Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiesz, w zasadzie ja tez jestem w szoku. :-(
Dodam tylko, że kotka jest z interwencji. Przyszła do ogródka czyjegoś , przyniosła kocięta. Baba zadzwoniła z krzykiem i pretensjami do Straży żeby je zabierać bo......:-(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze chociaż, że zadzwoniła, a nie wzięła się od razu za realizację swoich gróźb :( Jaka ta mamusia jest? Miła, oswojona? Z domkiem dla niej już może się zejść...

Posted

Małgosia ze Straży natychmiast pojechała bo babka chciała brać kocie sprawy w swoje łapska... Kocica jest pręgowana, taka miodowa raczej. Wydaje mi się że młoda. Nie odgryzła mi ręki, nie syczała ani nie fukała. Ale jest bardzo zestresowana, widać, ze się boi, oczka takie przestraszone... Miziam ją, ćwierkam do niej. Sterylkę będzie miała jak maluszki odchowa. Ale co z domkiem? Oto jest pytanie.....
Jestem zdruzgotana....

Posted

A jakoś ciągnę, :evil_lol:, spokojnie, Lemuś. Lekarza Oczko miał na koszt Straży i dostałam karmę dla mamuni.... A jak mi sie skończy to mam się zgłosić po nowy przydział.

Posted

Aga dawaj zdjecia kocicy :evil_lol:
jesli by nadal nie jadla to zapodaj jej peritol, ten lek dziala cuda, ja tak Lusie wyciagnelam...bo bida w stersie 2 tygodnie nie jadla, Peritol polecono mi na miau i chwala im za to!

Posted

Jak nie chce jeść to też możesz spróbować Reconvalescence Royala - ale kupić trzeba u weta, jedna saszetka jakieś 7zł - ale starcza na parę razy. Rozmoczone z wodą wygląda jak mleko, a ma mnóstwo wartości. Wiele kotów na tym odratowano, jak nie chciały jeść.

Trzymam za rodzinkę kciuki!

Posted

Wiecie co, stres stresem... Ale chyba ta kociczka nie zaznała w swoim życiu zbyt wiele dobrego od człowieka. Boi sie podniesionej ręki, teraz już się tak nie kuli.... Apetycik ma jak ta lala, dobrze, że dostałam od dziewczyn dobrą karmę. Zobaczymy co będzie dalej, jutro idę z Oczko na zastrzyk...

Posted

Pani wetka zachwycona oczkiem Oczka. Udało nam się! Dostał antybiotyk w zastrzyku, zostajemy przy Gentamycynie. Mamunia kupale wali do kuwety aż miło , apetyt sie utrzymuje...

Posted

Ułaa, ale mi się chce spać. Chyba nawet kawa nie postawi mnie na nogi, a tu trzeba siedzieć, pracować, odbierać głupie telefony i jeszcze się do wszystkich ślicznie uśmiechać:roll:
Agnie, jak tam kocia rodzinka? W czasie deszczu koty się nudzą?