Matusz Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='olekg89'] Matusz-rodziny szukasz?:roll: [/quote] nie szukam, mam ją.:p:cool1: Quote
Mysia_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 widzę, że GD tętni życiem :evil_lol: Olek lepiej byś odpowiedział na to co Ciebie dotyczy :cool1: Patrz jak tu sie o Ciebie kłócą :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='rose']tak, tak a jak się zobaczycie znów na zlocie to będzie tak jak w tym roku:eviltong: będziecie się omijać szerokim łukiem :eviltong:[/quote] [I][B]ha teraz będzie zupełnie inaczej:loveu:[/B][/I] [I][B]Pijana Kasiunia na imprezce:evil_lol:[/B][/I] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/104054/00000022.jpg[/IMG] Quote
Asia & Ginger Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='olekg89']Aska-a facet gdzie?rzucił cię?:evil_lol:[/quote] Nie przypominam sobie, żebyś mnie rzucił. :hmmmm: :eviltong: :evil_lol: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/104054/00000022.jpg[/URL] Coś zarosłaś ostatnio zdziebko. :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nie przypominam sobie, żebyś mnie rzucił. :hmmmm: :eviltong: :evil_lol: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/104054/00000022.jpg[/URL] Coś zarosłaś ostatnio zdziebko. :diabloti:[/quote] [I][B]Bo ja teraz jestem Samara:evil_lol:[/B][/I] [I][B]więc uważaj bo wyjdę Ci z TV :diabloti:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie ciebie jełopo:loveu:.Tylko Asiunie:diabloti: Rinuś-dokładnie:loveu: Matusz-wiesz zabawy w dogo rodzinki były fajne jak się miało 14-15lat:roll: Quote
betty_labrador Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Olek a Twoj chlopak gdzie sie podział? :evil_lol: :diabloti: Quote
asiunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='olekg89']Saint-fajne ci żyły na łbie wychodzą takie sexowne:lol: Matusz-rodziny szukasz?:roll: [B]Aska-a facet gdzie?rzucił cię?:evil_lol:[/quote][/B] Nieee,ale jak tylko dołacze do reprezentowanego przez Ciebie grona żałosnych i niechcianych dam znać:loveu: Quote
betty_labrador Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='asiunia'][/b] Nieee,ale jak tylko dołacze do reprezentowanego przez Ciebie grona żałosnych i niechcianych dam znać:loveu:[/quote] hahaha jakas nienawiść :siara: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Rinuś wyglądasz na tym zdjęciu jak dziewczynka z The Ring :diabloti::evil_lol: Quote
asiunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='betty_labrador']hahaha jakas nienawiść :siara:[/quote] nienawiść?gdzie?My sie z Oleczkiem bardzo kochamy:roll: Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']Rinuś wyglądasz na tym zdjęciu jak dziewczynka z The Ring :diabloti::evil_lol:[/quote] [B][I] No czyli Samara :evil_lol: więc bój się :diabloti:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='asiunia'][/b] Nieee,ale jak tylko dołacze do reprezentowanego przez Ciebie grona żałosnych i niechcianych dam znać:loveu:[/quote] [B][I] Olek nie jest niechciany i niekochany bo ja go kocham i ja go chcę :diabloti:[/I][/B] Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] No czyli Samara :evil_lol: więc bój się :diabloti:[/I][/B][/quote] pff na ringu to ja dostawałam ciężkiego napadu śmiechu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] to żebyś się nie przeraziła jak kiedyś wyjdę Ci z TV :diabloti: i wciągnę Moli :evil_lol:[/I][/B][/quote] śmiało, czekamy na ciebie :diabloti: zrobię ci takie przywitanie jak było w strasznym filmie, tylko mi nie zafajdaj dywanu :diabloti::eviltong: Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']pff na ringu to ja dostawałam ciężkiego napadu śmiechu :evil_lol:[/quote] [B][I] to żebyś się nie przeraziła jak kiedyś wyjdę Ci z TV :diabloti: i wciągnę Moli :evil_lol:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']śmiało, czekamy na ciebie :diabloti: zrobię ci takie przywitanie jak było w strasznym filmie, tylko mi nie zafajdaj dywanu :diabloti::eviltong:[/quote] [B][I]mmmhmmmm lubisz to s**o :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]mmmhmmmm lubisz to s**o :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] o tak już się nie mogę doczekać :diabloti: to kiedy wypadniesz mi z tv? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']o tak już się nie mogę doczekać :diabloti: to kiedy wypadniesz mi z tv? :evil_lol:[/quote] [B][I] A to już tajemnica :diabloti: nie możesz wiedzieć o takich rzeczach :eviltong:[/I][/B] Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] A to już tajemnica :diabloti: nie możesz wiedzieć o takich rzeczach :eviltong:[/I][/B][/quote] ee no muszę się przygotować i dywany pościągać bo mi zachlapiesz :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Ja myslałam że już masz zachlapane ,ale niekoniecznie krwią :diabloti::eviltong:[/I][/B][/quote] zachlapane to będę miała dopiero aż wpadniesz :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']ee no muszę się przygotować i dywany pościągać bo mi zachlapiesz :diabloti:[/quote] [B][I] Ja myslałam że już masz zachlapane ,ale niekoniecznie krwią :diabloti::eviltong:[/I][/B] Quote
rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [IMG]http://i54.photobucket.com/albums/g111/rose1988/IMG_8795.jpg[/IMG] A takie tam.. Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A gdzie tipsy ? :diabloti:[/I][/B][/quote] a ty gdzie masz swoje? :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts