Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']Hehe ok ok. Nie może być to?

Mam na imię Frodo. Istnieję od około 4 miesięcy. Nie mam dobrych wspomnień... blisko tydzień błąkałem się po lesie, aż dotarłem pod ogródki działkowe.. Poznałem tam dwóch, małych chłopców, z którymi bardzo zaprzyjaźniłem się, a nawet śmiem twierdzić, że ich pokochałem. Ósmego sierpnia zostałem uratowany - Karilka zabrała mnie pod swój dach... Uważam że, każdego człowieka o trochą wrażliwszym sercu wzruszyłby mój los, moje strasznie odstające żebra i wesoły, dziecięcy wyraz pyska mierzący się z tak trudnym życiem... Dostałem jeść i pić, kilka razy rzucił sie na mnie doberman Dolar a sznaucerek Iwan ugryzł mnie w łapkę. Bardzo boje się takich dwóch, małych stworków siedzących (na szczęście!!!) w klatce...Ale ogólnie jestem szczęśliwy i wreszcie czuję sie bezpieczny...

A może ktoś chciałby sie mną zaopiekować, tak na zawsze? Obiecuję, że będe bardzo grzeczny!!!
aaa jasne,ze moze byc:loveu: czyli allegro jeszcze nie mamy?

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka napisał(a):
Super Owieczko! Dziękuje Ci!
Widzeże Frodo zaczyna mieć zainteresowanie na dogo:multi::multi::multi:

Jak tu nie zainteresowac sie takim słodkim szczeniorkiem:p

Posted

Zita napisał(a):
Ja może niedługo... ale nie wiem bo mama nie chce się zgłodzić a nie ma nas w domu 7-8 godzin w domu.

Ostatnio znalazłam dom dla pieska,była to 25 letnia dziewczyna,wzieła pieska bez konsultacji z matka i oddała po czterech dnia.......:angryy::mad:ku przestrodze.

Posted

Hehe ta karma mi została po kociaku - whiskas w saszetkach i karma dla kociatek sucha. Tamten kotek jadł karme dla psów;]. A teraz piesek je karme dla kotków.

Posted

Karilka napisał(a):
Kurde, on jak nie kradnie mi jakiegoś kabla to wciska restart, a jak nie to mnie albo gryzie albo gwałci hehe:cool1:

:loveu::loveu::loveu: ot natura...............:p