Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[img]http://img87.exs.cx/img87/3176/wesolychswiat4lq.gif[/img]
i zapraszamy do zerknięcia na strony serialowe!
[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20736&postdays=0&postorder=asc&start=480[/url]
Zdrówko :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='souris'] plącze się tu gdzieś moja fotka, a może nawet kilka, ale to chyba musiałabyś przejrzeć ten temat trochę wstecz, ale wierz mi nie warto :lol: :wink: :wink: [/quote] A ja się zapytowywuję, gdzie fota bez włosów??? :evil:

Posted

[quote name='Basenji']Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest.
:lol:

Zdrówko[/quote]

ojejej :buzi: Basenji :D

[quote name='Asia&Fokus']myslalam juz, ze przjede niezauwazona[/quote]

ojejeje ale Asiu grabisz sobie ;) jak mogly przejsc niezauwazone he

Posted

[quote name='Basenji']Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest.[/quote] :o Ale co chciałeś zainsynuować? :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Basenji']Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest.[/quote] :o Ale co chciałeś zainsynuować? :lol:[/quote]

moze to zaproszenie na maxymalna wyzere ktora bedzie miala miejsce u Basenji ;)

Posted

[quote name='dbsst']moze to zaproszenie na maxymalna wyzere ktora bedzie miala miejsce u Basenji ;)[/quote] A ja myślę, że Basenji chciał nam powiedzieć, że wyglądamy na niedożywione :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']moze to zaproszenie na maxymalna wyzere ktora bedzie miala miejsce u Basenji ;)[/quote] A ja myślę, że Basenji chciał nam powiedzieć, że wyglądamy na niedożywione :roll:[/quote]

nie no co Ty [size=1]nie odwazylby sie jesli jest o zdrowych zmyslach [/size];)

kobita wkoncu zawsze dla siebie jest za........

Posted

[quote name='dbsst']nie no co Ty [size=1]nie odwazylby sie jesli jest o zdrowych zmyslach [/size];)
kobita wkoncu zawsze dla siebie jest za........[/quote] Dlatego się dziwię :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']nie no co Ty [size=1]nie odwazylby sie jesli jest o zdrowych zmyslach [/size];)
kobita wkoncu zawsze dla siebie jest za........[/quote] Dlatego się dziwię :o[/quote]

moim zdaniem on nas na cos pysznego kce zaprosic ;)

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']moim zdaniem on nas na cos pysznego kce zaprosic ;)[/quote] No to niech już ubija tort z bitej śmietany :P[/quote]

i jak ubije to do mazura niech sie zabiera ;)

Posted

Jeziuuuuuuuuu, jakie foty normalnie szczeka opada :eek2: :angel: Jestesie boskie, piekne i niesamowite... :megagrin:

:roll:
[img]http://photos.heremy.com/anetta/104479746060.jpg[/img]