Jowita Poznań Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jest jest- oj musze szybko zaczac sie budowac aby spelnic swe marzenie o 4 kotach :diabloti: moj maz jest lekko przerazony ale jak sie okazalo 3 kot prawie jest u nas niezauwazalny to pewnie i z czwartym da rade :evil_lol: tak to bym wziela Malinke od Ciebie bo naprawde jest urocza :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Podstawa ..to ,że zwierzaki muszą się ze sobą zgodzić..wtedy i 5 niestraszne:D Moja koleżanka z liceum...ma 4 rodzonych i 1 adoptowane dziecko..Jak się spotkałyśmy kilka lat temu na rocznicy matur..to wszystkie byłyśmy przerażóne ta ilościa..( żadna inna nie miałą więcej jak 2)..a ona wyjaśniła ,że od 3 wzwyż nie zauważa się już różnicy...:D Quote
zasadzkas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Moja koleżanka z liceum...ma 4 rodzonych i 1 adoptowane dziecko..Jak się spotkałyśmy kilka lat temu na rocznicy matur..to wszystkie byłyśmy przerażóne ta ilościa..( żadna inna nie miałą więcej jak 2)..a ona wyjaśniła ,że od 3 wzwyż nie zauważa się już różnicy...:D[/quote] Matko, ja tak myślę o szczurach, które mam (6 sztuk), ale żeby o dzieciach to wyższa szkoła jazdy. Szacuneczek :lol: Quote
Jowita Poznań Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Malinko, Twoj kolega Amigo znalazl domek to i Ty znajdziesz! Quote
Agnie Koty Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Jowta, właśnie pocieszałam Cię na wątku Amigo a mnie samej serce będzie się w talarki kroiło jak trzeba ją będzie wyekspediować ....:-( Quote
Agnie Koty Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img103.imageshack.us/img103/3467/s5000233od8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agnie Koty Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img161.imageshack.us/img161/2866/s5000238cv6.jpg[/IMG][/URL] Kocie Halloween, :evil_lol:. Osobiście tego nie celebruję ale dynię dostałam :oops: Quote
Figa Bez Maku Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Agnie pierwsze zdjęcie jest artystyczne pod każdym względem..modelka zna swoją wartość...:diabloti: ta poducha na łapie uchwycona z wyczuciem prawdziwego:cool3: kotoznawcy.......a mówię poważnie bo noc przede mną długa i bogata we wrażenia ......choć innej rzekłabym natury:cool3::roll: Quote
Agnie Koty Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Nina jej to pierwsze zdjęcie robiła w trakcie przeciągania się. Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 W takim razie oddawaj te zachwyty:mad:....podszywa się pod autorkę ...wstyd:mad:...no dobrze ,że się w końcu przyznałaś...no poniekąd ..po namyśle stwierdzam,...żę skoro Nina jest Twoim arcydziełem to ostatecznie w pewnym stopniu zachwyty i Tobie się należą...:diabloti::bigok: Ninko DUŻE OGROMNIASTE brawa za zdjęcia:multi::cunao: Quote
Agnie Koty Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Był pierwszy odzew w sprawie Maliny. Trzy młode dziewczyny w tym na pewno jedna muzułmanka. Nie myślcie że jestem rasistką ale odmówiłam....:oops: Quote
Jowita Poznań Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 i bardzo dobrze, jeszcze by ja zjadla :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Wierzcie mi, cała ta trójka wyglądała podejrzanie.... Od strony adopcyjnej, oczywiście,:evil_lol:. A Malina jest prze-ko-cha-na! Jak leżę już w łóżku to pędem biegnie, wskakuje na mój tors i mi mruczy kocią kołysankę. Całuski rozdaje, noski eskimoski robi, po prostu koci ideał. I taka czyściutka jest.... I dlatego musi iść do idealnego domu.... Quote
Lemoniada Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Agnie Koty'] A Malina jest prze-ko-cha-na! Jak leżę już w łóżku to pędem biegnie, wskakuje na mój tors i mi mruczy kocią kołysankę. [/quote] Hmmm... Ja bym powiedziała: na mój biust:roll: Tors to mi się z facetem kojarzy, taka klata:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Lemo, chciałam żeby to tak zabrzmiało antyseksualnie,:evil_lol: Jak tam kotka? Złapałaś czy poniosłaś klęskę? Quote
Lemoniada Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Coś Ty! Dziewczyny jeszcze się na króla zasadzają, klatki jeszcze ani widu. A kotę widziałam dziś rano, zwiewała łypiąc na mnie gniewnie apod byka... Może coś przeczuwa?:roll: Quote
Figa Bez Maku Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Agnie Koty']Był pierwszy odzew w sprawie Maliny. Trzy młode dziewczyny w tym na pewno jedna muzułmanka. Nie myślcie że jestem rasistką ale odmówiłam....:oops:[/quote] Hmmmmm...wiesz Agnie gdyby o psa chodziło....ale koty u muzułmanów raczej są dość poważane...... Quote
Agnie Koty Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Wiesz, one wyglądały tak niedojrzale, prawie dzieci, :oops: I miałam takie paskudne przeczucie. chyba mieszkają u Puchatka na osiedlu. I wydaje mi się że są z Czeczenii... Najlepiej podsumowała to moja przyjaciółka "Bo ty byś chciała żeby ją zaadoptowali starożytni Egipcjanie!":evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 W sobotę ma przyjechac sensownie brzmiąca przez telefon pani zobaczyć Malinę. Nie nastawiam się, nie, pożyjemy zobaczymy. Póki co Malina ma tu tymczas stały, :evil_lol:. Pani Helena dzielnie dokarmia koty, ledwo łazi z tymi siatami, A towarzystwo głodne.... W ceglanym domku po skosie od Polfy jest kilka kociaków, też głodnych. Nosze się z zamiarem zrobienia bazaru dla polfoskich kotów, żeby trochę na żarcie starczyło bo p.Helena sobie odmawia a przecież jest po ciężkiej operacji:-( Quote
Agnie Koty Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8941145#post8941145[/url] zapraszam na koci bazarek! Quote
Agnie Koty Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Pani się nie odezwała, Malina pewnie zostanie u nas na wieki wieków. Amen.:lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ale Sadzy juz nie masz...w całości:cool3::evil_lol:..w ogóle liczba kotów jest u Ciebie liczbą płynną:crazyeye::diabloti:...no bo masz 3koty i i 1/4...dobrze liczę?:roll::oops: Quote
Jowita Poznań Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 dzis skonczylo sie ogloszenie Maliny na adopcje.org, czy mam je odnowic...bo widze Aga ze Malina pewnie bedzie Twoja ( i wcale sie nie dziwie - wyjatkowe koty sie zostawia :D) Quote
Agnie Koty Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Dziękuje Jowita ale...nie odnawiaj jej. Wczoraj przyszła koleżanka i Malina dała popis całusków, miaziania, dotykania łapką po twarzy. Koleżanka tez się do niej łasiła jak szalona, :cool3:,. Quote
Jowita Poznań Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 mam zawieszone te ogloszenie w oczekiwaniu co zrobie dalej- wiec wrzucam w adoptowane co? :cool3: Quote
Recommended Posts