andzia69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 no wlasnie - ładne fotki to 90% powodzenia!!!! Quote
GrubbaRybba Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Przepraszam, że nie zdążyłam z tym allegro, :oops: ale ostatnio mam tyle na głowie, że nawet nie wiem, jak się nazywam. Dzięki, że allegro jest już zrobione. Sunieczki są przepiękne. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Quote
BlackSheWolf Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 mam dobre wiesci :D ta sunia ze zdrowa łapka ma juz dom w Ozorkowie!! w moim miescie :D ale w Leczycy nadal pozostala Gwiazdeczka... i czeka na domek... naszczescie nie sama bo zamieszkala z Maksiem ;) Quote
dariaopole Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no to trzymam kciuki za gwiazdeczkę !!! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 BlackSheWolf napisał(a):mam dobre wiesci :D ta sunia ze zdrowa łapka ma juz dom w Ozorkowie!! w moim miescie :D ale w Leczycy nadal pozostala Gwiazdeczka... i czeka na domek... naszczescie nie sama bo zamieszkala z Maksiem ;) O, jak dobrze przeczytać taka informację...Super! Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Gwiazdeczka nadal czeka... z tego co sie dowiedzialam siostra gwiazdeczki znalazla dom dzieki ogloszeniu w internecie :D Quote
Tengusia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 BlackSheWolf napisał(a):Gwiazdeczka nadal czeka... z tego co sie dowiedzialam siostra gwiazdeczki znalazla dom dzieki ogloszeniu w internecie :D Moze udaloby ci sie zdobyc nowe foteczki Gwiazdeczki ;) Quote
BlackSheWolf Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 w schronie dopiero bede w sobote ;] Quote
BlackSheWolf Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 mam dobre wiesci :D widzialam dzis ta suczke co juz poszla do adopcji :D nazywa sie teraz Hermiona czy Hermina... nie zrozumialam zbytnio ;) bawilam sie z nia :D odrazu mnie poznala :D jednak jej siostra gwiazdeczka nadal czeka... Quote
BlackSheWolf Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 hej! przepraszam ze nie pisalam... no wiec u gwiazdeczki wszystko oki :) strasznie rozrabia i jest szansa na nowy dom!!!! jakas pani sie nia zainteresowala... :D i filmik :D http://www.wrzuta.pl/film/38pBXfSEUj/ Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oby tylko Pani się nie rozmyśliła... A Gwiazdeczka rozrabia, bo to jeszcze szczeniak i ma do tego prawo! Bardzo słodka niunia... Mocno trzymam za nią kciuki! Pzdr. Quote
Tengusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wkoncu jakies wiesci i do tego pozytywne :loveu:oby gwiazdeczka juz niedlugo byla szczesliwa w domeczku :p Quote
BlackSheWolf Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 mam nadzieje :) a w schronisku pojawil sie kolejny szceniak :| mieszaniec, bedzie duzy jak kaukaz i tez z podobna sierscia. Jest mlody a juz duzy jak na szczeniaka :) Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 niestety.... sunia nadal w schronie.... pojawiły sie też nowe szczeniaki :( łacznie mamy już 4.... Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 oto nowe psiaki: Imię: Kazan Wiek: szczeniak! Płeć: pies Kazan trafił do nas jakiś tydzień temu. Został znaleziony w lesie!.. Jak któs mógł go tam wyrzucić?? przecież on by tego nie przeżył... brak jedzenia, picia itp. eh... :( naszczęście trafił do nas... Zamieszkał z innymi szczeniakami i jest naprawdę wyjątkowy! :) kocha wszystkich ludzi i psy :) uwielbia też zabawę i liczy na prawdziwy dom... gdzie będzie miał swoje łóżeczko, własny kąt, a przede wszystkim kochających go ludzi... on odwdzięczy się bezgraniczną psią miłościa :) oprócz wspaniałego charakteru jest też wyjątkowy pod względem wyglądu :) ma białą skarpetkę na jednej łapce, śliczne oczy i umaszczenie. Mamy nadzieję, że ktoś weźmie go do domu... on naprawdę czeka... :( tutaj KAzan i Gwiazdeczka: I PORTOS Wiek: szczeniak Imię: Portos Płeć: pies Jakieś 2 tygodnie temu w naszym schronisku zamieszkał nowy psiak. Znaleziony został błąkający się po Łęczycy i tak trafił do schroniska... Jest on bardzo młody.Ma ze 3 miesiące a może nawe nie ? Widać, że bedzie trochę wiekszym psiakiem :) Jest naprawdę kochany :) uwielbia spędzać czas z człowiekiem i zabawe :) jak każdy szczeniak :) zamieszkał z innymi 3 szczeniakami. Mamy nadzieję, że długo u nas nie zostanie... Szukamy mu domku!! przepraszam, ze tak malo fotek ale aparat mi sie popsul jak bylam w schronisku... :( Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ładne te 2 Wasze Nowe Psiaki, szkoda tylko, że jeszcze nie maja domków... Ale wierzę, że i im się uda.:lol: pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 tez mam taka nadzieje :) Quote
BlackSheWolf Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 hej hop... nikt nie chce tak słodkich szczeniaków ?? Quote
Recommended Posts