Frytela Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [IMG]http://dellbenq.e-corgi.pl/images/legionowo.jpg[/IMG] Moja zołza w Legionowie :lol: Zakończyła Mł Ch Polski na tej wystawie Quote
Kaladan Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='shadow9'][COLOR=black][FONT=Verdana]Cieszę się, że Neo się podoba :oops:. Jak widać po mnie trening czyni mistrza (chociaż mistrzem nie jestem, ale dążę do perfekcji ;)).[/FONT][/COLOR][/quote] Idzie Wam super. Oglądam Wasze fotki z różnych wystaw, także te w ruchu. Nie ma się do czego przyczepić. Quote
Shetanka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Russelka']Łap nie widzę w momencie ustawiania- macie na to sposób? Suka ustawia się też sama, ale przy indywidualnej ocenie bezpieczniej jest ją ustawić "ręcznie". [/quote] Po prostu 'cofnij głowę' maksymalnie do tyłu i będziesz widzieć, albo np. wychyl się z lewej/prawej strony wtedy widać dobrze czy przednie/tylne łapki są dobrze ustawione. [b]Klaudia[/b], jedziecie do Opola? :cool3: Quote
Kaya Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Russelka, a moze nie klękaj tuż za psem tylko w jakimś odstępie od niego lub, bardziej z jego tyłu. Jak znajde zdjęcie to ci pokaże ;) Quote
Talagia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A my tym razem coś angielskiego ;) Ponad miesiac na ciezkich antybiotykach, 5kg w dół w ciagu 1,5 tygodnia :roll: Ale Lilek sie nie poddaje nigdy i po kilku tygodniach twierdzi, ze wrócił juz do formy :diabloti: [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3435/lilianekkwiecien09.jpg[/IMG] Quote
Magot Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja bym poprawiła tylko ogon, żeby był w linii prostej z grzbietem :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote][B]Klaudia[/B], jedziecie do Opola? :cool3: [/quote] Tak :p Ja u swetera bym 'naciągneła ten ogon , i trochę niżej ;-) Quote
Talagia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ogon to fakt, ale on ma typowy szablasty ogon i naciagniety wyglada troche dziwnie :) Bo wlos jakby nie pasuje to takiego ulozenia ogona :P Ale zgadzam, sie, ze ogon mi nie pasuje ;) Quote
Tecia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No to ja tez dołoże dwa kolejne brytyjczyki :) tym razem rude:)[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/9066/img7757.jpg[/IMG] Lucky - 2 lata [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/6910/img7798r.jpg[/IMG] Dessi - 13 miesięcy Quote
Shetanka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ogon faktycznie niezbyt, ale ogółem ŚLICZNIE :loveu: Quote
Agniecha93 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ares nie ma rodowodu, robimy to dla zabawy :) [IMG]http://i40.tinypic.com/iyg7qs.jpg[/IMG] Proszę o ocenę Quote
Shetanka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Tecia - oby dwa mi się podobają, ale Dessi przekrzywił głowę i chyba mu się tylnie łapki trochę rozjechały. Agniecha93 - nie znam się na ONkach, ale po co ta ręka na zadzie i na szyi? :eviltong: I ogólem chyba ONki wystawia się tak, że jedna osoba trzyma psa, a druga stoi przed psam (poza ringiem) i pokazuje zabawkę, ale tego psa się nie trzyma - no jedynie za ringówkę. Quote
Talagia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Shetanka']ONki wystawia się tak, że jedna osoba trzyma psa, a druga stoi przed psam (poza ringiem) i pokazuje zabawkę, ale tego psa się nie trzyma - no jedynie za ringówkę.[/QUOTE] Bzdura :P Ostatnio w Wilnie mialam okazje ogladac pięknie prezentowane ONki bez podwójnego handlingu, ktory badz co badz jest zabroniony :) Tecia... slicznie :loveu: Quote
Agniecha93 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Trzymam go bo jesteśmy początkujący i długo nie ustoi, ale i tak już dłużej niż na początku :roll: Quote
asiol Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 U ON'ka bym troszkę przednie łapki do tyłu, bo wydaje mi się, że są za bardzo wysunięte. A tak to sympatycznie :) Quote
Unbelievable Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Talagia']Bzdura :P Ostatnio w Wilnie mialam okazje ogladac pięknie prezentowane ONki bez podwójnego handlingu, ktory badz co badz jest zabroniony :) [/QUOTE] ale polska to nie wilno, w polsce można wszystko...:roll: Quote
Shetanka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Talagia']Bzdura :P Ostatnio w Wilnie mialam okazje ogladac pięknie prezentowane ONki bez podwójnego handlingu, ktory badz co badz jest zabroniony :)[/quote] No ja niestety bywam tylko na polskich wystawach, gdzie jest jak jest... Quote
Talagia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Tinka:)']ale polska to nie wilno, w polsce można wszystko...:roll:[/QUOTE] Co nie znaczy, ze trzeba wystawiac w ten sposób ;) Prezentacja onka bez krzyków itp, wyglada duzo lepiej :) Quote
Unbelievable Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Talagia']Co nie znaczy, ze trzeba wystawiac w ten sposób ;) Prezentacja onka bez krzyków itp, wyglada duzo lepiej :)[/QUOTE] jasne, że wygląda dużo lepiej;) no i nie przeszkadza innym... Quote
Agniecha93 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jak byłam w wakacje na wystawie międzynarodowej to o mało co nie zostałam stratowana :roll: Krzyczą, biegają... a psy zdezorientowane. Czyli poprawić przednie łapy i ćwiczyć to co jest? ;) Quote
McDzik Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Shetanka']Tecia - oby dwa mi się podobają, ale Dessi przekrzywił głowę i chyba mu się tylnie łapki trochę rozjechały. [/quote] U ras z faflami często specjalnie się przechyla pysk w stronę sędziego, tak mi mówili hodowcy beagli, jest to jak najbardziej poprawne. Dessinek cudnie się wystawia :loveu: mój faworyt w rudych :evil_lol: Quote
Shetanka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Agniecha93']Jak byłam w wakacje na wystawie międzynarodowej to o mało co nie zostałam stratowana :roll: Krzyczą, biegają... a psy zdezorientowane.[/quote] Dokładnie :roll: Jeszcze na ringu ONków mogę to przeżyć, ale na finałach :shake: Z resztą widziałam to także u bokserów i dobermanów... Quote
klaudia&Manta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A mi się onkowy podoba , może faktycznie tylko cofnąć przednie łapy .:razz: Quote
Recommended Posts