Jump to content
Dogomania

Przechlewko (O/Słupsk) 7.10.2007-krajowa psów myśliwskich

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania z Petitką napisał(a):

My z moją Petitką Wiki zdobyłyśmy oc. doskonałą, lok. I, Zw. Rasy i CWC... W klasie młodzieży!!!

w klasie mlodziezy nie przyznaje sie CWC, wiec chyba sedzia sie pomylil :)

Posted

Zula-podaje Tobie staweczke BOG VIII. Jak naucze sie wstawiac zdjecia to jakies wstawie :)
I cocer spaniel angielski
II springer spaniel angielski (WINNIE z Lovparku)
III labrador retriver

Posted

aisaak napisał(a):
Oczywiście, ze były Gordony.Chyba dwa.Katalog mam w domu,wiec po południu moge Tobie podac jakie:)

ok...czekam:) i dzięki

Posted

Ja też myślę, że sędzia się pomylił... tylko mógłby mi wpisać tego zw. Mł....:roll: bo w tytułach mam wpisane po prostu zwycięzcę rasy... a może być tak, że ma rasę, a zw.mł nie???

P.S. Potwierdzenie wreszcie dotarło:eviltong:

Posted

aisaak napisał(a):
Nor(a) podaje Tobie gordony:
suka-klasa młodzieży: KRESKA SORAJA Dragonesti
suka-klasa otwarta:BIANKA z Chorążówki
i to wszytsko

super..dzieki;). Odczytasz mi jeszcze z katalogu po jakich rodzicach jest suka z kl. otwartej?;)

Posted

aisaak napisał(a):
Zula-podaje Tobie staweczke BOG VIII. Jak naucze sie wstawiac zdjecia to jakies wstawie :)
I cocer spaniel angielski
II springer spaniel angielski (WINNIE z Lovparku)
III labrador retriver

Bardzo dziękuję:multi:
aisaak - nie orientujesz się może co to był za cocker (chociaż czy był pies czy suczka)?:razz:

Posted

Nor(a) podaje Tobie rodziców suki z klasy otwartej:
BRUKS Nelma-AZA Wieniec Byka

Zula jesli chodzi o tego spaniela- był to cocer Pani Zofi Konderli czarno-srebrny. Zgłoszony był pies i suczka-nie wiem który wygrał BOG :(

Posted

aisaak napisał(a):
Zula jesli chodzi o tego spaniela- był to cocer Pani Zofi Konderli czarno-srebrny. Zgłoszony był pies i suczka-nie wiem który wygrał BOG :(
Dzięki za info;) znalazłam na Twojej stronie fotkę z tej wystawy i wydaje mi się, że był to pies:razz:

• 3 weeks later...
Posted

PARSONRK Witam :) Dopiero się zarejestrowałam, ale ja tak bezczelnie zaczepiłam panią i pytałam o rasę pieska i tak dalej :) byłam z labradorka ;) i miałyśmy siedzenie pod płotem obok daniela i sarn :)

Posted

[quote name='zwawa']PARSONRK Witam :) Dopiero się zarejestrowałam, ale ja tak bezczelnie zaczepiłam panią i pytałam o rasę pieska i tak dalej :) byłam z labradorka ;) i miałyśmy siedzenie pod płotem obok daniela i sarn :)

:) hej, hej ;)
Bez Pań proszę ;)

Miło było pogadać, na pewno się gdzieś spotkamy jeszcze, to pogadamy spokojniej - moja banda straaasznie się nakręcała - były w Przechlewku miesiąc wcześniej na konkursie i strasznie szalały..... ;)

Posted

PARSONRK napisał(a):
:) hej, hej ;)
Bez Pań proszę ;)

Miło było pogadać, na pewno się gdzieś spotkamy jeszcze, to pogadamy spokojniej - moja banda straaasznie się nakręcała - były w Przechlewku miesiąc wcześniej na konkursie i strasznie szalały..... ;)

Mam nadzieję :) Psy masz przepiękne, szkoda byłoby przegapić jakieś okazji :)