BOGDANG Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Flaire napisał(a):Zdjęcia rewelacyjne!!! Dzięki za Lotkę na podium!! A jakiś serdli w biegu nie ma? :razz: i cos jeszcze ..... Quote
Flaire Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O! Misiasta Misia z Mokką! Super, dzięki! :) Quote
BOGDANG Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 yassue napisał(a):jak juz robimy koncert zyczen to macie moze wiecej dalmatynki :razz:? z gory dziekuje ;) Proszę. Quote
taura1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Baaaaardzo dziękuje za mojego małego czarnego diabełka. :) Koza Ewunia była jedyna w swoich rodzaju. :D Quote
Edyta & Regis Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Haniu: Puść mi na priva swój adres e-mail, to postaram się zeskanować i Ci przesłać. Quote
Edyta & Regis Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Flaire napisał(a):BOGDANG, dzięki wielkie za Leokadię! :) W bydgoskiej części Wyborczej online jest artykuł o festynie, w tym kilka słów o naszych zawodach. Artykuł jest ilustrowany czterema zdjęciami... Na pierwszym, towarzyszącym, jest Sajko z Trojką. Dalej, klikając na "więcej zdjęć", mamy Martę z Astro, rewelacyjne zdjęcie Ludek z Milo i na końcu - Lotkę, ale beze mnie :). W wersji papierowej Leokadia jest ufocona razem z Pańcią. Quote
Ludek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Flaire napisał(a):BOGDANG, dzięki wielkie za Leokadię! :) W bydgoskiej części Wyborczej online jest artykuł o festynie, w tym kilka słów o naszych zawodach. Artykuł jest ilustrowany czterema zdjęciami... Na pierwszym, towarzyszącym, jest Sajko z Trojką. Dalej, klikając na "więcej zdjęć", mamy Martę z Astro, rewelacyjne zdjęcie Ludek z Milo i na końcu - Lotkę, ale beze mnie :). Ja tam bym się nie obraziła gdyby mnie wycieli.:evil_lol: Quote
Flaire Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ludek napisał(a):Ja tam bym się nie obraziła gdyby mnie wycieli.:evil_lol:Ludek, ja też się nie obrażam ;) - ale moim zdaniem, to zdjęcie Ciebie z Milo jest z tych wszystkich najlepsze. :) Quote
Flaire Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Bydgoszczaki, zlitujcie się nad nami!!! Ma ktoś poniedziałkową Wyborczą, którą mógłby nam odstąpić? :modla: Quote
Magda i Saga Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Haniu: Puść mi na priva swój adres e-mail, to postaram się zeskanować i Ci przesłać. Ja też poproszę, może byc ksero. Chyba zacznę robic kronike sekcji:cool3: Quote
AniaP Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 taura1 napisał(a): Może jakiś mały czarny zerókowy kundel załapał się na foto? A mogą być filmiki? ;): http://www.youtube.com/watch?v=p64RQo1LcP8 http://www.youtube.com/watch?v=1WPTYI8rzco A jakie mamy śliczne zdjęcie :multi:: BOGDANG napisał(a): http://img212.imageshack.us/img212/5892/foto00203rd4.jpg dzienx. :Rose: Quote
Mokka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzięki za Monię :loveu:. Ten sucz jest znowu jednołapny :cool3: Quote
Sajko Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie mogę znaleźć na stronie gazety tego fragmentu i naszego zdjęcia... ktoś mi pomoże?:-( MAM! ZNALAZŁAM! Quote
Ludek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wow, ile Mailów. Coś wolno musiał biegać, bo z żadnych zawodów tylu zdjęć nie mamy.:evil_lol: Dziękujemy :) Quote
Recommended Posts