Basenji Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 [img]http://img87.exs.cx/img87/3176/wesolychswiat4lq.gif[/img] i zapraszamy do zerknięcia na strony serialowe! [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20736&postdays=0&postorder=asc&start=480[/url] Zdrówko :lol: Quote
adda Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 [quote name='souris'] plącze się tu gdzieś moja fotka, a może nawet kilka, ale to chyba musiałabyś przejrzeć ten temat trochę wstecz, ale wierz mi nie warto :lol: :wink: :wink: [/quote] A ja się zapytowywuję, gdzie fota bez włosów??? :evil: Quote
Basenji Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest. :lol: Zdrówko Quote
Asia_Focus Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Debest, dzieki kochana :buzi: myslalam juz, ze przjede niezauwazona :oops: Quote
Dalma&Maja Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Asia, fotki są super, więc nie wiem czemu tak myślałaś!! :D Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='Basenji']Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest. :lol: Zdrówko[/quote] ojejej :buzi: Basenji :D [quote name='Asia&Fokus']myslalam juz, ze przjede niezauwazona[/quote] ojejeje ale Asiu grabisz sobie ;) jak mogly przejsc niezauwazone he Quote
adda Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='Basenji']Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest.[/quote] :o Ale co chciałeś zainsynuować? :lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='Basenji']Specjalne życzenia maksymalnej wyżerki w trakcie Świąt dla Adddddy i Dbbbbbbest.[/quote] :o Ale co chciałeś zainsynuować? :lol:[/quote] moze to zaproszenie na maxymalna wyzere ktora bedzie miala miejsce u Basenji ;) Quote
adda Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='dbsst']moze to zaproszenie na maxymalna wyzere ktora bedzie miala miejsce u Basenji ;)[/quote] A ja myślę, że Basenji chciał nam powiedzieć, że wyglądamy na niedożywione :roll: Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']moze to zaproszenie na maxymalna wyzere ktora bedzie miala miejsce u Basenji ;)[/quote] A ja myślę, że Basenji chciał nam powiedzieć, że wyglądamy na niedożywione :roll:[/quote] nie no co Ty [size=1]nie odwazylby sie jesli jest o zdrowych zmyslach [/size];) kobita wkoncu zawsze dla siebie jest za........ Quote
adda Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='dbsst']nie no co Ty [size=1]nie odwazylby sie jesli jest o zdrowych zmyslach [/size];) kobita wkoncu zawsze dla siebie jest za........[/quote] Dlatego się dziwię :o Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']nie no co Ty [size=1]nie odwazylby sie jesli jest o zdrowych zmyslach [/size];) kobita wkoncu zawsze dla siebie jest za........[/quote] Dlatego się dziwię :o[/quote] moim zdaniem on nas na cos pysznego kce zaprosic ;) Quote
adda Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='dbsst']moim zdaniem on nas na cos pysznego kce zaprosic ;)[/quote] No to niech już ubija tort z bitej śmietany :P Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']moim zdaniem on nas na cos pysznego kce zaprosic ;)[/quote] No to niech już ubija tort z bitej śmietany :P[/quote] i jak ubije to do mazura niech sie zabiera ;) Quote
dbsst Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 mniami ale bedziemy miec Adda wyzere na swieta ;) Quote
anetta Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Jeziuuuuuuuuu, jakie foty normalnie szczeka opada :eek2: :angel: Jestesie boskie, piekne i niesamowite... :megagrin: :roll: [img]http://photos.heremy.com/anetta/104479746060.jpg[/img] Quote
Recommended Posts