Wojtek Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Nie, no dziewczyny... Co Wy z tymi fotami dzieci? :o Za przeproszeniem pedofilią wieje :-? :wink: :D Quote
Bogarka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 LAZY, a ja zadnego nie widze. Widze tylko napis Image. Quote
LAZY Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='baskomaniak'][color=brown][size=6]Panowie, Zdrowie Pań [/size][/color][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szampan.gif[/img] [img]http://img53.exs.cx/img53/1526/rozadm2tl.jpg[/img][/quote] Dziękujemy!!! :calus: Quote
Wojtek Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [b]"Dziewczyna jest jak piec, w którym powoli piecze się baba"[/b] :D Dogomaniaczkom, wszystkiego najlepszego - życzy Wojtek :D Quote
Iwona. Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Agga']bhahaah adda :lol:[/quote] No co :oops: Dalma to takie niecodzienne imię, ale jakie ładne 8)[/quote] Z tego co mi wiadomo Dalma to nie imię :wink: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Baskomaniak :buzi: Wojtek :buzi: dziekuje w imieniu moim ;) Lazy ale ja prawde mowi taka bezkrztaltna czaszka to bialy kruk wsrod czaszek BBC chce nakrecic o niej film hahahahah Quote
Bogarka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote]Z tego co mi wiadomo Dalma to nie imię :wink:[/quote] :question: Ale jest takie imie Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Po 1. streasznie sie ciesze ADDA ze to wlasnie Ty idziesz na sesyjke do Wind ! i efektow juz nie moge sie doczekac, bo na pewno beda zdumiewajace w pozytywnym sensie !! po 2. jestem pod wrazeniem waszej urody dziewczyny... :wink: po 3. Cola, na tym jednym zdjecui masz dfjane, krecone wloski :wink: Krecone góra :P ( tylko ze moje juz przesadzaja z ytm kreceniem :lol: ) po 4. WIECEJ WIECEJ zdjec, debest przylacz sie apelu :lol: po 5. pytanko do Wind: myslalas moze o koncepcji a la Moulin Rouge ?? :wink: Ciekawi mnie to, gdyz pewnie interesujace fotki by z teog byly ;) Nastrojowe siwatlo,stroje,gadzety, ciemny bordo i czern :wink: I duuuzo koronek, kabaretek itp :wink: Jak dla mnie bomba.. :wink: Nie wiem moze to zbyt perwersyjne albo prowkoacyjne ale strasznie mi sie podobie ! Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Asia&Focus']po 4. WIECEJ WIECEJ zdjec, debest przylacz sie apelu :lol:[/quote] nie zostawie Cie samej ;) [b]wiecej wiecej wiecej[/b] Quote
adda Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Asia&Focus'] 1. strasznie sie ciesze ADDA ze to wlasnie Ty idziesz na sesyjke do Wind ! i efektow juz nie moge sie doczekac, bo na pewno beda zdumiewajace w pozytywnym sensie !![/quote] No i chyba sesja się odbędzie :oops: [quote]po 2. jestem pod wrazeniem waszej urody dziewczyny... :wink:[/quote] Ja też tak patrzę, patrzę i zastanawiam się, czy to tylko ładne dziewczyny mają psy :D [quote]po 3. Cola, na tym jednym zdjecui masz dfjane, krecone wloski :wink: Krecone góra :P ( tylko ze moje juz przesadzaja z ytm kreceniem :lol: )[/quote] Włosów zazdroszczę, kiedyś nawet zrobiłam sobie trwałą :o [quote]po 4. WIECEJ WIECEJ zdjec, debest przylacz sie apelu :lol:[/quote] A ja mogę się przyłączyć? Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Adda to cudownie już nie mogę sie doczekac efektow tej sesji :D Baw się super świetnie :D trzymaj sie :D Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Adda :buzi: normalnie juz sie rozplywam a jak zobacze to sie chyba juz sama nie wiem Adda dziekuje :D Quote
adda Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No tak... Wind będzie miała wieeele roboty i dużo efektów specjalnych żebym jakoś wyglądała. I dużo retuszu :roll: Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Oj Adda zaraz Cię kopnę!!!! :evil: co za mądrości Pannna wymyślasz!!! Jeszcze raz cos takiego usłysze to kote,m poszczuję :evilbat: Quote
adda Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Bo ja się boję, że Wind nie da rady z moją gębą, która tylko na niewyraźnych zdjęciach dobrze wygląda :roll: Wiem co mówię. Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 ojjj Adda, psujesz cały nastrój... :roll: 8) :lol: Teraz ciiii i mowimy tlyko o zaletach :wink: (zreszta nie wierze, ze masz wady :wink: ) Do apelu jasne że mozesz sie przylaczyc :D Debest, wiedzialam, ze na Ciebie zawsze mozna liczyc :D :D :D :wink: Wstawiajcie fotki :wink: DUUUUUUUUUUUZZZZZOOOOOO fotecek :D Quote
Agga Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ja i moja Sara co mysli ze jest jamnik :lol: [img]http://img172.exs.cx/img172/8364/mojezdjecia0039lw.jpg[/img] Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='adda']Bo ja się boję, że Wind nie da rady z moją gębą, która tylko na niewyraźnych zdjęciach dobrze wygląda :roll: Wiem co mówię.[/quote] oja jakie masz szczescie ze ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz bo jakbym wlozyla moje siedmiomilowe buty i do Ciebie sie wybrala to bys miala dym ;) [size=1](jedena osoba przed ktora zrobilam modle i takie rzeczy gada wrrrrrrr)[/size] hahahah Asia no wiesz ale nie ma nic za darmo hahahaha [b]Wiecej fot wiecej fot wecej fot asia tez [/b]:evilbat: Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Debest a czego oczekujesz wzamian ?? :lol: 8) Jaa... yy... no wiesz, nie nadaje się do publikacji :lol: ludzie by sie wystraszyli,zapluli monitory i po co to wszystko :lol: Quote
LAZY Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Agga']Ja i moja Sara co mysli ze jest jamnik :lol: [img]http://img172.exs.cx/img172/8364/mojezdjecia0039lw.jpg[/img][/quote] Czego chcesz? Toć to istny jamnik! :lol: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Asia&Focus']Debest a czego oczekujesz wzamian ?? :lol: 8) Jaa... yy... no wiesz, nie nadaje się do publikacji :lol: ludzie by sie wystraszyli,zapluli monitory i po co to wszystko :lol:[/quote] Asiu jak bedzie taka reakcja to super cos sie bedzie dzialo :evilbat: ;) oj biedna Agga jamnik ja zgniotl Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 nooo a jaka wygodna z niej panienka 8) :lol: Quote
Recommended Posts