cikulka Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 witam Zwracam sie do wszystkich milosnikow Owczarka Belgijskiego okolice Wroclawia. Poszukuje nowego wlasciciela dla 3 letniej suni. Powodem stal sie konflikt pomiedzy sukami( walka o hierarchie w stadzie). wszystkie mozliwosci pogodzenia ich zostaly wykorzystane i juz nie ma szans na wspolne zycie. Teraz cos o suczce. Wabi sie Cika ma 3 latka, po sterylizacji. uosobienie milosci i oddania. Szkolona na obrone ( znajomosc rekawa), testy psychiczne z wynikiem maxymalnych punktow. Uwielbia aporty i dlugie spacery z mala dawka adrenaliny. Jest typem lubiacym spac w domu. Prosze pomozcie mi znalezc dla niej godnego wlasciciela Quote
mari23 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 jaka cudna! Zaraz napiszę do miłosników owczarków Quote
Poker Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 A dlaczego właśnie ona ma być oddana ,a nie druga sunia? 1 Quote
Ania i Kajber Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Wydaje mi się niestety, przy całym moim wstręcie do fb., że trzebaby zrobić tam post lub wydarzenie - dotrze do większej ilosci osób... No i jakiś jasny, czytelny kontakt w sprawie adopcji - najlepiej telefon... No bo w tej chwili jak to udostępniać, rozpowszechniać, jak nie wiadomo nawet, jak i z kim się kontaktować... Quote
Beta1 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Wrzuciłam na fb, na owczarki belgijskie https://www.facebook.com/groups/110704722335532/ Quote
Recommended Posts