Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']przestań bo przestane cię lubić :diabloti::diabloti: podobają mi sie szerokie, ale damskie a te wyglądają jak męskie :evil_lol: damskie są węższe i mają krok wyżej :p[/quote] ty przestań, bo takie to już wogle nie wiadomo co :evil_lol::evil_lol::diabloti: Ja chodzę tak: [img]http://images33.fotosik.pl/107/e1e2ac6f435905b3.jpg[/img] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie pyskuj ! :diabloti: bo ci blokadę do mojej galerii założę :evil_lol: nic nie widać na zdjęciu, chyba go na komputer wrzucę i rozjaśnię :evil_lol: tylko pitta widać :D:D o i widzę arafate?! bleee :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jeee, Tinka nosisz spodnie jak mój brat, czyli jak ja to nazywam pampers w gaciach:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']ano hh, ns, locking, popping, afro, dancehall iptitd :evil_lol:[/quote] ooo fajnie, ale do afro to te spodnie nie pasują ;) locking też fajny :p [COLOR=Magenta][SIZE=5][B][SIZE=7]Niespodzianka !!!!! [/SIZE] [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/4427/olek1111me6.jpg[/IMG] [/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']ooo fajnie, ale do afro to te spodnie nie pasują ;) locking też fajny :p [/quote] jak nie :razz: [quote name='smallpati'] [COLOR=Magenta][SIZE=5][B][SIZE=7]Niespodzianka !!!!! [/SIZE] [/B][SIZE=2][COLOR=black]http://img229.imageshack.us/img229/4427/olek1111me6.jpg[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/quote] aaaaaaa! fajna tapeta :cool3: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']jak nie :razz: aaaaaaa! fajna tapeta :cool3:[/quote] no nie :) do afro nie pasują takie ;) taka kobieca tapeta :evil_lol: Aleksander zmienił orientacje i tapetę :D Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']no nie :) do afro nie pasują takie ;) taka kobieca tapeta :evil_lol: Aleksander zmienił orientacje i tapetę :D[/quote] a jakie? :P nawet dziewczyna która prowadziła u nas warsztaty z afro miała takie :P aleksander był taki od początku :roll: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']a jakie? :P nawet dziewczyna która prowadziła u nas warsztaty z afro miała takie :P aleksander był taki od początku :roll: :evil_lol:[/quote] no wiesz, mnie trenował facet w szerokich spodniach -tańce latynowskie, więc to nie warunek, ale na pokazach czy konkursach oni mają inne spodnie. :p A gdzie tam Aleksander z braku dogo zmienił orientacje :evil_lol: Quote
rose Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ach Oluś:loveu::loveu: w pięknych barwach wiosny:evil_lol::loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']robili nam ale nie ma jeszcze ich... u nas w grupie więcej osób by było. co najmniej 10 :evil_lol:[/quote] to jak tylko dostaniesz to ja chce 1 zobaczyć :diabloti: ooo co za wytrwała grupa :D ciekawe czy ty byś była w tej 10 :evil_lol: ile was w sumie jest? Chyba nam rozmowę skasowali :shake: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']to jak tylko dostaniesz to ja chce 1 zobaczyć :diabloti: ooo co za wytrwała grupa :D ciekawe czy ty byś była w tej 10 :evil_lol: ile was w sumie jest? Chyba nam rozmowę skasowali :shake:[/quote] bo robimy ot :evil_lol::evil_lol: pewnie że bym była :evil_lol: ja to ta jedna z nielicznych co przychodzi kiedy tylko może :P nas jest ze 40 :diabloti: a fotki będą na stronie naszego mdku pewnie... Quote
Paulina87 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Aj... Olek ale ładniutki na zdjęciu... :loveu: Mati super fotka... Quote
Bewarka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Paulina87']Justys... aj co ja bym dala żeby mieć taki kolor włosów :loveu: Ładna dziewczyna z Ciebie [/quote] Dzięki :) [COLOR=LightBlue][SIZE=1]10 znaków...[/SIZE][/COLOR] Quote
orzech Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 paula nie sluchaj small :P najwazniejsze, ze mi sie bardzo podobasz w tych spodenkach :loveu: oleczek tez prezentuje sie konkretnie:loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Oleczek się prezentuje cudownie a nie tylko konkretnie :loveu::loveu: taki słodki Aleksander :loveu: mój Aleksander bo ty masz Paule w szerokich spodniach :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pati gargamel był dzisiaj wielkości smerfa![SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise] [/COLOR][/SIZE] Quote
*zaba* Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wesolych Swiat Kochani! [URL="http://kartki.onet.pl/2516,,,,,wielkanoc-wielkanocne_jaja,kartki.html"][IMG]http://kartki.onet.pl/_i/m/los_m.jpg[/IMG][/URL] Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']pati gargamel był dzisiaj wielkości smerfa! [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise] orze[COLOR=LightBlue]ch, czy zauważyłeś jakieś zmiany dotyczące swojego wzrostu?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote] Cicho !! :evil_lol::evil_lol: Mowiłam że nie wolno nic mówić :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']a czy ja coś mówię? :roll: :diabloti:[/quote] no właśnie mówisz i zaraz oberwiesz :mad::diabloti: nie wolno kablować :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']no właśnie mówisz i zaraz oberwiesz :mad::diabloti: nie wolno kablować :evil_lol:[/quote] ale tam nic nie ma! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']ale tam nic nie ma! :evil_lol:[/quote] a ja jednak coś widzę :diabloti::diabloti: dobra bo znów będą usuwać posty przez naszego offa :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No proszę Matusz jednak się nawróciłeś, i pokazałeś [COLOR=PaleTurquoise](prawie) [COLOR=Black]całego siebie:evil-lol: A tak poza tym to widzę na zdjęciu pewnego bardzo przystojnego pana :loveu: [COLOR=PaleTurquoise](Tobiaszka oczywiście):loveu:[/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Quote
Matusz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Paulina87'] Mati super fotka...[/quote] [COLOR=Navy][B]dzięki ;)[/B][/COLOR] [quote name='Patikujek']No proszę Matusz jednak się nawróciłeś, i pokazałeś [COLOR=PaleTurquoise](prawie) [COLOR=Black]całego siebie:evil-lol: A tak poza tym to widzę na zdjęciu pewnego bardzo przystojnego pana :loveu: [COLOR=PaleTurquoise](Tobiaszka oczywiście):loveu:[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/quote] [COLOR=Navy][B]porządek musi być:p rzecz jasna, że Tobiasz przystojny,[/B][COLOR=LightBlue](po panu to ma)[/COLOR][/COLOR] Quote
Recommended Posts