Talagia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ania z Petitką napisał(a): My z moją Petitką Wiki zdobyłyśmy oc. doskonałą, lok. I, Zw. Rasy i CWC... W klasie młodzieży!!! w klasie mlodziezy nie przyznaje sie CWC, wiec chyba sedzia sie pomylil :) Quote
PARSONRK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 bumerang napisał(a):Miałaś co robić;) śliczne są wszystkie:loveu: :) dobrze, że wiemarka za mała, bo bym się zajechała chyba ....;) Quote
aisaak Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zula-podaje Tobie staweczke BOG VIII. Jak naucze sie wstawiac zdjecia to jakies wstawie :) I cocer spaniel angielski II springer spaniel angielski (WINNIE z Lovparku) III labrador retriver Quote
Nor(a) Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 powiedzcie czy były jakieś gordony? (my jednak odpuściliśmy sobie tą wystawę) Quote
aisaak Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Oczywiście, ze były Gordony.Chyba dwa.Katalog mam w domu,wiec po południu moge Tobie podac jakie:) Quote
Nor(a) Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 aisaak napisał(a):Oczywiście, ze były Gordony.Chyba dwa.Katalog mam w domu,wiec po południu moge Tobie podac jakie:) ok...czekam:) i dzięki Quote
Ania z Petitką Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja też myślę, że sędzia się pomylił... tylko mógłby mi wpisać tego zw. Mł....:roll: bo w tytułach mam wpisane po prostu zwycięzcę rasy... a może być tak, że ma rasę, a zw.mł nie??? P.S. Potwierdzenie wreszcie dotarło:eviltong: Quote
aisaak Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nor(a) podaje Tobie gordony: suka-klasa młodzieży: KRESKA SORAJA Dragonesti suka-klasa otwarta:BIANKA z Chorążówki i to wszytsko www.dreampassion.prv.pl Quote
Nor(a) Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 aisaak napisał(a):Nor(a) podaje Tobie gordony: suka-klasa młodzieży: KRESKA SORAJA Dragonesti suka-klasa otwarta:BIANKA z Chorążówki i to wszytsko super..dzieki;). Odczytasz mi jeszcze z katalogu po jakich rodzicach jest suka z kl. otwartej?;) Quote
zula Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 aisaak napisał(a):Zula-podaje Tobie staweczke BOG VIII. Jak naucze sie wstawiac zdjecia to jakies wstawie :) I cocer spaniel angielski II springer spaniel angielski (WINNIE z Lovparku) III labrador retriver Bardzo dziękuję:multi: aisaak - nie orientujesz się może co to był za cocker (chociaż czy był pies czy suczka)?:razz: Quote
aisaak Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nor(a) podaje Tobie rodziców suki z klasy otwartej: BRUKS Nelma-AZA Wieniec Byka Zula jesli chodzi o tego spaniela- był to cocer Pani Zofi Konderli czarno-srebrny. Zgłoszony był pies i suczka-nie wiem który wygrał BOG :( Quote
zula Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 aisaak napisał(a):Zula jesli chodzi o tego spaniela- był to cocer Pani Zofi Konderli czarno-srebrny. Zgłoszony był pies i suczka-nie wiem który wygrał BOG :(Dzięki za info;) znalazłam na Twojej stronie fotkę z tej wystawy i wydaje mi się, że był to pies:razz: Quote
zwawa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 PARSONRK Witam :) Dopiero się zarejestrowałam, ale ja tak bezczelnie zaczepiłam panią i pytałam o rasę pieska i tak dalej :) byłam z labradorka ;) i miałyśmy siedzenie pod płotem obok daniela i sarn :) Quote
PARSONRK Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='zwawa']PARSONRK Witam :) Dopiero się zarejestrowałam, ale ja tak bezczelnie zaczepiłam panią i pytałam o rasę pieska i tak dalej :) byłam z labradorka ;) i miałyśmy siedzenie pod płotem obok daniela i sarn :) :) hej, hej ;) Bez Pań proszę ;) Miło było pogadać, na pewno się gdzieś spotkamy jeszcze, to pogadamy spokojniej - moja banda straaasznie się nakręcała - były w Przechlewku miesiąc wcześniej na konkursie i strasznie szalały..... ;) Quote
zwawa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 PARSONRK napisał(a)::) hej, hej ;) Bez Pań proszę ;) Miło było pogadać, na pewno się gdzieś spotkamy jeszcze, to pogadamy spokojniej - moja banda straaasznie się nakręcała - były w Przechlewku miesiąc wcześniej na konkursie i strasznie szalały..... ;) Mam nadzieję :) Psy masz przepiękne, szkoda byłoby przegapić jakieś okazji :) Quote
Recommended Posts