Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotka robiona w pokoju w bursie, dlatego taki bałagan :diabloti:[/quote]

to wy czysto macie :evil_lol: ja za czasów bursowych miałam piękny BURDEL w pokoju :loveu:

szafa koleżanek z pokoju:loveu:
[IMG]http://b62.grono.net/203/209/gallery-50775240-500x500.jpg[/IMG]

A tu półeczka i co się na niej nie zmieści :evil_lol:
[IMG]http://b12.grono.net/245/24/gallery-48380087-500x500.jpg[/IMG]

Takie tylko na szybko znalazłam :diabloti: Niestety nie moge znaleźć naszej artystycznej fotki stołu :( a było na nim wszystko wtedy :evil_lol: nom może oprócz ziemi i odchodów oraz żyjątek wszelkiej maści :) Ale od jedzenia przez kosmetyki aż do zeszytów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu żeby nie odbiec od tematu ja z moim pokrakiem szwendająca się po ruinach :evil_lol:
[IMG]http://fc31.deviantart.com/fs44/i/2009/067/0/d/Me__ruins_and_wolf_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]heh tutaj akurat tak wyszłam bo się wypięłam :P nie jestem gruba bo wiem, że to mi zarzucasz teraz:evil_lol:[/B][/I][/quote]
Mysi chyba chodzi o to,że jesteś po prostu bardziej takiej masywnej budowy :eviltong: bo są takie dziewczyny, które ręce i nogi to patyki :evil_lol: jak anorektyczki i to nie wina odchudzania tylko właśnie tej budowy;) no i może racja,że takie ciuchy trochę uwypuklają brzuszek i nogi :evil_lol: ale gruba to Ty nie jestes na pewno;)

Posted

Iza, to jeszcze nic... po jenym weekendzie myślałam ze mieszkam na smetniku jak musiałam do drzwi przedzierać się przez torby, plecaki i tego typu sprawy :loveu:
Nie ma to jak mieszkanie w :loveu:bursie :evil_lol:

Posted

[URL]http://images50.fotosik.pl/87/9a6723d99dd7022bmed.jpg[/URL]

Jak już dziewczyny rozpoczęły to ja skończę :diabloti:
Białe spodenki są na lato albo pod latarnie, jak już chcesz ubierać krótkie spodenki na imprezy to nie ubieraj białych tylko jakiś inny kolor, dwa białe spodnie plus czarne rajstopki odpadają, to się ze sobą kłóci. Maz dość szerokie ramiona więc odpuść sobie bluzki tego kroju, ubieraj coś z rękawkami, jak ma się mankamenty to się je tuszuje a nie pokazuje jeszcze bardziej :eviltong: i przydało by ci się coś na gołe ręce, mam na myśli jakaś bransoleta czy zegarek, tylko w tym sezonie jest zasada "co za dużo to nie zdrowo" ;) kolczyki gwiazdki (?) też mi tu nie pasują zbytnio
Co ja tu jeszcze widzę :diabloti: hmm źle wyprostowane włosy :eviltong:
I tak ogólnie ustawiaj się lepiej do zdjęć :eviltong:

[COLOR=LightBlue]kurcze jak ja kocham krytykować :loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='rose']Tam na enTrance wszystkie tak wyglądają:eviltong:
a czy źle czy dobrze, to kwestia gustu:P facetom pewnie sie podoba:evil_lol:[/quote]

haha wlasnie :eviltong: jak ja czasem w lato ubiore taka bluzke ze mi troche brzucha wystaje-skrawki minimalne-to moja mama sie krzywi ze to brzydko wyglada, a moj brat-ze za malo brzucha widac dla facetow :evil_lol:

Posted

no mi się te ciuchy gryzą ze sobą, ogólnie nie podobają, ale napewno inaczej to by wyglądało na jakies filigranowej pannie :lol: Nie powiedziałabym też, zeby takie coś się facetom podobało, oczywiście niektórym napewno :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Tam na enTrance wszystkie tak wyglądają:eviltong:
a czy źle czy dobrze, to kwestia gustu:P facetom pewnie sie podoba:evil_lol:[/quote]
ja podchodzę do ubrań po względem trendów i uwierz że białe spodenki nawet na enTrance nie są hiciorem

nie wspomnę już o modnych białych rękawiczkach (dla piekarzy) na imprezach techno :evil_lol: wiocha

Posted

nie pamiętam już jakiej wielkości powinny być te zdjęcia wklejane :evil_lol:
ale coś mi świta, że 640? :cool1:

no no... w każdym razie.. :diabloti:
[B]Rinuś [/B]moja ty ulubienico! :cool1: [SIZE=1]czemu nie spotkałyśmy się w Toruniu?! Gdzie jakiś melanż maleńka?! [/SIZE][SIZE=2]Czemu masz taką niewyraźną minę na zdjęciu?! Kochana moja:evil_lol: cmok:loveu:[/SIZE]

no to tak.. macie tu dziewcze, które ostatnio (od 3 miesięcy) w ogóle w spodniach nie chodzi :D

po lewej :evil_lol: to takie w miare aktualne
[IMG]http://i40.tinypic.com/20a9vrr.jpg[/IMG]

a dziś szperałam sobie w starszych zdjęciach iiii
odnalazłam takie o ;p

[IMG]http://i43.tinypic.com/23jiqur.jpg[/IMG]

