brazowa1 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Typowy "stary szczeniak",ktorego pozbyli sie właściciele,gdy tylko przestał byc zabawna maskotka.Sunia ma teraz lekko ponad 4 miesiace i zaczeła byc bardzo ruchliwa,wszystko chce poznac;moze cos zniszczyla,moze nadal sika w domu? Przebywa teraz w schronisku w Sopocie.Ma tułow jamnika,oczy jamnika,siersc jamnika (brazowa) i smieszne połstojace uszyska.Chichutko czeka w swoim boksie na swojego człowieka.Ktory pokocha ja juz na zawsze,odpowiedzialnie podejdzie do adopcji. Fotki wieczorkiem wklei Deedee77 :),ktora poznala suczke wczoraj i rowniez byla zachwycona. Quote
kaerjot Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 A do wieczorka jeszcze tak daleko, a ja chcę zobaczyć maluśką Quote
kaerjot Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Proszę Państwa oto ....................... jamnik? Quote
Kar0la Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 O rany, ale cudny rudzielec!! :loveu::loveu: Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wsadziłam to cudo w nadmorskiw. Ale fajna jest :lol: Quote
Anetka83 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Śliczna mordeczka!!! Znajduj dmek jak najszybciej... wskakuj szybciutko na pierwszą stronę !!!! Trzymam mocno kciuki !!! Quote
agusiazet Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jakie fajne stworzonko, gdzie jest ogłoszona? Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jest nowa, to ma tylko trójmiejskie ogłoszenia. W górę malizna, szukamy domu! Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Gabo to potwór!!! Jaka ona nietolerancyjna jest :placz: Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Bardzo, prawda? Jeszcze nie powiem magicznego słowa. Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Było smiać się z maleństwa nadmorskiego??? No powiedz Gabi. Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Właśnie! nasmiewac z malego,bezbronnego JAMNICZKA Quote
kaerjot Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A ja wczoraj poznałam to małe "jamnicze" cuś. Jak zabierałam Mruczysława Ola przyniosła kruszynę do biura, tak więc Mruczysław podrapał mi ręce, a szczeniolina nogi, bo koniecznie chciała zobaczyć co ja mam. Z emocji to mała nawet kopsko strzeliła, zdrowe i ładne. Quote
brazowa1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 kaerjot napisał(a): Z emocji to mała nawet kopsko strzeliła, zdrowe i ładne. w biurze??? co za brudny,niedobry szczeniak! Quote
akucha Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gabi, Tyś szcera do bólu :evil_lol: Ale lepiej, zeby ludzie mieli swiadomość... Quote
brazowa1 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Sa chetni do adopcji suczki,mysle,ze mozna juz ja usunac z ogloszen :) Quote
Kasia25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 byłoby super!!!!!!!!!!! Brazowa ide Twoim sladem:p Quote
Kasia25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gabryjella napisał(a):Szczocha pewnie też co chwilę i wszystko gryzie i wszędzie ryja wkłada i wszystko na około zżera...... To jak są chętni ? Dopiero teraz to zauważyłam:megagrin: :megagrin: :megagrin: To w końcu jamnisia czy swinka, bo ze wzgledu na to "wkładanie wszędzie ryja" to nie wiem:niewiem: Quote
akucha Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To nadinterpretacja Gabi jest. Ona wczoraj niegrzeczna była i tak jechała na nasze pieski nowe, że az strach!!! Ale ja lubimy i ma to wybaczone :lol: Zaczarowanego banana nie będzie... Quote
Kasia25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Swoją drogą to od jakiegoś czasu trzeba strasznie uważać z tymi czarami, co za los:shake: A co jest jeszcze nowego? Bigiel, Biszkopt i jamnisia, jeszcze ktoś? Quote
Recommended Posts