Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LIST]
[*]W Kłaju pod Krakowem wyrzucono psa - młodego wilczka. Ktoś go przywiązał i zostawił. inna osoba odwiązała przynajmniej. Błakał się a potem wzięła go do swego garazu jedyna dobrotliwa osoba w okolicy. Pies pogryzł jej psa jednak i podczas rozdzielania tez i ją. Dlatego ma przepisową obserwację do czwartku. Pani trzyma go w garażu. wsszyscy odmówili jej pomocy, Kłaj nie ma podpisanej umowy w sprawie bezdomnych psów - jak mi powiedziała. Nigdzie nie uzyskała pomocy. Błaga o pomoc. Pies jest szkolony, bardzo łagodny wobec ludzi, również dzieci,spragniony kontaktu z ludźmi. Ugryzienie było wynikiem "amoku" podczas gryzienia się z drugim psem. Bardzo proszę o wszelka pomoc. Mam zdjęcia na swojej poczcie. Komu mogę przesłac do wstawienia?[/LIST]

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby mu się udało. Pani przetrzyma go tylko do czwartku.

Posted

pani jest naprawde porządna (krakuska!:p ) i chce pomóc psu. ona wie, co to jest schronisko, ja ją tez błagałam, by tylko nie to. jak się nic nie trafi zostanie hotel od czwartku, mam nadzieję, że skoro to taki piękny pies to szybko dom znajdzie...

Posted

Myślałam, że pani która nie wzięła kamyka, może tego będzie chcieć, ale nic z tego... biedak czeka i od czwartku nie ma nic. zostaje hotel, a to kosztuje i będzie problem.

Posted

Piesek zna komendy, lubi dzieci, jest przymilny... tylko za psami nie przepada. Może ktoś go wypatrzy...

Posted

Allegro byłoby bardzo potrzebne.....:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Patia']Czy tak może byc ?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=223740669

Super patia. dzięki.:loveu: Tak się zastanawiam, czy nie dodać, że: Stał się ofiarą ludzkiej bezwzgledności i niieodpowiedzielności. Ktoś (prawdopodobnie z powodu wyzjazdu wakacyjnego) przywiązał go do drzewa.