Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje za zaproszenie.
Widzę, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Oby maluszek szybciutko opuścił schronisko.
Jedyne co mogę, to wpłacić 10 zł jednorazowo.

Posted

To jeśli nikomu by to nie przeszkadzało może spróbowałabym zostać skarbnikiem. Mam 2 wpływy na konto w miesiącu z wypłaty i nic by mi się nie myliło :)

To mamy rozwiązany kolejny problem :)

Poproszę w takim razie nr konta.

Jeśli chodzi o maluszka (może ktoś ma propozycję imienia?) to jutro lub w poniedziałek podjadę do schroniska, zarezerwuje psiaka no i można umawiać się na transport.

W schronie odrobaczenie raczej odpada, zastanowię się jak to zrobić i dam znać.

Karmę na 1 miesiąc opłaci zamojska fundacja, więc zebrane pieniądze można będzie przeznaczyć na coś innego.

Posted

Dziękuje za zaproszenie.
Widzę, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Oby maluszek szybciutko opuścił schronisko.
Jedyne co mogę, to wpłacić 10 zł jednorazowo.

Bardzo dziękujemy :)

Posted

I to tak już?

Czyli mam Ci podać nr konta na PW jak rozumiem. A potem tu na wątku pisać kto kiedy i ile wpłacił oraz przelewać kasę na wydatki czyli np na hotelikowanie karmę , weta i inne wydatki? A ten kto będzie te wydatki ponosił wkleja tu rachunki i faktury? A kto tu jest szefem?

Posted

Czyli muszę wysłać do wszystkich deklarowiczek nr konta na pw?

To może szefem Sara2011, bo ona może edytować swój post i ja bym jej przekazywała info kto wpłacił i na co poszły pieniążki?

Posted

Jeśli chodzi o maluszka (może ktoś ma propozycję imienia?) to jutro lub w poniedziałek podjadę do schroniska, zarezerwuje psiaka no i można umawiać się na transport.

W schronie odrobaczenie raczej odpada, zastanowię się jak to zrobić i dam znać.

Karmę na 1 miesiąc opłaci zamojska fundacja, więc zebrane pieniądze można będzie przeznaczyć na coś innego.

Dzięki Tola.  Rezerwuj malucha i wyciągamy jak najprędzej. Podziękuj Fundacji zamojskiej :).

Posted

Sara2011 szefujesz? :)

Ja nie bardzo wiem o co chodzi z tym szefowaniem. Bądźmy wszyscy szefami :). A aktualizacje drugiego postu będę oczywiście robiła, nie ma problemu. Stan finansów psiaka powinien być na początku wątku, łatwo "znajdowalny"dla wszystkich. żeby nie trzeba było przekopywać wątku w poszukiwaniu informacji.

Posted

Za Tomisia płaci się z dołu - czyli za "zamieszkały" miesiąc ale jak jest gdzie indziej to nie wiem :)

Aha, rozumiem ze musimy zapytac.
Posted

O widzę,że na wątku dzielimy "stołeczki" szefowo-skarbnikowe :) Jak już robocze imię na cito potrzebne,to dajcie mu Mikro / Mikruś.bo przecież taki jest  :)  A jak nie,to bazarek imienny może ktoś zgodzi się zrobić...

Posted

Trafiłam na wątek mikropieska przez przypadek - śliczny jest, szybko znajdzie domek.

Widzę, że wspólpraca między Wami układa się świetnie, działacie szybko i skutecznie.

Wybaczcie więc, że się wtrącę, ale uważam, że szefa :)  musicie ustalić (mówię to na podstawie doświadczenia na innych wątkach).

Wcale to nie musi być osoba, która założyła wątek ani skarbnik, ale ktoś, kto będzie miał najłatwiejszy kontakt z opiekunami psiaka, pilnował wizyt przed i po/a itd itd

Widzę, że psiak "wybiera" się do Murki - dobra decyzja  :)

Będę kibicować małemu!

Posted

jolantina ma rację w 100%Kontakt z hotelikiem i podejmowanie/zatwierdzanie wszelkich decyzji,należą do osoby odpowiedzialnej i decyzyjnej za psa.

Do nowego/przyszłego skarbnika,kopiuje mój wpis, żeby nie umknęło :)

...... Deklaracja aktualna i możesz jedno pw wysłać do Anuli z kontem do przelewu.Napisz tylko,że ode mnie też 10zł stałej :).....