Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe dzisiaj zryli mi wszystkie łóżka bo tak sie bawili.:loveu::loveu::loveu:
Dolar sie z nim bawi ale nie pozawala mu np. Dotknać swoich zabawek, wejść do swojego kosza, wyjść na balkon, podchodzić do siebie jak nie ma humoru, szczekać na szczury itp...:cool1:

Posted

Karilka napisał(a):
Hehe dzisiaj zryli mi wszystkie łóżka bo tak sie bawili.:loveu::loveu::loveu:
Dolar sie z nim bawi ale nie pozawala mu np. Dotknać swoich zabawek, wejść do swojego kosza, wyjść na balkon, podchodzić do siebie jak nie ma humoru, szczekać na szczury itp...:cool1:

To co mały moze:lol:............bawic sie:cool1:

Posted

Taaak. Ale dzisiaj doszedł do wniosku że ja jestem tylko i wyłacznie jego i jak podszedł Iwaś (szn. min), rzucił sie do ataku...hehe tylko że po bliższym poznaniu zębów kolegi nagle mu to przeszło:cool1:. Ja to mam dom wariatów.

Posted

Karilka napisał(a):
Taaak. Ale dzisiaj doszedł do wniosku że ja jestem tylko i wyłacznie jego i jak podszedł Iwaś (szn. min), rzucił sie do ataku...hehe tylko że po bliższym poznaniu zębów kolegi nagle mu to przeszło:cool1:. Ja to mam dom wariatów.

Karilka ale za to jaki sympatyczny ten dom wariatow;)

Posted

Słuchajcie! Jest domek...ale Frodo mieszkałby na wsi w budzie...
To mnie przeraża i nie wiem co mam odpowiedzieć... Szukam mu dobrego domku...z kanapami itd. A tutaj buda i podwórko u starszej osoby na wsi.... Yhh:shake:

Posted

[quote name='Karilka']Napisałam do buni - Cudowna dziewczyna!

Zaszczepinie,odrobaczenie,ksiażeczka zdrowia i ogólne badanie zmieści się w kwocie 35 zł.
Pozdarwiam ewa

:loveu::loveu::loveu:
bunia :calus: