Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe fajna praca :) i bucikiii :loveu:

Mysiu, ja raz byłam w białych butach na koncercie, bo byłam u koleżanki na noc i jechalysmy od niej i zapomniałam wziąc drugich butów, hahah bosko wygladaly po koncercie :evil_lol: chociaż po Twoich tez widać,że się dobrze bawiły :cool3:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']a moje glany leżą w szafie :cool1:

tramposze to taki odpoczynek dla stóp :loveu:[/quote]

dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P

Posted

[quote name='Mysia_']dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P[/QUOTE]

nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1:

Posted

[quote name='Justa']nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1:[/quote]

to ja nie wiem jak ja to robię :evil_lol: Na Comie byłam w trampkach, po czym miałam mnóstwo siniaków na stopach, a mały palec u nogi bolał mnie przez tydzień :lol: i stwierdziłam: nigdy więcej! :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']eeee tam najlepiej sie poguje w trampkach :loveu:[/quote]
boleśnie:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Mysia_']dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P[/quote]
w glanach najlepiej:loveu:

[quote name='Justa']nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1:[/quote]
Hehe no to masz mocne nogi:cool3::cool3:
[quote name='Mysia_']to ja nie wiem jak ja to robię :evil_lol: Na Comie byłam w trampkach, po czym miałam mnóstwo siniaków na stopach, a mały palec u nogi bolał mnie przez tydzień :lol: i stwierdziłam: nigdy więcej! :diabloti:[/quote]
Hahah ja tez jak byłam w białych butach do kostki to miałam takie podeptane i poobdzierane nogi że chodzić mi się nie chciało:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Hehe no to masz mocne nogi:cool3::cool3:[/quote]

raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3:

Posted

[quote name='Justa']raczej umiem pogować, [B]żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie [/B]:cool3:[/quote]
Hahaha dobra taktyka:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Mysia_']Basiu, ale się nacytowałaś :evil_lol::loveu: Może by ktoś jakąś fotkę wrzucił, żeby nie było :diabloti:[/quote]
cała przyjemnosc po mojej stronie :evil_lol: :loveu: a z fotką to b.dobry pomysl! :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3:[/quote]

wiesz jak jestem po dwóch winach to moje ruchy są z lekka ograniczone :diabloti::diabloti::diabloti:

Basiu, jak dobra myśl to wrzuć jakieś :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Hahaha dobra taktyka:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

lata praktyki.

[quote name='Mysia_']wiesz jak jestem po dwóch winach to moje ruchy są z lekka ograniczone :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

więc to nie wina trampów, a trunków.

Posted

Dobrze Mysiu,ale Ty też coś musisz wrzucić:cool3::diabloti:

coś z serii "kompromitacja" :diabloti:
[IMG]http://big.photos.nasza-klasa.pl/6119731/7/main/5af9eb4b12.jpeg[/IMG]

[IMG]http://i34.tinypic.com/sopylu.jpg[/IMG]

:roflt:

Posted

[quote name='Justa']więc to nie wina trampów, a trunków.[/quote]

nie no trampków, bo w glanach nie mam tego problemu :evil_lol:

orpha, świetny pomysł - wszystkiego trzeba w życiu spróbować :cool3::diabloti: Ja w tym roku pierwszy raz pogowałam w polu kartofli (dla niewtajemniczonych ziemniaków) :eviltong: w czasie ulewy, gdzie do okoła błyskało się i grzmiało :loveu: jak wygladałam po tym - trudno sobie wyobrazić :evil_lol: ale było bardzo ekstramalnie :diabloti:

Posted

orpha, świetny pomysł - wszystkiego trzeba w życiu spróbować :cool3::diabloti: Ja w tym roku pierwszy raz pogowałam w polu kartofli (dla niewtajemniczonych ziemniaków) :eviltong: w czasie ulewy, gdzie do okoła błyskało się i grzmiało :loveu: jak wygladałam po tym - trudno sobie wyobrazić :evil_lol: ale było bardzo ekstramalnie :diabloti:[/quote]

o ja to musialo byc piekne widowisko :multi:

