Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Typowy "stary szczeniak",ktorego pozbyli sie właściciele,gdy tylko przestał byc zabawna maskotka.Sunia ma teraz lekko ponad 4 miesiace i zaczeła byc bardzo ruchliwa,wszystko chce poznac;moze cos zniszczyla,moze nadal sika w domu? Przebywa teraz w schronisku w Sopocie.Ma tułow jamnika,oczy jamnika,siersc jamnika (brazowa) i smieszne połstojace uszyska.Chichutko czeka w swoim boksie na swojego człowieka.Ktory pokocha ja juz na zawsze,odpowiedzialnie podejdzie do adopcji.

Fotki wieczorkiem wklei Deedee77 :),ktora poznala suczke wczoraj i rowniez byla zachwycona.

Posted

A ja wczoraj poznałam to małe "jamnicze" cuś. Jak zabierałam Mruczysława Ola przyniosła kruszynę do biura, tak więc Mruczysław podrapał mi ręce, a szczeniolina nogi, bo koniecznie chciała zobaczyć co ja mam. Z emocji to mała nawet kopsko strzeliła, zdrowe i ładne.

Posted

Gabryjella napisał(a):
Szczocha pewnie też co chwilę i wszystko gryzie i wszędzie ryja wkłada i wszystko na około zżera......

To jak są chętni ?

Dopiero teraz to zauważyłam:megagrin: :megagrin: :megagrin:
To w końcu jamnisia czy swinka, bo ze wzgledu na to "wkładanie wszędzie ryja" to nie wiem:niewiem:

Posted

To nadinterpretacja Gabi jest. Ona wczoraj niegrzeczna była i tak jechała na nasze pieski nowe, że az strach!!!
Ale ja lubimy i ma to wybaczone :lol: Zaczarowanego banana nie będzie...

Posted

Swoją drogą to od jakiegoś czasu trzeba strasznie uważać z tymi czarami, co za los:shake:

A co jest jeszcze nowego?
Bigiel, Biszkopt i jamnisia, jeszcze ktoś?