Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Witajcie :-)

Ja dopiero teraz powrocilam ... ufff ... ale zostalam do konca :-)

Musze przyznac, ze bardzo sie oplacilo.

Yoreczko gratulacje dla Ciebie i dla BARBIE MISS YORK Cud Natury :laola:

Barbie uzyskala ocene doskonala i zajela III lokate (brazowy medal).

Konkurencja pomiedzy yorkami byla bardzo ostra. Przyjechalo ok. 90 yoreczkow, ktore byly oceniane przez prawie 5 godzin :o

Jak wspomniala elenka, udalo nam sie zorganizowac "trojkowe" spotkanko. Wlasciwie doliczajac slodkie dzieciaczki elenki to byla nas piatka :-)

Podobnie jak inni zakreceni wlasciciele psow udalam sie na zakupy. Kupilam szamponik, papilotki, gumki do papilotkow i lancuszek zaciskowy na egzamin PT.

Poza tym poogladalam inne teriery i pokaz zaganiania kaczek przez bc. Pokaz ten nawet sobie nagralam. Bylo na co popatrzec :-)

pozdrawiam,

To ja też gratuluję Yoreczce i jej śliczniutkiej Barbie!! :D :D

:laola:

Konkurencja faktycznie była duża! :lol:

Tak, Wind, dzieci są baardzo słodkie, ale żałuję że niewiele co widziałam na tej wystawie! :(

Do Warszawy nie pojadę ale na jakąś jeszcze wystawę się wybiorę :lol: :lol: . Może wtedy Majeczka już będzie na ringu? To będziemy Jej i Tobie kibicować !!! :D No właśnie od jakiej wystawy zaczynacie?

Posted

elena,

No wlasnie ... od jakiej wystawy my zaczniemy :hmmmm: Moze Grudziac ...

Jest tylko jeden problem ... musialabym sie przylozyc do pielegnacji szaty... 8)

Posted

Wind

Jeśli pozwolisz to parę wyjaśnień.

Wystawy w Grudziądzu nie ma. To oddział Grudziądz organizuje krajową wystawę, która odbędzie się w Kwidzynie, a dokładniej na teranach Stadniny Miłosna. Kwidzyn leży 38 km od Grudziądza, a Warszawa leży jakieś (na skróty) 280 km od Kwidzyna.

Aha w internecie widziałem gdzieś datę 12 kwietnia to też nie prawda. Wystawa jest 17 kwietnia. Oto link do informacji dotyczący wystawy: www.zkwp.org.pl/zkwp/wyst04pl/grudziadz.html

Megan jeszcze nie będę wystawiał bo jest za młoda. Ale sądzę, że włamię się z nią na wystawę i będę mógł się nią pochwalić. Zapraszam wszystkich dogmaniaków do Kwidzyna.

Posted

Waldek,

Bardzo dziekuje za sprostowanie :-) Co do miejsca, to oczywiscie mialam na mysli Kwidzyn, ale wpisalam miejscowosc organizatora ...

Co do terminu ... to :-? natknelam sie na date 12 kwietnia, a ze jeszcze nie wysylalam zgloszenia (termin do ostaniego marca), to nie mialam precyzyjnej swiadomosci ;) No i decyzje co do wystawiania podjelam wczoraj, wiec podany przez Ciebie link do strony bardzo mi sie przyda :-)

pozdrawiam,

Posted

Wind

Ja będę na wystawie na pewno chyba że jakaś choroba. Wiem, że Yoreczka też planuje przyjazd no to może sie spotkamy? Bardzo żałuję, że nie byłem w Katowicach ale to dla mnie trochę daleko.

pozdrawiam

Waldek

Posted

Wind napisała:

Yorkies,

W Wawie licze na male spotkanko przy ringu yorkow

Ja także :wink: Yorki są chyba w niedziele. Może ktoś wie o której tak mniej więcej :-? A mam nadzieję że jeszcze ktos do nas dołączy :wink: :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

Witam

Yorki są w niedziele, wystawa zawsze zaczyna się o 10.00 będzie to w hali i na dwóch ringach.

adres miejsca wystawy

Centrum Targowe Mokotów

ul. Bokserska 71

Zapraszam do mojego stolika, tam się wszyscy spotkamy.

Posted

Yoreczko gratuluję zarówno Tobie (bo to w końcu głównie Twoja zasługa) i oczywiście BARBIE MISS YORK Cud Natury (bo też się przecież musiała postarać) :klacz: i to z tak liczną konkurencją !!!!!!!!!!!

Ja również wybieram się na tą wystawę, więc DO ZOBACZENIA :P

Posted

Witam

Naturalnie wybieram się do Warszawy ja również. Choć z różnych względów nigdy nie mogę obiecać. Cieszę się, że Was poznam. Zgodnie z zaproszeniem Yoreczki będę przy jej stanowisku.

Do zobaczenia

Waldek

Posted

Witajcie

Dziękujemy za gratulacje, Barbie Miss York Cud Natury i ja jesteśmy zadowoleni z wystawy. Wreszcie się uporałam ze zdjęciami jutro je w puszcze na moją stronę, tylko nie wiem o której godz. Zapraszam do oglądania jest ich chyba z 300.

Posted

Witam!!

Gratulacje dla Barbie!!

Byłam na wystawie, ale miałam pecha bo nie natrafiłam na nikogo z dogomaniaków. Za to kupiłam dla mojej Oliwuni torbę do noszenia (jej) i jedzonko. Kupiłam z royala dla wybrednych i wcina :)) !!!

Kupiłam gumeczki. W maju planuje kupić jej nowe posłenie, spineczki i szelki.

Yoreczki były prześliczne!! Była nawet babcia mojej Oliwuni. A tak apropo co oznacza ocena (nb). Było tak zapisane w wynikach.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje !!!!!!!

Posted

Ja też zakupiłam dla Rapsodii małe gumeczki od pani z Niemiec oraz kokardki

Teraz dzięki tym gumeczkom Rapsodia ma cały czas włoski spięte i chyba już się przyzwyczaiła do ogonka :)

Poza tym zakupiłam dla niej szampon i wiele innych drobiazgów - jednym słowem wydałam kupę kasy :P

Posted

Witam po krótkiej przerwie spowodowanej barkiem czasu na net :(

Widzę że sporo osoó było na wystawie i tak trzymać. Żałuję tylko ze nastepna jest tak daleko i niestety nie będe na niej bo poprostu mi się nie opłaca :evil: Ale cóż czekam na następną wystawę w Katowcach czyli za rok czy moze jest wcześniej jeszcze jakaś lub gdzieś w okolicach? Jak coś będziecie wiedzieć to piszcie.

Pozdrawiamy

Tygrysek&Jerry

Posted

Ja rowniez juz obejrzalam zdjecia yoreczki. Bardzo mi sie podobaly. :P

I zauwazylam czule spojrzenia na jednym ze zdjec. :wink: :D :D :D

Posted

No więc spotkamy się wszyscy w niedzielę 4 kwietnia :wink: Mam nadzieję że się znajdziemy i poznamy :D Warazie czego jakby kręciła się gdzieś dziewcyzna ok. 17 lat w brązowych włosach do ramion(prawie) i w białej kurtce to możecie zagadać bo to będe ja :wink: :D Szczerze mówiąc to ja jeszcze nie byłam na wysatwie więc mam nadzieję że jakoś się połapie i nie pogubie :-? a wrazie czego mogę liczyć na waszą pomoc?

pozdrowienia :fadein:

Posted

YORECZKA!!!!!!!!!!

Myśmy rozmawiały na wystawie!!!!!!!!!!!!!

Takie maleństwo pytałam się o kosmetyki, bo Oliwcia ma łupież!!!!!!

No i namawiałaś mnie, zeby ją wystawić !!!!

Mam nadzieję że pamiętasz!!

Pozdrawiam :oops: :P