Baltimoore Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Przepiękne kociaki, może uda się im znależć domy. Mam informację z Zooart że wczoraj wysłali do Ciebie paczkę z tym środkiem. Quote
Moli@ Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 2 godziny temu, Baltimoore napisał: Przepiękne kociaki, może uda się im znależć domy. Mam informację z Zooart że wczoraj wysłali do Ciebie paczkę z tym środkiem. Mówię, tłumaczę, pokazuję że człowiek jest przydatny ,) Dzięki za środek, nie zmarnuje się :) Quote
Moli@ Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 Dzień 15 Radosny taniec przed śniadaniem :) Quote
Moli@ Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 Baltimoore, przesyłka dotarła...jutro rozpakuję, dziś padłam (: Bardzo dziękuję :) Quote
Moli@ Posted September 11, 2018 Author Posted September 11, 2018 Przesyłka od Baltimoore :) Saszetki dla maluchów i preparat z dozownikiem na pchły i kleszcze. Quote
Moli@ Posted September 11, 2018 Author Posted September 11, 2018 Dzień 18 Na widok nieznanej osoby wzrosła czujność ale podeszły do miseczek :) Quote
Moli@ Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 FERA.PL - sklep zoologiczny znacie, nie ma problemów z dostawami? Quote
Baltimoore Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 3 godziny temu, Moli@ napisał: FERA.PL - sklep zoologiczny znacie, nie ma problemów z dostawami? Niestety, nie. Ale nawet w sprawdzonym Zooart mieli duży poślizg, choć zapłacone z góry a na stronie info ze produkt dostępny :( Kotkami nieustająco się zachwycam :) Quote
Moli@ Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 22 minuty temu, Baltimoore napisał: Niestety, nie. Ale nawet w sprawdzonym Zooart mieli duży poślizg, choć zapłacone z góry a na stronie info ze produkt dostępny :( Kotkami nieustająco się zachwycam :) Przetestowałam karmy dla kotów - seniorów, maluchów, sterylizowanych (dostały z KOTKOWA). Bardzo chętnie jedzą. Fera, ma w atrakcyjnych cenach, spora różnica, stąd pytanie o sklep. Kotki ładne ale dzikusy (:, nikt tam nie mieszka na stałe. Jeże namierzyły stołówkę...świntuszki, toaletę zrobiły przy miseczkach ,) Quote
Moli@ Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 Dzień 24 Jeże - flejtuchy... jeszcze po nich w stołówce muszę sprzątać ,) Quote
Moli@ Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 Dzień 25 Odrobaczenie 18.09 - kocureczka Mania i kocurek Mruczuś :) Quote
Recommended Posts