Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nie zdążyłam z tym allegro, :oops: ale ostatnio mam tyle na głowie, że nawet nie wiem, jak się nazywam.
Dzięki, że allegro jest już zrobione.
Sunieczki są przepiękne. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki.

Posted

mam dobre wiesci :D ta sunia ze zdrowa łapka ma juz dom w Ozorkowie!! w moim miescie :D ale w Leczycy nadal pozostala Gwiazdeczka... i czeka na domek... naszczescie nie sama bo zamieszkala z Maksiem ;)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
mam dobre wiesci :D ta sunia ze zdrowa łapka ma juz dom w Ozorkowie!! w moim miescie :D ale w Leczycy nadal pozostala Gwiazdeczka... i czeka na domek... naszczescie nie sama bo zamieszkala z Maksiem ;)

O, jak dobrze przeczytać taka informację...Super!
Pzdr.

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
Gwiazdeczka nadal czeka...
z tego co sie dowiedzialam siostra gwiazdeczki znalazla dom dzieki ogloszeniu w internecie :D

Moze udaloby ci sie zdobyc nowe foteczki Gwiazdeczki ;)

Posted

mam dobre wiesci :D widzialam dzis ta suczke co juz poszla do adopcji :D nazywa sie teraz Hermiona czy Hermina... nie zrozumialam zbytnio ;) bawilam sie z nia :D odrazu mnie poznala :D
jednak jej siostra gwiazdeczka nadal czeka...

Posted

oto nowe psiaki:
Imię: Kazan

Kazan trafił do nas jakiś tydzień temu. Został znaleziony w lesie!.. Jak któs mógł go tam wyrzucić?? przecież on by tego nie przeżył... brak jedzenia, picia itp. eh... :( naszczęście trafił do nas... Zamieszkał z innymi szczeniakami i jest naprawdę wyjątkowy! :) kocha wszystkich ludzi i psy :) uwielbia też zabawę i liczy na prawdziwy dom... gdzie będzie miał swoje łóżeczko, własny kąt, a przede wszystkim kochających go ludzi... on odwdzięczy się bezgraniczną psią miłościa :) oprócz wspaniałego charakteru jest też wyjątkowy pod względem wyglądu :) ma białą skarpetkę na jednej łapce, śliczne oczy i umaszczenie. Mamy nadzieję, że ktoś weźmie go do domu... on naprawdę czeka... :(

tutaj KAzan i Gwiazdeczka:

I PORTOS
Imię: Portos

Jakieś 2 tygodnie temu w naszym schronisku zamieszkał nowy psiak. Znaleziony został błąkający się po Łęczycy i tak trafił do schroniska... Jest on bardzo młody.Ma ze 3 miesiące a może nawe nie ? Widać, że bedzie trochę wiekszym psiakiem :) Jest naprawdę kochany :) uwielbia spędzać czas z człowiekiem i zabawe :) jak każdy szczeniak :) zamieszkał z innymi 3 szczeniakami. Mamy nadzieję, że długo u nas nie zostanie... Szukamy mu domku!!

przepraszam, ze tak malo fotek ale aparat mi sie popsul jak bylam w schronisku... :(