Posted

[quote name='orpha']o ja to musialo byc piekne widowisko :multi:[/quote]

było było :cool3: Przeżycie rewelacyjne :evil_lol:

Basiu, fotek moich już wiecej nie będzie :eviltong: Przynajmniej tych, które masz na myśli :lol:

Posted

[quote name='Mysia_']
orpha, świetny pomysł - wszystkiego trzeba w życiu spróbować :cool3::diabloti: Ja w tym roku pierwszy raz pogowałam w polu kartofli (dla niewtajemniczonych ziemniaków) :eviltong: w czasie ulewy, gdzie do okoła błyskało się i grzmiało :loveu: jak wygladałam po tym - trudno sobie wyobrazić :evil_lol: ale było bardzo ekstramalnie :diabloti:[/quote]
Hahaha boskie to musialo byc:cool3: jestem ciekawa jak to wyglądało:evil_lol::evil_lol: dużo Was było? i muzyke chociaz mieliscie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Mysia_']było było :cool3: Przeżycie rewelacyjne :evil_lol:

Basiu, fotek moich już wiecej nie będzie :eviltong: Przynajmniej tych, które masz na myśli :lol:[/quote]

Nie miałam tych na myśli, o których myślisz:evil_lol:;) A moje Ci sie nie spodobaly:placz:foch:diabloti:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Hahaha boskie to musialo byc:cool3: jestem ciekawa jak to wyglądało:evil_lol::evil_lol: dużo Was było? i muzyke chociaz mieliscie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
yyyy... ja, kumpela i kumpel :cool3::cool3::cool3::evil_lol:
Muzyka była :eviltong: w tle śpiewał ten.. no... Peter Murphy :diabloti:

[quote name='basia bonnie']Nie miałam tych na myśli, o których myślisz:evil_lol:;) A moje Ci sie nie spodobaly:placz:foch:diabloti:
:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

podobały się, bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']yyyy... ja, kumpela i kumpel :cool3::cool3::cool3::evil_lol:
Muzyka była :eviltong: w tle śpiewał ten.. no... Peter Murphy :diabloti:

podobały się, bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Hahah takie imprezy są najlepsze zawsze:evil_lol::evil_lol:;)

normalnie jakby mnie ktoś obfocił zaraz po wyjsciu z psychiatryka:loveu::loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador'][URL]http://img76.imageshack.us/img76/2225/p1060600ek9.jpg[/URL] Tinka w calej swej krasie :P[/quote]
:diabloti:
[quote name='orpha']hehe noooo piekna gra świateł ;)[/quote]
chcieli mi zrobić zdjęcie, to zrobili:evil_lol:

patrząc na Was muszę być strasznie dziwna bo nie mam ani trampek, ani tym bardziej glanów, chociaż te pierwsze są w planach : P uwielbiam moje sneakersy:loveu:

Posted

odkąd moda na trampki wkorczyła do nas w zeszłą wiosnę, trampki mają niemal wszyscy - różowe, w kropki, kreski, serduszka i trupie czachy.
wraz z tym trochę czar tych prostych bucików prysł..
ale i tak je lubię - 20zł a cały sezon w nich przechodzę :P

Posted

[quote name='Justa']odkąd moda na trampki wkorczyła do nas w zeszłą wiosnę, trampki mają niemal wszyscy - różowe, w kropki, kreski, serduszka i trupie czachy.
ale i tak je lubię - 20zł a cały sezon w nich przechodzę :P[/quote]
chcę kupić właśnie takie białe i coś z nimi zrobić, żeby były moje:razz: ale to tylko dlatego, że lubię się wyróżniać:diabloti: żadnych czaszeczek i kropeczek, mam swoje pomysły:razz: jak byłam mała latałam w tramposzkach:evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']moje trampeczki są z reguły za 12 zeta z targu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
mój kolega opowiadał jak znalazł okazję na rynku: 3zł za parę trampek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']odkąd moda na trampki wkorczyła do nas w zeszłą wiosnę, trampki mają niemal wszyscy - różowe, w kropki, kreski, serduszka i trupie czachy.
ale i tak je lubię - 20zł a cały sezon w nich przechodzę :P[/QUOTE]

a ja nie mam trampek :eviltong: