Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Tak sczerze mowiac bassety sa slodkie psy, wkazdym badz razie z wygladu, bo charakteru nie znam :D

Z charakteru sa jeszcze bardziej urocze. Uparciuchy i nerwusy. Jak Kapsel coś chce to potrafi się prosić godzinami. Jak go próbujesz ignorować to usiądzie, zwiesi łeb patrzy na Ciebie spod byka i zaczyna szczekać (potrafi tak szczekać godzinami). Siłą rzeczy trzeba się ugiąc bo nie ma życia jak ci basset swym tubalnym głosem szczeka (takie szczekniecie co kilka sekund doprowadza do szału).

I to są straszne pieszczochy wszystko by oddał za czochranie pod brodą :)

Posted
Bassety, są fajne. Zresztą wszystkie psy są fajne. :D :D :D :D :D :D ALE AMSTAFFY SĄ PRZECUDNE !!! :D :D :D :wink:

Jak juz nauczę Kapsia czytać to przeczyta to co napisałaś i pobiegnie Cię zjeść :lol:

Jak to że bassety są tylko fajne!? ONE SĄ NAJFAJNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Saga mnie obroni......zaliże go ....na bank :wink:

Jak mu to powiem to się zaślini po same pachy (przyszła wiosna i w Kapselku hormony buzują - pewnie to dlatego bo ma w rodowodzie wpisane reproduktor)

Posted
no dobra dobra widzę że muszę was pogodzić :D najbardziej najfajniejsza jest sunia Fabunia :) :wink:

Coś podobnego!!!

Ja protestuję (chociaż Kapsio pewnie by się zgodził że suczki sa najfajniejsze)

Posted
Ha ! Mój pies się w niczym nie tarza, w niczym , absolutnie, nigdy !

I niech tak zostanie ....

I własnie tego Ci życzę :)

A czy lubi młode wino pochodzące z zielonogórskich winnic (szczególnie te z południowych stoków)

Posted

A czy lubi młode wino pochodzące z zielonogórskich winnic (szczególnie te z południowych stoków)

No jeszcze nie wiem , bo ona jeszcze dziecko jest :wink: .

Poczęstuję ją na Winobranie we wrześniu :wink: