AgusiaP Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Dziękuje za zaproszenie. Widzę, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku. Oby maluszek szybciutko opuścił schronisko. Jedyne co mogę, to wpłacić 10 zł jednorazowo. Quote
Tola Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 To jeśli nikomu by to nie przeszkadzało może spróbowałabym zostać skarbnikiem. Mam 2 wpływy na konto w miesiącu z wypłaty i nic by mi się nie myliło :) To mamy rozwiązany kolejny problem :) Poproszę w takim razie nr konta. Jeśli chodzi o maluszka (może ktoś ma propozycję imienia?) to jutro lub w poniedziałek podjadę do schroniska, zarezerwuje psiaka no i można umawiać się na transport. W schronie odrobaczenie raczej odpada, zastanowię się jak to zrobić i dam znać. Karmę na 1 miesiąc opłaci zamojska fundacja, więc zebrane pieniądze można będzie przeznaczyć na coś innego. Quote
Sara2011 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Dziękuje za zaproszenie. Widzę, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku. Oby maluszek szybciutko opuścił schronisko. Jedyne co mogę, to wpłacić 10 zł jednorazowo. Bardzo dziękujemy :) Quote
Anecik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 To mamy rozwiązany kolejny problem :) Poproszę w takim razie nr konta. I to tak już? Czyli mam Ci podać nr konta na PW jak rozumiem. A potem tu na wątku pisać kto kiedy i ile wpłacił oraz przelewać kasę na wydatki czyli np na hotelikowanie karmę , weta i inne wydatki? A ten kto będzie te wydatki ponosił wkleja tu rachunki i faktury? A kto tu jest szefem? Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Anecik dziekuje bardzo i ciesze sie ze maluszek bedzie mial tak wspanialego skarbnika... Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 To ja tez bym prosila Nr konta na pw. No tak, ktos musi bym szefem, moze skarbnik bo ma kase :) Quote
Sara2011 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 W poście nr 2 spisałam zadeklarowane do tej pory deklaracje. Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 A z czym się wiąże szefostwo??? Znowu nie wiem..... 1 Quote
Anecik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Czyli muszę wysłać do wszystkich deklarowiczek nr konta na pw? To może szefem Sara2011, bo ona może edytować swój post i ja bym jej przekazywała info kto wpłacił i na co poszły pieniążki? Quote
Sara2011 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 To mamy rozwiązany kolejny problem :) Poproszę w takim razie nr konta. Jeśli chodzi o maluszka (może ktoś ma propozycję imienia?) to jutro lub w poniedziałek podjadę do schroniska, zarezerwuje psiaka no i można umawiać się na transport. W schronie odrobaczenie raczej odpada, zastanowię się jak to zrobić i dam znać. Karmę na 1 miesiąc opłaci zamojska fundacja, więc zebrane pieniądze można będzie przeznaczyć na coś innego. Dzięki Tola. Rezerwuj malucha i wyciągamy jak najprędzej. Podziękuj Fundacji zamojskiej :). Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Dziewczyny a czy za Hotel placi sie z gory czy z dolu? Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Sara2011 szefujesz? :) Chyba juz podjela decyzje :) Quote
Sara2011 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Sara2011 szefujesz? :) Ja nie bardzo wiem o co chodzi z tym szefowaniem. Bądźmy wszyscy szefami :). A aktualizacje drugiego postu będę oczywiście robiła, nie ma problemu. Stan finansów psiaka powinien być na początku wątku, łatwo "znajdowalny"dla wszystkich. żeby nie trzeba było przekopywać wątku w poszukiwaniu informacji. Quote
Anecik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Za Tomisia płaci się z dołu - czyli za "zamieszkały" miesiąc ale jak jest gdzie indziej to nie wiem :) Quote
Sara2011 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Trzeba zapytać Murkę, wyślę PW do Murki z pytaniem. Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Za Tomisia płaci się z dołu - czyli za "zamieszkały" miesiąc ale jak jest gdzie indziej to nie wiem :) Aha, rozumiem ze musimy zapytac. Quote
wieso Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 I jeszcze imie, czy ktos ma jakas propozycje? Ja jakos nie mam, hm.....pomysle.... Quote
Bogusik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 O widzę,że na wątku dzielimy "stołeczki" szefowo-skarbnikowe :) Jak już robocze imię na cito potrzebne,to dajcie mu Mikro / Mikruś.bo przecież taki jest :) A jak nie,to bazarek imienny może ktoś zgodzi się zrobić... Quote
jola&tina Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Trafiłam na wątek mikropieska przez przypadek - śliczny jest, szybko znajdzie domek. Widzę, że wspólpraca między Wami układa się świetnie, działacie szybko i skutecznie. Wybaczcie więc, że się wtrącę, ale uważam, że szefa :) musicie ustalić (mówię to na podstawie doświadczenia na innych wątkach). Wcale to nie musi być osoba, która założyła wątek ani skarbnik, ale ktoś, kto będzie miał najłatwiejszy kontakt z opiekunami psiaka, pilnował wizyt przed i po/a itd itd Widzę, że psiak "wybiera" się do Murki - dobra decyzja :) Będę kibicować małemu! Quote
Bogusik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 jolantina ma rację w 100%Kontakt z hotelikiem i podejmowanie/zatwierdzanie wszelkich decyzji,należą do osoby odpowiedzialnej i decyzyjnej za psa. Do nowego/przyszłego skarbnika,kopiuje mój wpis, żeby nie umknęło :) ...... Deklaracja aktualna i możesz jedno pw wysłać do Anuli z kontem do przelewu.Napisz tylko,że ode mnie też 10zł stałej :)..... Quote
Recommended Posts