Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Nie bierz swojego faceta na zlot bo to się źle kończy :evil_lol:
przykład ----> Diabeł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/quote]
Nie jest to regułą:evil_lol:
przykład ---> Komar i ja rozpadło się dopiero 2 czy 3 miesiące po zlocie:eviltong: i to nie była wina zlotu..:p

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Anecioreczek-Zonk-one -rozpadło się zaraz po zlocie:evil_lol:[/quote]

No dobra 2:1 dla Was:eviltong: no ale czy ktoś powiedział, że Krystian to mój facet:diabloti:

Posted

[quote name='rose']No dobra 2:1 dla Was:eviltong: no ale czy ktoś powiedział, że Krystian to mój facet:diabloti:[/quote]
[B][I]Do zlotu wszystko może się zdarzyć :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='diabelkowa']Rinus zmienilas orientacje ?:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[I][B]Ja to tak lubię troszkę dziewczynki i troszkę chłopców :evil_lol:

Figa- Emo ? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Ja to tak lubię troszkę dziewczynki i troszkę chłopców :evil_lol:

Figa- Emo ? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote]

żeby życie miało smaczek....:eviltong:
mi się też czasem kobiety podobają:oops::diabloti:

Emo? a gdzie grzywka?:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Już nigdy do Ciebie nie przyjdę! :shake::shake::shake: bojam się[/quote]

Przyjdź, przyjdź:evil_lol: to za kolanko Cię złapię to za coś innego:diabloti: miło będzie:loveu::evil_lol:

Posted

Hahah jak jechaliśmy na zlot.To taki ładny koleś stał z nami pod kiblem,że non stop się na niego patrzyłem:loveu: Mysia wie o jakim mówie:cool3: Idealny opalony ,ładnie ubrany ,szczupły no poprostu hardcore:loveu:

Posted

[quote name='rose']Przyjdź, przyjdź:evil_lol: to za kolanko Cię złapię to za coś innego:diabloti: miło będzie:loveu::evil_lol:[/quote]
Chyba podziękuje :scared:

Posted

[quote name='rose']żeby życie miało smaczek....:eviltong:
mi się też czasem kobiety podobają:oops::diabloti:

Emo? a gdzie grzywka?:eviltong:[/quote]
[I][B]schowała grzywkę :evil_lol::eviltong:

Mi się kobiety podobają coraz częściej :eviltong: kiedyś jechałam autobusem i stała taka zajebista laseczka...nie mogłam oderwać od niej oczu i przejechałam swój przystanek :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='olekg89']Hahah jak jechaliśmy na zlot.To taki ładny koleś stał z nami pod kiblem,że non stop się na niego patrzyłem:loveu: Mysia wie o jakim mówie:cool3: Idealny opalony ,ładnie ubrany ,szczupły no poprostu hardcore:loveu:[/quote]
[I][B]I trójkącik :loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

[I][B]Geje są fajni :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='olekg89']Hahah jak jechaliśmy na zlot.To taki ładny koleś stał z nami pod kiblem,że non stop się na niego patrzyłem:loveu: Mysia wie o jakim mówie:cool3: Idealny opalony ,ładnie ubrany ,szczupły no poprostu hardcore:loveu:[/quote]

Pamiętam jak o nim opowiadałeś:evil_lol: