiedzialo... no coz :wink: Mowisz fenomen ? a ja myslalam, ze jestem niefotogeniczna, bo na kazdym zdj wychodze jak nie ja :lol: :wink:

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='dbsst']nio i to jaki[/quote]

Oj jak rpzyjade do Wawy to go udusze...hihihih...mam nadzieje ze sie spotkamy...tylko to lokum musze znalezc...moze jakis most :lol: :wink:[/quote]

hahaha mostow u nas kupa ;)

jezeli bede w wawce a nie w bydgoszczy to sie napewno spotkamy ale narazie nie wiem gdzie bede :evilbat: 0X :evil:

Posted

[b]Asiu,[/b]

Zdjecie wcale nie musi byc odwzorowaniem rzeczywistosci, a jedynie urzeczywistnieniem wizji fotografa :-)
Uwazam to za ciekawsze od fot w typie "legitymacyjnym". Chyba fajniej jest "wyciagnac" z osoby fotografowanej jakas niezwykla mine, utrwalic ciekawe rozlozenie swiatla na jej rysach, uwiecznic jakis szczegol i nadac mu nowy sens niz robic zdjecia "identyczne jak w rzeczywistosci" ;)

Posted

Wind

Wiem, ale niestety mnie nie ma kto robic takich fot :wink: A na wiekszosci zdjec nie opdobam sie sobie - ze wzgeldu na to, ze ktos nie potrafi uchwycic tego, co w danym momencie chcialam pokazac, np. błaganie,prowokacje,szczery usmiech :wink: Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi.. Po porstu o to, ze zdjecia,ktore robia mi amatorzy(rodzinka,przyjaciolka) nie wychodza ladnie, a co wiecej te co wyjda ladnie i te ktore mi sie podobaja - znajomi twierdza, ze niepodobna do siebie jestem.. i badz tu czlowieku madry :lol: 8)

Posted

Gadacie gadacie, a zdjątek malo, może Licze po cichu że na wiosne to ulegnie zmianie tylko gdzie ta wiosna... :wink:
No dziewczyny tlumy na Dogo a w galerii ostatni wiatr hula :D :wink:

Posted

[quote name='Wind'][b]Asiu,[/b]

Zdjecie wcale nie musi byc odwzorowaniem rzeczywistosci, a jedynie urzeczywistnieniem wizji fotografa :- [/quote]W przypadku amatorow jest chyba odwrotnie.
Najpierw robimy zdjecie a potem dorabiamy do niego "wizje" :lol:

Posted

Dzisiejszy spacerek ostatki zimy mam taka nadzieję ale pieknie było a TO MY w pełnej krasie :D :wink:

[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img132.exs.cx/img132/3707/1303050163nf.jpg[/img][/URL]

Posted

Patka śliczne zdjęcie :angel: i kolejny wygibasek :)
Ja też bym chciała już polować na pączusie na drzewach i zieloną trawkę :)