Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No Adda mam nadzieję ze w wakacje przyjedziesz na wystawkę do Torunia i ocenimy :wink: :D Ale tak naprawdę nic nie bój będzie dobrze :D Quote
Agga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote] dbsst zgubiłas sztuczna szczeke... asia &Focus piekne foty Quote
Wind Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Asiu, Fenomen osob, ktore na fotach za kazdym niemal razem wychodza inaczej, wynika z plastycznosci ich twarzy. Takie twarze najlatwiej zmienic roznym makijazem, oswietleniem lub stylizacja. I co ciekawe ta "zdolnosc" dotyka osoby, albo o bardzo regularnych rysach, albo wrecz przeciwnie o twarzach, w ktorych kazda polowa ma zupelnie inne rysy :-) Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote] dbsst zgubiłas sztuczna szczeke... asia &Focus piekne foty[/quote] mowisz to ja jej poszukam w takim razie :scared: Quote
Agga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote] dbsst zgubiłas sztuczna szczeke... asia &Focus piekne foty[/quote] mowisz to ja jej poszukam w takim razie :scared:[/quote] uwazaj zeby szpilka se z niej zabawki nie zrobiła.. Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 hahahaha Szpila martwa po szalenstwach w sniegu Quote
LAZY Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']:o :o :eek2:[/quote] dbsst zgubiłas sztuczna szczeke... asia &Focus piekne foty[/quote] mowisz to ja jej poszukam w takim razie :scared:[/quote] uwazaj zeby szpilka se z niej zabawki nie zrobiła..[/quote] Zanim jej tą szczękę zabierzesz to zrób zdjęcie!!! :evilbat: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 hahahaha ja mam raczki tu to nie ja tylko TZ i jego magiczna pilka ;) Quote
LAZY Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='dbsst']nio i to jaki[/quote] Oj jak rpzyjade do Wawy to go udusze...hihihih...mam nadzieje ze sie spotkamy...tylko to lokum musze znalezc...moze jakis most :lol: :wink: Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Dziekuje wszystkim :wink: Wind W takim razie albo jestem regularna albo wrecz przeciwnie, mniejsza o to, w kazdym razie posiadam jedna z tych cech w/w :lol: :wink: Bo z moimi fotami to faktycznie cos nie tak.. i gdyby mito opwiedziala jedna osoba, to bym sie nie przejela... ale juz mnostwo znajomych mi to powiedzialo... no coz :wink: Mowisz fenomen ? a ja myslalam, ze jestem niefotogeniczna, bo na kazdym zdj wychodze jak nie ja :lol: :wink: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='dbsst']nio i to jaki[/quote] Oj jak rpzyjade do Wawy to go udusze...hihihih...mam nadzieje ze sie spotkamy...tylko to lokum musze znalezc...moze jakis most :lol: :wink:[/quote] hahaha mostow u nas kupa ;) jezeli bede w wawce a nie w bydgoszczy to sie napewno spotkamy ale narazie nie wiem gdzie bede :evilbat: 0X :evil: Quote
Wind Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [b]Asiu,[/b] Zdjecie wcale nie musi byc odwzorowaniem rzeczywistosci, a jedynie urzeczywistnieniem wizji fotografa :-) Uwazam to za ciekawsze od fot w typie "legitymacyjnym". Chyba fajniej jest "wyciagnac" z osoby fotografowanej jakas niezwykla mine, utrwalic ciekawe rozlozenie swiatla na jej rysach, uwiecznic jakis szczegol i nadac mu nowy sens niz robic zdjecia "identyczne jak w rzeczywistosci" ;) Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wind Wiem, ale niestety mnie nie ma kto robic takich fot :wink: A na wiekszosci zdjec nie opdobam sie sobie - ze wzgeldu na to, ze ktos nie potrafi uchwycic tego, co w danym momencie chcialam pokazac, np. błaganie,prowokacje,szczery usmiech :wink: Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi.. Po porstu o to, ze zdjecia,ktore robia mi amatorzy(rodzinka,przyjaciolka) nie wychodza ladnie, a co wiecej te co wyjda ladnie i te ktore mi sie podobaja - znajomi twierdza, ze niepodobna do siebie jestem.. i badz tu czlowieku madry :lol: 8) Quote
Patka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Gadacie gadacie, a zdjątek malo, może Licze po cichu że na wiosne to ulegnie zmianie tylko gdzie ta wiosna... :wink: No dziewczyny tlumy na Dogo a w galerii ostatni wiatr hula :D :wink: Quote
Evelina Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='Wind'][b]Asiu,[/b] Zdjecie wcale nie musi byc odwzorowaniem rzeczywistosci, a jedynie urzeczywistnieniem wizji fotografa :- [/quote]W przypadku amatorow jest chyba odwrotnie. Najpierw robimy zdjecie a potem dorabiamy do niego "wizje" :lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Asia - super fotki :klacz: mnie się najbardzoej podoba chyba ostatnia, ale długo się nie mogłam zdecydować która najładniejsza :lol: Quote
Patka Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Dzisiejszy spacerek ostatki zimy mam taka nadzieję ale pieknie było a TO MY w pełnej krasie :D :wink: [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img132.exs.cx/img132/3707/1303050163nf.jpg[/img][/URL] Quote
anetta Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Hahahah polowanie na sniezke :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 mam nadzieję że juz poraz ostani a za kilka dni będzie polowanie na wiosenne pąki drzew :D Quote
Cola Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Patka śliczne zdjęcie :angel: i kolejny wygibasek :) Ja też bym chciała już polować na pączusie na drzewach i zieloną trawkę :) Quote
Recommended Posts