Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jest- oj musze szybko zaczac sie budowac aby spelnic swe marzenie o 4 kotach :diabloti: moj maz jest lekko przerazony ale jak sie okazalo 3 kot prawie jest u nas niezauwazalny to pewnie i z czwartym da rade :evil_lol:

tak to bym wziela Malinke od Ciebie bo naprawde jest urocza :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podstawa ..to ,że zwierzaki muszą się ze sobą zgodzić..wtedy i 5 niestraszne:D
Moja koleżanka z liceum...ma 4 rodzonych i 1 adoptowane dziecko..Jak się spotkałyśmy kilka lat temu na rocznicy matur..to wszystkie byłyśmy przerażóne ta ilościa..( żadna inna nie miałą więcej jak 2)..a ona wyjaśniła ,że od 3 wzwyż nie zauważa się już różnicy...:D

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Moja koleżanka z liceum...ma 4 rodzonych i 1 adoptowane dziecko..Jak się spotkałyśmy kilka lat temu na rocznicy matur..to wszystkie byłyśmy przerażóne ta ilościa..( żadna inna nie miałą więcej jak 2)..a ona wyjaśniła ,że od 3 wzwyż nie zauważa się już różnicy...:D[/quote]
Matko, ja tak myślę o szczurach, które mam (6 sztuk), ale żeby o dzieciach to wyższa szkoła jazdy. Szacuneczek :lol:

Posted

Agnie pierwsze zdjęcie jest artystyczne pod każdym względem..modelka zna swoją wartość...:diabloti: ta poducha na łapie uchwycona z wyczuciem prawdziwego:cool3: kotoznawcy.......a mówię poważnie bo noc przede mną długa i bogata we wrażenia ......choć innej rzekłabym natury:cool3::roll:

Posted

W takim razie oddawaj te zachwyty:mad:....podszywa się pod autorkę ...wstyd:mad:...no dobrze ,że się w końcu przyznałaś...no poniekąd ..po namyśle stwierdzam,...żę skoro Nina jest Twoim arcydziełem to ostatecznie w pewnym stopniu zachwyty i Tobie się należą...:diabloti::bigok:
Ninko DUŻE OGROMNIASTE brawa za zdjęcia:multi::cunao:

Posted

Wierzcie mi, cała ta trójka wyglądała podejrzanie.... Od strony adopcyjnej, oczywiście,:evil_lol:.
A Malina jest prze-ko-cha-na! Jak leżę już w łóżku to pędem biegnie, wskakuje na mój tors i mi mruczy kocią kołysankę.
Całuski rozdaje, noski eskimoski robi, po prostu koci ideał. I taka czyściutka jest....
I dlatego musi iść do idealnego domu....

Posted

[quote name='Agnie Koty']
A Malina jest prze-ko-cha-na! Jak leżę już w łóżku to pędem biegnie, wskakuje na mój tors i mi mruczy kocią kołysankę.
[/quote]
Hmmm... Ja bym powiedziała: na mój biust:roll: Tors to mi się z facetem kojarzy, taka klata:evil_lol:

Posted

Coś Ty! Dziewczyny jeszcze się na króla zasadzają, klatki jeszcze ani widu. A kotę widziałam dziś rano, zwiewała łypiąc na mnie gniewnie apod byka... Może coś przeczuwa?:roll:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Był pierwszy odzew w sprawie Maliny.
Trzy młode dziewczyny w tym na pewno jedna muzułmanka.
Nie myślcie że jestem rasistką ale odmówiłam....:oops:[/quote]
Hmmmmm...wiesz Agnie gdyby o psa chodziło....ale koty u muzułmanów raczej są dość poważane......

Posted

Wiesz, one wyglądały tak niedojrzale, prawie dzieci, :oops:
I miałam takie paskudne przeczucie. chyba mieszkają u Puchatka na osiedlu. I wydaje mi się że są z Czeczenii...
Najlepiej podsumowała to moja przyjaciółka "Bo ty byś chciała żeby ją zaadoptowali starożytni Egipcjanie!":evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

W sobotę ma przyjechac sensownie brzmiąca przez telefon pani zobaczyć Malinę. Nie nastawiam się, nie, pożyjemy zobaczymy. Póki co Malina ma tu tymczas stały, :evil_lol:.
Pani Helena dzielnie dokarmia koty, ledwo łazi z tymi siatami, A towarzystwo głodne.... W ceglanym domku po skosie od Polfy jest kilka kociaków, też głodnych. Nosze się z zamiarem zrobienia bazaru dla polfoskich kotów, żeby trochę na żarcie starczyło bo p.Helena sobie odmawia a przecież jest po ciężkiej operacji:-(

Posted

Dziękuje Jowita ale...nie odnawiaj jej. Wczoraj przyszła koleżanka i Malina dała popis całusków, miaziania, dotykania łapką po twarzy. Koleżanka tez się do niej łasiła jak szalona, :cool3:,.