Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak'][color=brown][size=6]Panowie, Zdrowie Pań [/size][/color][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szampan.gif[/img]

[img]http://img53.exs.cx/img53/1526/rozadm2tl.jpg[/img][/quote]

Dziękujemy!!! :calus:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Agga']bhahaah adda :lol:[/quote] No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8)[/quote]

Z tego co mi wiadomo Dalma to nie imię :wink:

Posted

Baskomaniak :buzi:

Wojtek :buzi:

dziekuje w imieniu moim ;)

Lazy ale ja prawde mowi taka bezkrztaltna czaszka to bialy kruk wsrod czaszek BBC chce nakrecic o niej film hahahahah

Posted

Po

1. streasznie sie ciesze ADDA ze to wlasnie Ty idziesz na sesyjke do Wind ! i efektow juz nie moge sie doczekac, bo na pewno beda zdumiewajace w pozytywnym sensie !!

po 2. jestem pod wrazeniem waszej urody dziewczyny... :wink:

po 3. Cola, na tym jednym zdjecui masz dfjane, krecone wloski :wink: Krecone góra :P ( tylko ze moje juz przesadzaja z ytm kreceniem :lol: )

po 4. WIECEJ WIECEJ zdjec, debest przylacz sie apelu :lol:

po 5. pytanko do Wind: myslalas moze o koncepcji a la Moulin Rouge ?? :wink: Ciekawi mnie to, gdyz pewnie interesujace fotki by z teog byly ;) Nastrojowe siwatlo,stroje,gadzety, ciemny bordo i czern :wink: I duuuzo koronek, kabaretek itp :wink: Jak dla mnie bomba.. :wink: Nie wiem moze to zbyt perwersyjne albo prowkoacyjne ale strasznie mi sie podobie !

Posted

[quote name='Asia&Focus']po 4. WIECEJ WIECEJ zdjec, debest przylacz sie apelu :lol:[/quote]

nie zostawie Cie samej ;)

[b]wiecej wiecej wiecej[/b]

Posted

[quote name='Asia&Focus']
1. strasznie sie ciesze ADDA ze to wlasnie Ty idziesz na sesyjke do Wind ! i efektow juz nie moge sie doczekac, bo na pewno beda zdumiewajace w pozytywnym sensie !![/quote] No i chyba sesja się odbędzie :oops:
[quote]po 2. jestem pod wrazeniem waszej urody dziewczyny... :wink:[/quote] Ja też tak patrzę, patrzę i zastanawiam się, czy to tylko ładne dziewczyny mają psy :D
[quote]po 3. Cola, na tym jednym zdjecui masz dfjane, krecone wloski :wink: Krecone góra :P ( tylko ze moje juz przesadzaja z ytm kreceniem :lol: )[/quote] Włosów zazdroszczę, kiedyś nawet zrobiłam sobie trwałą :o
[quote]po 4. WIECEJ WIECEJ zdjec, debest przylacz sie apelu :lol:[/quote] A ja mogę się przyłączyć?

Posted

ojjj Adda, psujesz cały nastrój... :roll: 8) :lol:

Teraz ciiii i mowimy tlyko o zaletach :wink: (zreszta nie wierze, ze masz wady :wink: )

Do apelu jasne że mozesz sie przylaczyc :D

Debest, wiedzialam, ze na Ciebie zawsze mozna liczyc :D :D :D :wink:

Wstawiajcie fotki :wink: DUUUUUUUUUUUZZZZZOOOOOO fotecek :D

Posted

[quote name='adda']Bo ja się boję, że Wind nie da rady z moją gębą, która tylko na niewyraźnych zdjęciach dobrze wygląda :roll: Wiem co mówię.[/quote]

oja jakie masz szczescie ze ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz bo jakbym wlozyla moje siedmiomilowe buty i do Ciebie sie wybrala to bys miala dym ;)

[size=1](jedena osoba przed ktora zrobilam modle i takie rzeczy gada wrrrrrrr)[/size]

hahahah Asia no wiesz ale nie ma nic za darmo hahahaha

[b]Wiecej fot wiecej fot wecej fot asia tez [/b]:evilbat:

Posted

[quote name='Agga']Ja i moja Sara co mysli ze jest jamnik :lol:

[img]http://img172.exs.cx/img172/8364/mojezdjecia0039lw.jpg[/img][/quote]

Czego chcesz?
Toć to istny jamnik! :lol:

Posted

[quote name='Asia&Focus']Debest a czego oczekujesz wzamian ?? :lol: 8)

Jaa... yy... no wiesz, nie nadaje się do publikacji :lol: ludzie by sie wystraszyli,zapluli monitory i po co to wszystko :lol:[/quote]

Asiu jak bedzie taka reakcja to super cos sie bedzie dzialo :evilbat: ;)

oj biedna Agga jamnik ja zgniotl