weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jutro zrobię biedakowi ogłoszenia. Dziś już padam. Ide jeszcze na nocny spacerek ze swoją sforką ;) Ma jakieś imię? Quote
karusiap Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 piekny!do Nowego targu to lepiej zeby nie trafil:( Quote
agamika Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76757 to nowy watek, gdzie poszukiwany jest ON długowłosy do adopcji, tyle że pod W-wa, i ja tylko to zauwazyłam teraz dlatego wklejam, Quote
AgaG Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 nie będę wysyłac psa tak daleko... muszę miec mozliwość kontroli i odebrania jakby co... trasport pilnie potrzbny do hotelu, bo go pani wypusci i go nie złapiemy...:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
AgaG Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 pILNIE POTRZBNY TRANSPORT DLA WILCZKA Z KŁAJA DO HOTELU W wIELICZCE...:placz: :placz: :placz: Quote
weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aga zgłaszam się awaryjnie do transportu dziś popołudniu. Ale to awaryjnie bo mam trochę swoich zajeć więc jesli rzeczywiście nikt inny nie będzie mógł pomóc, a sytuacja będzie podbramkowa to pojadę. Quote
fizia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aga napisała do mnie Dziewczyna z owczarek.pl - wysłałam Ci prywatną wiadomość. Prawdopodobnie mogłaby pomóc, ale ktos usiałby z Nią pojechać. Musi wiedzieć do 12. Quote
fizia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Może ktos ma telefon do Agi i mógłby Ja zawiadomić? Quote
AgaG Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 E. Derek Pojedzie ufff wielkie dzięki. dzeoniłam do pana Tomka jest boks. Quote
fizia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Annna z owczarek.pl już sie kontaktowała z Agą, ale nie dadzą rady się zgrać godzinowo. Quote
AgaG Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Już jest ok. Hotel otwarty od 17. piesio będzie miał szansę. odetchnęłam. Quote
weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobrze ze się udało z hotelem. A ja zabieram sie za ogłoszenia. Dodany na: adopcje.org, anonse.pl, gumtree, dwukropek i zwierzakiwkrakowie Quote
AgaG Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dziekuję bardzo E. DEREK za przewiezienie pieska z Kłaja do hotelu. Od anonimowego darczyńcy mamy 200 złotych na hotel dla niego, ale... zostaną u Pana Tomla na następnego piesia :loveu: bo jest fajna rodzina chętna na pieska. Dziś przyjeżdżaja. Mają dom z ogrodem, pies spi w domu, zadnego wiązania. Jestesmy umówieni w hotelu. Quote
black sheep Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Super!!!!!!!!!! Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ale super,pies jest piekny...ale szybko go ktos wypatrzyl:loveu: Quote
weszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 3mam kciuki!!! Może wilczek już w domciu??? Quote
AgaG Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Wilczek ma dom w Dąbrowie górniczej. Dom bez piesków, małżeństwo z dzieckiem. Państwo niedawno starcili z powodu starości 13 letniego owczarka. Bardzo dziekuję osobom, które wstawiały jego ogłoszenia w necie, bo dzieki temu jest ten domek.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pieniądze na niego od anonimowego darczynczy 200 złotych zostały u Pana Tomka. Ja już tak myślę, czy by nie dało się wyciągać ze schronu jakieś bidy np. Pegaza, który nie ma szans na dom normalną drogą... Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Aga zaraz wstawie fotki tylko na dwoch jest twarz Pani,ja nie umiem wyciac:oops: i nie wiem czy wstawic je tez czy tylko te bez twarzy;)?? Quote
black sheep Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A czy pani naprawdę się obrazi, przecież jakieś tłumy ludzi tu nie zaglądają Quote
weszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ależ się cieszę :multi: :multi: :multi: Super że tak szybko się udało :p Quote
Arek Szostak Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam Na początek chcemy poinformować, że Wilczek ma nowe imię - "Badi" Podróż z Krakowa do nowego domu zniósł bardzo dobrze troszeczkę się wiercił ale nie było źle. Po dotarciu na miejsce obwąchał wszystkie kąty w domu i na ogrodzie, zjadł kolację i doszedł do wniosku że najlepszym miejscem na odpoczynek jest kanapa w pokoju gościnnym, z której wstał rano. Dzisiaj pojechał z nami na zakupy i stwierdził, że najlepiej pasuje mu miejsce za kierownicą. po powrocie większość dnia spędził na ogrodzie, gdzie zapoznawał się z nowym sąsiadem (rasy Malamut). Teraz już odpoczywa, dzisiaj jest to środek kuchni. Badi ma się dobrze, wygląda na zadowolonego. Wstawilibyśmy zdjęcia, ale mamy z tym problem, więc prosimy o pomoc. Quote
Recommended Posts