israel Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bylismy wczoraj odwiedzic Bajke - niestety nie chciala do nas wyjsc - bylo zimno i duzo psiakow siedzialo w budynku (uruchomione CO ;)) Niestety Bajka nadal czeka... Quote
BasiaD Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bajeczka śliczności, no już pora żebyś się doczekała... TAk zimno się zrobiło..Domki zlitujcie sie, to taki piękny i słodki RUDZIELEC! Hopaj do góry, niech Cię wreszczie domek zauważy! Quote
BasiaD Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Bajka ogonie jeden! Nie chowaj się na końcu, wskakuj na 1 stronkę, tam są domki! Cioteczki trzeba Bajkę koniecznie podnosić i intenywnie szukać domku, to taka piękna rudziasta Sunia!!! Hopaj Niuniu na 1 stronkę! Po domek! Quote
BasiaD Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bajuniu a co to u Ciebie tak długo nikogo nie było??? Wskakuj Niuniu na 1 po domek! Quote
BasiaD Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bajeczko nie spadaj tak szybko, wracaj na 1 po domek! Quote
BasiaD Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 BAjeczka chyba cioteczki całkiem o Tobie zapomniały! A fe! Taka piękna sunia już dawno powinna grzać się w swoim domku na kanapie, hopaj do gry, domki odezwijcie się pliss... Quote
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a coz to? jestes jedyna osoba odwiedzajaca watek suni??? Quote
BasiaD Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bardzo się cieszę że nie jestem. Chciałabym bardzo żeby ta sunia jak najszybciej znalazła swój domek! Jest taka śliczna! A cioteczka desdemona to odwiedza wszystkie pieski w potrzebie, już one coś o tym wiedzą! Quote
AniaB Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 jeju, jeju - mam przeprowadzke i mała rewolucje w zyciu. Dlatego Bajeczki nie odwiedzam pisemnie.. Ale czytam zawsze... Mysle o niej cieplutko.. Cos moze sie uda wymyslic - zobaczymy... Niestety wszystkie moje watki zaniedbałam - nawet moje własne mastinki (jedna z Miedar...:lol:) nie mają ani nowych zdjeć ani nowych postów.. Ale niedługo sie poprawie...:oops: Quote
BasiaD Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bajeczko nie spadaj, wracaj na 1 po domek! Quote
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dzis jestem troche pozno, ale pamietam i podniose:) Quote
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bajka na http://pomocpsomkynologia.eev.pl/viewtopic.php?t=191 i http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=22899 Quote
BasiaD Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wracaj Niuniu do góry na 1 stronkę po domek! Quote
BasiaD Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bajka nie spadaj, na 1 stronkę po domek hop! Quote
San_(jagodowa:) Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Śliczna,smutna Bajcia szuka swojego człowieka! Quote
Recommended Posts