Szczurosława Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Rene@Rabik']Ja wiem, że chodzi o Maffa. Kajtek prezentuj się na pierwszej :lol:[/quote] Oj, no to się nie popisałam czytaniem ze zrozumieniem:oops: ;) Quote
Margolka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Nie ma sprawy, mozemy zbierać na Maffa i Kajtka hurtem:loveu: Quote
Szczurosława Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Ooo, Kajtkowi kastracja by nie zaszkodziła;) :evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Poprosiłam ludzi o wchodzenie na wątek Maffa, może jakby się uzbierała kasa na niego, to pozbieramy na Kajtka. Mam nadzieję, że coś się ruszy. A mogę poprosic dziewczynę viva&vivi o ogłoszenia ? A Kamile s. o ogłoszenie psów z Wąsoszek na n-k? Pytam, żeby nie było, ze sie wyrywam przed szereg ;) Quote
Szczurosława Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Rene@Rabik']Poprosiłam ludzi o wchodzenie na wątek Maffa, może jakby się uzbierała kasa na niego, to pozbieramy na Kajtka. Mam nadzieję, że coś się ruszy. A mogę poprosic dziewczynę viva&vivi o ogłoszenia ? A Kamile s. o ogłoszenie psów z Wąsoszek na n-k? Pytam, żeby nie było, ze sie wyrywam przed szereg ;)[/quote] Ja nie mam nic przeciwko, zdjęcia jak najbardziej, jeśli może to pomóc to czemu nie?;) Quote
Szczurosława Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Kajtek coś kuleje na przednie łapsko. Kręcił sie przy oglądaniu,ale poduszki wydają sie całe [img]http://i38.tinypic.com/bjdfzc.jpg[/img] Quote
Rene@Rabik Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Mam nadzieje, że to nic powaznego:shake: Quote
Rene@Rabik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 A czy Kajetek mógłby sobie mieszkac na podwórku w budzie, ale bez łańcucha ? Miałby cały czas kontakt z domownikami? Czy tez masz inną kandydaturę? Ewentualny domek jest na Śląsku (transport załatwimy w razie czego) Quote
Margolka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [SIZE=3][B]Hopsamy, hopsamy!!![/B][/SIZE] [COLOR=darkgreen]Prośba do cioteczek i wujków odwiedzajacych wątki wąsoszkowych psiutków. Wejdźcie, proszę, na bazarek Maffa i podrzućcie (najbardziej wskazane są zakupy:loveu::evil_lol:). Chociaż w ten sposób pomożemy cioteczce szczurosławie uzbierać pieniądze na leczenie Maffa.[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Bazarek:[/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/ezoteryczny-bazarek-dla-maffa-na-kastracje-usuniecie-wielkiego-kaszaka-124589/#post11216760"][COLOR=darkgreen]Ezoteryczny bazarek dla Maffa na kastrację i usunięcie wielkiego kaszaka[/COLOR][/URL][COLOR=darkgreen] [/COLOR] Quote
Szczurosława Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Rene@Rabik']A czy Kajetek mógłby sobie mieszkac na podwórku w budzie, ale bez łańcucha ? Miałby cały czas kontakt z domownikami? Czy tez masz inną kandydaturę? Ewentualny domek jest na Śląsku (transport załatwimy w razie czego)[/quote] Myśle ,że tak. W sumie on chyba całe życie mieszkał w budzie. Tylko nie wiem czy z nudów nie próbowałby wędrówek po okolicy... Quote
Szczurosława Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Energiczny Kajtek szuka pana, z którym będzie mógł biegać. Quote
Szczurosława Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [img]http://i38.tinypic.com/25k4lxx.jpg[/img] [img]http://i35.tinypic.com/2afkdhf.jpg[/img] Quote
Szczurosława Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 A łapsko już normalnie funkcjonuje:p Quote
Rene@Rabik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To bardzo dobra wiadomość. A nocna sesja zdjęciowa też niezła :lol:;) Quote
Szczurosława Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Najlepsze ,że to było późne popołudnie, a wygląda jak noc :lol: Quote
Margolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Kajtulek szuka ciepłego kąta na zimę!!! Quote
Rene@Rabik Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Szczurosława']Najlepsze ,że to było późne popołudnie, a wygląda jak noc :lol:[/quote] A ja myslałam, że Ty im zrobiłas nocne podchody :evil_lol:;) Quote
Recommended Posts