Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo wlasnie mi sie przypomnialo ze musze isc na solarke :D:D powypalac pryszcze :evil_lol::evil_lol:

a no tak stroj daje duzoo :)

Saint a prosze bardzo :) jestes najbardziej zblizony do mojego "typu" :D:D:D

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Saint ma zabójczy uśmiech.
orzech zajebiste usta mmmniam:Pi psyche
ja hmmm charakter mam fajny hahaha[/QUOTE]

no to nic tylko 3 utworzyc :D:D bedziecie sie uzupelniac :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe[/QUOTE]

mam nadzieje ze ten krwiak to nie od solarki :D:D:D bo juz nie pojde wiecej :P

Posted

[quote name='olekg18']Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe[/quote]

solka dobra rzecz;)

ale 15 min to chyba sie zjarasz:diabloti:

Posted

O to chodzi ,zeby piekło heheh .Już kurde prawie 2 miechy nie byłem :/ je...ne żyły qrfa mać .Ale sobie odbije potem heheh bd jak murzyn i Orzech bedzie chciał mnie utylizować

Posted

[quote name='olekg18']O to chodzi ,zeby piekło heheh .Już kurde prawie 2 miechy nie byłem :/ je...ne żyły qrfa mać .Ale sobie odbije potem heheh bd jak murzyn i Orzech bedzie chciał mnie utylizować[/quote]

ja byłem tydzień temu:diabloti: i się okazało, że nie ma zniżki dla uczniów:mad:

Posted

no to wcisne siebie :P

ostrzegam ze ogladanie moze spowodowac wpadniecie w kompleksy :evil_lol::evil_lol:

a tak serio to nie mam na komuterze zadnych normalnych zdjeci :D

[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/7383/s5033874dk8.jpg[/IMG]

i wogole reka mi jakas muskularna wyszla :D - PAKER :diabloti:

Posted

Teraz ceny idą w góre,bo studniówy się zaczynają:/ skur..... było po 70gr/min (tanio ,ale lampy dają jak jasna cholera) a teraz już po 80gr/min ,a znając życie dojadą do 1zł/min.
na minucie takie grosze różnicy nie robią ,ale jak się idzie na 20minut to już sumka się zbiera wrrr

Posted

[quote name='olekg18']Teraz ceny idą w góre,bo studniówy się zaczynają:/ skur..... było po 70gr/min (tanio ,ale lampy dają jak jasna cholera) a teraz już po 80gr/min ,a znając życie dojadą do 1zł/min.
na minucie takie grosze różnicy nie robią ,ale jak się idzie na 20minut to już sumka się zbiera wrrr[/quote]

no masz racje, u mnie juz jest po 80 gr.. grrrr

Posted

Własnie fajne też z początku robiłem gały wielkie czemu tak tanio.Ale lampeczki dają nieźle.Poszedłem wtedy na 15min i oczy mi tak napuchły hahah i ryj bolał 2 dni.

Posted

[quote name='olekg18']Własnie fajne też z początku robiłem gały wielkie czemu tak tanio.Ale lampeczki dają nieźle.Poszedłem wtedy na 15min i oczy mi tak napuchły hahah i ryj bolał 2 dni.[/QUOTE]

fajnie :D a u mnie drogo :( ale za to promocja jest, jak chodzisz 10 razy po 10 min to dostajesz raz 15 za darmo :D

Posted

[quote name='betty_labrador']dawaj dawaj ;)[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Hihii ja to mam dobrze, nie musze paSzczeć na foto Ani bo jom widziałam:cool3::evil_lol:[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange] [B]Paszczyłam sie na nią w ralu ueheh [/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][B]Aniu - Pokarz swoją twarz, pokaz ile w sobie masz! kim naprawde jesteś , kogo znasz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu daj focie musze sobie ciebie przypomnąć:evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

Jak zacznie fotosik współpracować, to pokażę swoją "dawno już pełnoletnią" twarz.
Fotosik ma jakiś błąd i każe zgłosić adminowi. Wstawię jedyne jakie posiadam już przetworzone, z TZem ma jakimś weselu. Kolor włosów już nie ten ;)
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images24.fotosik.pl/127/2329e34979557479.jpg[/IMG][/URL]

I kolejne z przyjaciółką z innego wesela...
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/126/fca5e6ae02f33b90.jpg[/IMG][/URL]
Tym razem kolor włosów aktualny.