Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wy dziewczyny to nieważne czy jesteście na FB u siebie czy u kogoś jak zaczniecie paplać to koniec :shake::loveu: Medorowa jak fajnie Cię widzieć bo już trochę minęło od naszego ostatniego spotkania:) evaxon fajne masz klapeczki:loveu: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='evaxon']to ty sie fo**** a ja sie popromuje byłam tuu:B-fly: byłam:B-fly: a ty Madzialena nie utrudniaj podziwiania nas:razz:[/quote] Buhahahha nie ma jak to dobry lans:evil_lol: [SIZE=7][COLOR=Red]Jestem tu, jestem tu[/COLOR][/SIZE]:multi::B-fly::B-fly: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Patikujek'] evaxon fajne masz klapeczki:loveu:[/quote] Buhahahahhaha, evaxon słyszałaś, buhahahhahah:turn-l::turn-l::evil_lol: A no troszkę minęło, a Ty mi sie dalej nie chcesz pochwalić jak Ci w szkole idzie:placz: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Patikujek']Wy dziewczyny to nieważne czy jesteście na FB u siebie czy u kogoś jak zaczniecie paplać to koniec :shake::loveu: evaxon fajne masz klapeczki:loveu:[/quote] to wina Madzialeny:diabloti: buahahaha dzieki:grin: [quote name='Medorowa']Buhahahahhaha, evaxon słyszałaś, buhahahhahah:turn-l::turn-l::evil_lol: [/quote] nie nie słyszałam :diabloti: [B][SIZE=7][COLOR=magenta]byłam na wsteczu[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Madziu wcale nie idzie, zrobiłam to co ty i szukam czegoś innego bliżej, bo za kasę co ja na szkołę wydawałam to te zajęcia powinny całkiem inaczej wyglądać, przeciez my nawet w skrócie nie wspomnieliśmy o połowie materiału do stycznia i jak do zaliczeń się uczyć:shake: Mam nadzieję że ta wypowiedź Cię Madziu satysfakcjonuje:) evaxon nie zwalaj znów wszystkiego na Madzię Quote
Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 o rany, ale się rozgadałyście :eviltong: Foty wklejać :mad: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='evaxon']to wina Madzialeny:diabloti: buahahaha dzieki:grin: nie nie słyszałam :diabloti: [B][SIZE=7][COLOR=magenta]byłam na wsteczu[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Dawaj następną, bo już zagadane:roll::loveu::evil_lol: [quote name='Patikujek']Madziu wcale nie idzie, zrobiłam to co ty i szukam czegoś innego bliżej, bo za kasę co ja na szkołę wydawałam to te zajęcia powinny całkiem inaczej wyglądać, przeciez my nawet w skrócie nie wspomnieliśmy o połowie materiału do stycznia i jak do zaliczeń się uczyć:shake: Mam nadzieję że ta wypowiedź Cię Madziu satysfakcjonuje:) evaxon nie zwalaj znów wszystkiego na Madzię[/quote] O kurcze, nie wiedziałam:crazyeye: Znajdzie się coś lepszego;):kciuki: No właśnie evaxon, nie zwalaj na mnie:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Patikujek'] evaxon nie zwalaj znów wszystkiego na Madzię[/quote] bede:bigcool: bede:bigcool: [quote name='Mysia_']o rany, ale się rozgadałyście :eviltong: Foty wklejać :mad:[/quote] na wsteczu sa:diabloti: [quote name='Medorowa']Dawaj następną, bo już zagadane:roll::loveu::evil_lol: [B]wole dawkowac wam przyjemnosci:grins:[/B] No właśnie evaxon, nie zwalaj na mnie:loveu::loveu:[/quote] czemuuuuu??? Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='evaxon']bede:bigcool: bede:bigcool: na wsteczu sa:diabloti: czemuuuuu???[/quote] Bo nie ma drzemiącego w dżemie wilka:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Mysia_']o rany, ale się rozgadałyście :eviltong: Foty wklejać :mad:[/quote] Na wsteczu są:diabloti::grins: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Medorowa']Bo nie ma drzemiącego w dżemie wilka:cool1::cool1:[/quote] ooo wilk sie znalazl:razz::razz::razz: Quote
rose Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Patikujek']Słucham Aniu???:D[/quote] No, no ładnie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Nugatowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [IMG]http://i32.tinypic.com/9fxt1d.jpg[/IMG] Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jeeee:o:o:o oczyska jak u pauliny:loveu: Śliczne A z resztą evaxon zwalaj na Madzialene, na kogoś w końcu musi być, chyba że od teraz zwalamy na Mysię:evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A dlaczego:loveu: Mysiu i tak wiesz że cię uwielbiam:evil_lol: (ale twoje dzieci NIE) Quote
Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pati, jakie dzieci? :roll: Jak już to jedno :lol: Nugatowa, fajna foteczka :loveu: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A to Sary jeszcze nie przygarnęłaś, myślałam, że ją adoptowałaś po tym jak ja się zrzekłam do niej praw rodzicielskich, ostatnio Asia gdzieś do niej siostro mówiła Quote
Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nic mi na ten temat nie wiadomo :roll: Niech ktoś wkleja fotki, bo nudno :eviltong: Pati wrzucaj coś :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A dlaczego ja, ja już dzisiaj coś wrzuciłam, ty masz dobry dzień do fotek więc wklejaj:) Quote
Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 dobry dzień do fotek? :cool1: Dzisiaj nie wkleiłam ani jednej, bo nie było mnie od rana do teraz w domku :evil_lol: Zresztą wczoraj tu wrzuciłam kilka fotek... Nie mogę wklejac za dużo, bo Kara bedzie po mnie krzyczeć ;):eviltong::evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A po mnie myślisz nie?? Ej no ludzie kto tu mało fot wstawia niech coś wrzuca bo my z Mysią już limit przekroczyłyśmy:mad: Quote
XXL Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pozmienialiscie sie niezle ja chyba zato nie :) a w sumie juz 4 lata tu jestem ahaha staruch:) Justa kazde twoje foto jest rewelka normalnie miodzio eva hahha ty to zawsze blyszczysz :) pozdrowka dla tych rownierz ktorych nie wymienilem :) moze jakos na dniach zapodam jakies foto :) Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/170/dfee52c65eec0e67.jpg[/IMG][/URL] ( ja to ta niższa ) I kolejna z wieelkimi łocyskami ;) Quote
Recommended Posts