Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylismy wczoraj odwiedzic Bajke - niestety nie chciala do nas wyjsc - bylo zimno i duzo psiakow siedzialo w budynku (uruchomione CO ;))

Niestety Bajka nadal czeka...

Posted

Bajeczka śliczności, no już pora żebyś się doczekała... TAk zimno się zrobiło..Domki zlitujcie sie, to taki piękny i słodki RUDZIELEC! Hopaj do góry, niech Cię wreszczie domek zauważy!

Posted

Bajka ogonie jeden! Nie chowaj się na końcu, wskakuj na 1 stronkę, tam są domki! Cioteczki trzeba Bajkę koniecznie podnosić i intenywnie szukać domku, to taka piękna rudziasta Sunia!!! Hopaj Niuniu na 1 stronkę! Po domek!

Posted

BAjeczka chyba cioteczki całkiem o Tobie zapomniały! A fe! Taka piękna sunia już dawno powinna grzać się w swoim domku na kanapie, hopaj do gry, domki odezwijcie się pliss...

Posted

Bardzo się cieszę że nie jestem. Chciałabym bardzo żeby ta sunia jak najszybciej znalazła swój domek! Jest taka śliczna! A cioteczka desdemona to odwiedza wszystkie pieski w potrzebie, już one coś o tym wiedzą!

Posted

jeju, jeju - mam przeprowadzke i mała rewolucje w zyciu. Dlatego Bajeczki nie odwiedzam pisemnie.. Ale czytam zawsze... Mysle o niej cieplutko.. Cos moze sie uda wymyslic - zobaczymy...

Niestety wszystkie moje watki zaniedbałam - nawet moje własne mastinki (jedna z Miedar...:lol:) nie mają ani nowych zdjeć ani nowych postów.. Ale niedługo sie poprawie...:oops: