anetta Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ale tu tajemniczo się zrobiło :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja się nie zgadzam na takie postawienie sprawy. Nienienienie..... Ja chcę dawnej Vectry......... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Asiaczek']A ja się nie zgadzam na takie postawienie sprawy. Nienienienie..... Ja chcę dawnej Vectry......... Pzdr.[/QUOTE] to se ne wrati :grins: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [B]Alicjo[/B] - Ty coś wiesz!!!!! Pzdr. Quote
Vectra Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Doginka']Niech nie popuszczają, bo zasmrodzą fajny wątek:roflt: Pewnie doskonale się bawisz Vectra i oby jak najdłużej i jak najlepiej;-)[/QUOTE] Ja się zawsze dobrze bawię :evil_lol: [quote name='anetta']Ale tu tajemniczo się zrobiło :diabloti:[/QUOTE] jak zawsze :) [quote name='runo']sami szaleńcy na tym forum, haha :D[/QUOTE] jooo , tylko nazwa forum jest trochę mylna ;)) [quote name='Asiaczek']A ja się nie zgadzam na takie postawienie sprawy. Nienienienie..... Ja chcę dawnej Vectry......... Pzdr.[/QUOTE] a kto to jest Vectra ? :hmmmm: :diabloti: [quote name='Alicja']to se ne wrati :grins:[/QUOTE] no pewno nie , ale może w innym wcieleniu się da :D [quote name='Asiaczek'][B]Alicjo[/B] - Ty coś wiesz!!!!! Pzdr.[/QUOTE] ale co ma wiedzieć ? a może Ty coś wiesz , temu tak dopytujesz ? podziel się , ja się też chętnie dowiem.Może być na PW ;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nic nie wiem, kurka.... Galeria usycha... Opisów dnia codziennego - brak Zdjęć - brak Nowości - brak A bylo tak fajnie, eh... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Asiaczek'][B]Alicjo[/B] - Ty coś wiesz!!!!! Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]o masz ... tera na mnie no wiem , ile psów ma Vectra .... że nie ma zasięgu na :hmmmm: Ere a ma na Orange :grins: i ze ma taki stosunek do dogo ostatnio jak ja :) ale u nas to rodzinne ;)[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 No dobra , uchylę Wam rąbka tajemnicy , bo i tak się wyda :) Zmieniłam miejsce zamieszkania , temu nie działa mi era , ale za to działa mi orange i to jak :evil_lol: mam dziadowski mobilny net , temu nie ma mnie też w sieci , bo szału można dostać , tak się wlecze .... może będę miała tepse ... kiedyś. reszta w mym życiu bez zmian :) a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :) buziak , teraz jadę do pracy Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Vectra']No dobra , uchylę Wam rąbka tajemnicy , bo i tak się wyda :) Zmieniłam miejsce zamieszkania , temu nie działa mi era , ale za to działa mi orange i to jak :evil_lol: mam dziadowski mobilny net , temu nie ma mnie też w sieci , bo szału można dostać , tak się wlecze .... może będę miała tepse ... kiedyś. reszta w mym życiu bez zmian :) a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :) buziak , teraz jadę do pracy[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] no to Orange mam naładowany ...mozesz dzwonić ;)[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wow wow poka poka domek i działeczke :) Quote
Unbelievable Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='malawaszka']wow wow poka poka domek i działeczke :)[/QUOTE] zamiast działeczkę przeczytałam dzieciaczka :mdleje: Quote
dzasta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja też mam naładowany Orange ale co z tego nie dzwoni nikt do mnie... A ja to chyba powieść napiszę tylko qrcze Vectra nie wiem czy Sci-Fi czy Fantasy bo jak inni mają bujną i bynajmniej nie czuprynę ale słowo pisane u nich bynajmniej nie lekkie to może ja zarobię na jakiejś powieści :) Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Unbelievable']zamiast działeczkę przeczytałam dzieciaczka :mdleje:[/QUOTE] :roflt: [COLOR=Navy][B]to nie ten watek ...[/B][/COLOR]:roflt: [quote name='dzasta']Ja też mam naładowany Orange ale co z tego nie dzwoni nikt do mnie... A ja to chyba powieść napiszę tylko qrcze Vectra nie wiem czy Sci-Fi czy Fantasy bo jak inni mają bujną i bynajmniej nie czuprynę ale słowo pisane u nich bynajmniej nie lekkie to może ja zarobię na jakiejś powieści :)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]odpalisz kieszonkowe z honorarium :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
dzasta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: [COLOR=Navy][B]odpalisz kieszonkowe z honorarium :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] O siure Alicja :) I dla Ewy też musowo na jakieś bajeranckie waciki bo się jej należy nie :D Quote
Unbelievable Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: [COLOR=Navy][B]to nie ten watek ...[/B][/COLOR]:roflt: [/QUOTE]no mam nadzieję, że chociaż tutaj nie będzie bachorkowego titutitu :diabloti: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='dzasta']O siure Alicja :) I dla Ewy też musowo na jakieś bajeranckie waciki bo się jej należy nie :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]to ja za moje sobie kupię spinki do włosów :grins:[/B][/COLOR] [quote name='Unbelievable']no mam nadzieję, że chociaż tutaj nie będzie bachorkowego titutitu :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] nie bój zaby ... nie grozi :grins:[/B][/COLOR] Quote
runo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 też chcę drewniany domek z kominkiem w lesie !!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Doginka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Vectra']No dobra , uchylę Wam rąbka tajemnicy , bo i tak się wyda :) Zmieniłam miejsce zamieszkania , temu nie działa mi era , ale za to działa mi orange i to jak :evil_lol: mam dziadowski mobilny net , temu nie ma mnie też w sieci , bo szału można dostać , tak się wlecze .... może będę miała tepse ... kiedyś. reszta w mym życiu bez zmian :) a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :) buziak , teraz jadę do pracy[/QUOTE] Wow wow wow, czy to już tak na stałe, czy tylko się urlopujesz?:hmmmm::crazyeye: Czy R zabrałaś ze sobą?:hmmmm: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A jeżeli zmieniłaś m-sce zamieszkania, to co to oznacza dla mnie...? Wpadniesz do mnie jak będa bobaski? Daleko ode mnie mieszkasz w tej chatce z kominkiem...? Pzdr. Quote
Sylwia K Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Vectra'] a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :) [/QUOTE] łał, zazdroszczę mi tez marzy się taki domek to teraz czekamy na pierwsze leśne fotki psiaków Quote
Vectra Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 E na foty , to sobie jeszcze poczekacie :) bo nie mam pojęcia , gdzie aparat się schował :) Jeszcze mieszkam w kartonach i workach i jeszcze przewożę swój dobytek :evil_lol: Naj to trzeba działkę do ładu i składu doprowadzić , bo trochę tu się nabałaganiło ..... poprzedni mieszkańcy , zaniedbali i kupę śmieci zostawili :evilbat: dziś ogromny kontener , został wyładowany z ogromnym naddatkiem , jeszcze jeden trzeba zamówić .... trzeba wypalać tony chrustu , liści .... ale na wiosnę domniemam będzie już pięknie :) Modle się tylko o łaskawszą zimę .. bo nie wiem jak będzie z dojazdem , podobno odśnieżają :) podobno. Sąsiadów mam świetnych , no w końcu wsie ludzie co tu mieszkają , opuścili tą samą dzielnicę wawy co ja , czyli Mokotów :diabloti: więc czuje się jak w domu . Do tego są bardzo mili , serio - do tego pomocni ..... już sobie kawkujemy po sąsiedzku ... no i lubią moje psy HA . Prosiaki kochają nowy domek , bo mają wsio dla siebie ... ogromny teren pełen niespodzianek .Chyba nawet nie zauważyły , że się przeprowadziły :evil_lol: PS. Klementyna dziś weszła do ogniska ... :) dwa razy ... bo raz ją oparzyło .... a drugi raz wlazła sprawdzić , czy to na pewno to było takie nie miłe :evil_lol: - ale spoko , nic jej nie jest :) To idę spać , bo padam na ryj ... jutro mam elektryków na łbie , bo będą zmieniać licznik i poprawiać instalacje ... gdyż była za mała ilość kilowatów .... Domek wymaga trochę nakładu pracy i kasy - no ale mam swoje bezludzie w lesie , bez autostrady i tabunów ludzi :multi: mówię Wam , marzenia się spełniają :buzi: jestem mega szczęśliwa :) Quote
wejherstaff Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Vectra'] a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :) [/QUOTE] Szczęściara ;) Zazdraszam :eviltong: Quote
Doginka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zawsze mówiłam, że marzenia się spełniają, tylko trzeba im w tym trochę pomóc:lol: Ja marzyłam o Lotosie i go mam:hura: A teraz Ty masz swój wymarzony domek na odludziu;-) Quote
Recommended Posts