[IMG]http://i40.tinypic.com/2d7zug.jpg[/IMG]

specjalnie zrobie Wam na złość :diabloti: spokojnie... niedługo będzie lato:diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']ja podchodzę do ubrań po względem trendów i uwierz że białe spodenki nawet na enTrance nie są hiciorem
[/quote]

chodziło mi bardziej o to, że tam wszystkie sa skąpo ubrane:p
a co jest trendy to ja tam nie wiem i mnie w sumie to mało obchodzi, noszę to co mi się podoba a nie to co polecają kolorowe pisma czy wystawy sklepowe:eviltong: lubię się czasem wyróżniać:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']chodziło mi bardziej o to, że tam wszystkie sa skąpo ubrane:p
a co jest trendy to ja tam nie wiem i mnie w sumie to mało obchodzi, noszę to co mi się podoba a nie to co polecają kolorowe pisma czy wystawy sklepowe:eviltong: lubię się czasem wyróżniać:evil_lol:[/quote]

no i widać że się tym nie interesujesz :diabloti: jest tylu projektantów, tyle różnych stylów, każdy prezentuje coś innego czyli każdy się wyróżnia czym innym, ale jest zawsze coś co je łączy ;) rodzaj tkaniny, kolory, formy, ale to nie oznacza że wszystko wygląda jednakowo.
Można być skąpo ubranym ale z gustem ;) a to chyba najważniejsze.

[B]Mi[/B] jest ubrana skąpo (wiem że w całkiem innym temacie) ale z klasą :loveu: pokazuje tylko te części ciała które są godne pokazania i to mi się podoba ;)

Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']
Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti:[/quote]

A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol:
ja mam tak samo, z tym że na zakupy chodzę już sama bo raz że jestem zakupoholiczką i wszyscy wymiękają po 3h biegania po sklepach :diabloti: a dwa to nikt (oprócz jednej przyjaciółki :loveu:) się nie interesuje modą i nie wiedzą jak się trzeba ubierać, czyli mi doradzają źle :evil_lol: za to ja włóczę się ze wszystkimi znajomymi (nie bez przyjemności :loveu:) i doradzam wszystkim :evil_lol:

Posted

[QUOTE][B][I]Mi kocham Cie[/I][/B]:loveu:[/QUOTE]
ja Ciebie też świrusie:loveu:

[QUOTE][B]Mi[/B] jest ubrana skąpo (wiem że w całkiem innym temacie) ale z klasą :loveu: pokazuje tylko te części ciała które są godne pokazania i to mi się podoba ;-) [/QUOTE]
skąpo? może czasem. Ostatnio wyzywająco troche. Kocham mode:)
I lubie się nią bawić.
a właśnie. Oglądajcie gazetki In Style :evil_lol: będzie tam pare moich zdjęć niedługo ;)

[QUOTE]Mi.masz bardzo ładny brzuszek:evil_lol: [/QUOTE]
Dziękuje Ci bardzo. Ja go nie lubie ;)

Posted

[QUOTE]skąpo? może czasem. Ostatnio wyzywająco troche. Kocham mode:smile:
I lubie się nią bawić.
a właśnie. Oglądajcie gazetki In Style :evil_lol: będzie tam pare moich zdjęć niedługo ;-)[/QUOTE]

na tych zdjęciach dość skąpo ;) ale mi się podoba bo nie przesadziłaś.

Powiedz when żebym wiedziała kiedy mam się w gazetkę zaopatrzyć :evil_lol:

Posted

A to i ja się wypowiem bo dawno mnie tu nie było ;):

Fotka [B]Mateusza[/B] jak najbardziej OK, a że mało męska, no cuż w fotomodelingu bardzo mało jest męskości.

Fotka [B]Rinuś[/B] hmm... ja bym się na imprezę tak w życiu nie ubrała. A to, że tak jest większość to i tak to pewnie jakieś napalone 16-17 latki (tak tak takie też chodzą na imprezy od 18 lat). Ja kiedyś (jakieś 5 lat temu) chodziłam na imprezy techno i tak się nie ubierałam ;). Rinuś nie jest gruba a jedynie masywna, a taki strój dodatkowo to uwydatnia.
A to, że facetom się podoba no to wiadomo, ale pierwsze co myślą "łatwa panienka".
Ale oczywiście to kwestia gustu, każdy ubiera się jak chce.

A żeby nie było to jakaś fotka:
[URL="http://img6.imageshack.us/my.php?image=dsc07285q.jpg"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/237/dsc07285q.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[QUOTE]na tych zdjęciach dość skąpo ;-) ale mi się podoba bo nie przesadziłaś.

Powiedz when żebym wiedziała kiedy mam się w gazetkę zaopatrzyć :evil_lol: [/QUOTE]
hehe dziękuje :wink:

a wiesz... nie wiem kiedy.. albo w tym numerze co będzie, albo w jeszcze następnym. Sesja miała być jutro ale chora jestem i przełożona jest na czwartek ;p

[QUOTE][B]Mi.[/B] :loveu::loveu::loveu: [/QUOTE]
:buzi:

hahaha rozszalała Mi. :cool3:

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/373/afrykakenia6121m.jpg[/IMG]

a jeszcze mam jedno takie o :)
przed jakimś wyjściem ktoś mi zrobił:lol: ostatnie już :)

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/104/26102008359k.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='smallpati']

Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti:[/quote]

napisałam, ze nie patrze na to co proponują kolorowe gazety czy wystawy sklepowe, a pytanie sie kogoś o to jak się w czymś wygląda to inna sprawa:eviltong:
a poza tym może ja nie mam niedoskonałości?:evil_lol:

[QUOTE]A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol:[/QUOTE]

chyba muszę się obejrzeć w lustrze żeby zobaczyć czy coś mi sie podoba, prawda? a poza tym kiedy my ostatni raz byliśmy razem na zakupach? i 100 razy bardziej wolalam chodzic sama niz z toba