Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Niech nie popuszczają, bo zasmrodzą fajny wątek:roflt:
Pewnie doskonale się bawisz Vectra i oby jak najdłużej i jak najlepiej;-)[/QUOTE]
Ja się zawsze dobrze bawię :evil_lol:
[quote name='anetta']Ale tu tajemniczo się zrobiło :diabloti:[/QUOTE]
jak zawsze :)

[quote name='runo']sami szaleńcy na tym forum, haha :D[/QUOTE]
jooo , tylko nazwa forum jest trochę mylna ;))

[quote name='Asiaczek']A ja się nie zgadzam na takie postawienie sprawy. Nienienienie.....
Ja chcę dawnej Vectry.........

Pzdr.[/QUOTE]
a kto to jest Vectra ? :hmmmm: :diabloti:
[quote name='Alicja']to se ne wrati :grins:[/QUOTE]
no pewno nie , ale może w innym wcieleniu się da :D

[quote name='Asiaczek'][B]Alicjo[/B] - Ty coś wiesz!!!!!

Pzdr.[/QUOTE]
ale co ma wiedzieć ?
a może Ty coś wiesz , temu tak dopytujesz ? podziel się , ja się też chętnie dowiem.Może być na PW ;)

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Alicjo[/B] - Ty coś wiesz!!!!!

Pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]o masz ... tera na mnie

no wiem , ile psów ma Vectra .... że nie ma zasięgu na :hmmmm: Ere a ma na Orange :grins: i ze ma taki stosunek do dogo ostatnio jak ja :) ale u nas to rodzinne ;)[/B][/COLOR]

Posted

No dobra , uchylę Wam rąbka tajemnicy , bo i tak się wyda :)
Zmieniłam miejsce zamieszkania , temu nie działa mi era , ale za to działa mi orange i to jak :evil_lol:
mam dziadowski mobilny net , temu nie ma mnie też w sieci , bo szału można dostać , tak się wlecze .... może będę miała tepse ... kiedyś.

reszta w mym życiu bez zmian :)

a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :)

buziak , teraz jadę do pracy

Posted

[quote name='Vectra']No dobra , uchylę Wam rąbka tajemnicy , bo i tak się wyda :)
Zmieniłam miejsce zamieszkania , temu nie działa mi era , ale za to działa mi orange i to jak :evil_lol:
mam dziadowski mobilny net , temu nie ma mnie też w sieci , bo szału można dostać , tak się wlecze .... może będę miała tepse ... kiedyś.

a mieszkam w lesie :cooldevi: w drewnianym domku , z ogrzewaniem kominkowym ... psy mają raj ... kilka tysięcy metrów lasu do swojej dyspozycji. Po prostu , szał ciał :)

buziak , teraz jadę do pracy[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
no to Orange mam naładowany ...mozesz dzwonić ;)[/B][/COLOR]

Posted

Ja też mam naładowany Orange ale co z tego nie dzwoni nikt do mnie...

A ja to chyba powieść napiszę tylko qrcze Vectra nie wiem czy Sci-Fi czy Fantasy bo jak inni mają bujną i bynajmniej nie czuprynę ale słowo pisane u nich bynajmniej nie lekkie to może ja zarobię na jakiejś powieści :)

Posted

[quote name='Unbelievable']zamiast działeczkę przeczytałam dzieciaczka :mdleje:[/QUOTE]

:roflt:

[COLOR=Navy][B]to nie ten watek ...[/B][/COLOR]:roflt:

[quote name='dzasta']Ja też mam naładowany Orange ale co z tego nie dzwoni nikt do mnie...

A ja to chyba powieść napiszę tylko qrcze Vectra nie wiem czy Sci-Fi czy Fantasy bo jak inni mają bujną i bynajmniej nie czuprynę ale słowo pisane u nich bynajmniej nie lekkie to może ja zarobię na jakiejś powieści :)[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]odpalisz kieszonkowe z honorarium :hmmmm:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']:roflt:
[COLOR=Navy][B]odpalisz kieszonkowe z honorarium :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]

O siure Alicja :) I dla Ewy też musowo na jakieś bajeranckie waciki bo się jej należy nie :D

Posted

[quote name='dzasta']O siure Alicja :) I dla Ewy też musowo na jakieś bajeranckie waciki bo się jej należy nie :D[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]to ja za moje sobie kupię spinki do włosów :grins:[/B][/COLOR]

[quote name='Unbelievable']no mam nadzieję, że chociaż tutaj nie będzie bachorkowego titutitu :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
nie bój zaby ... nie grozi :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']No dobra , uchylę Wam rąbka tajemnicy , bo i tak się wyda :)

buziak , teraz jadę do pracy[/QUOTE]
Wow wow wow, czy to już tak na stałe, czy tylko się urlopujesz?:hmmmm::crazyeye: Czy R zabrałaś ze sobą?:hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']
[/QUOTE]

łał, zazdroszczę
mi tez marzy się taki domek

to teraz czekamy na pierwsze leśne fotki psiaków

Posted

E na foty , to sobie jeszcze poczekacie :) bo nie mam pojęcia , gdzie aparat się schował :) Jeszcze mieszkam w kartonach i workach i jeszcze przewożę swój dobytek :evil_lol:
Naj to trzeba działkę do ładu i składu doprowadzić , bo trochę tu się nabałaganiło ..... poprzedni mieszkańcy , zaniedbali i kupę śmieci zostawili :evilbat: dziś ogromny kontener , został wyładowany z ogromnym naddatkiem , jeszcze jeden trzeba zamówić .... trzeba wypalać tony chrustu , liści .... ale na wiosnę domniemam będzie już pięknie :)
Modle się tylko o łaskawszą zimę .. bo nie wiem jak będzie z dojazdem , podobno odśnieżają :) podobno.
Sąsiadów mam świetnych , no w końcu wsie ludzie co tu mieszkają , opuścili tą samą dzielnicę wawy co ja , czyli Mokotów :diabloti: więc czuje się jak w domu . Do tego są bardzo mili , serio - do tego pomocni ..... już sobie kawkujemy po sąsiedzku ... no i lubią moje psy HA . Prosiaki kochają nowy domek , bo mają wsio dla siebie ... ogromny teren pełen niespodzianek .Chyba nawet nie zauważyły , że się przeprowadziły :evil_lol:

PS. Klementyna dziś weszła do ogniska ... :) dwa razy ... bo raz ją oparzyło .... a drugi raz wlazła sprawdzić , czy to na pewno to było takie nie miłe :evil_lol: - ale spoko , nic jej nie jest :)

To idę spać , bo padam na ryj ... jutro mam elektryków na łbie , bo będą zmieniać licznik i poprawiać instalacje ... gdyż była za mała ilość kilowatów ....
Domek wymaga trochę nakładu pracy i kasy - no ale mam swoje bezludzie w lesie , bez autostrady i tabunów ludzi :multi:

mówię Wam , marzenia się spełniają :buzi: jestem mega szczęśliwa :)

Posted

[quote name='Vectra']

[/QUOTE]

Szczęściara ;)
Zazdraszam :eviltong:

Posted

Zawsze mówiłam, że marzenia się spełniają, tylko trzeba im w tym trochę pomóc:lol:
Ja marzyłam o Lotosie i go mam:hura: A teraz Ty masz swój wymarzony domek na odludziu;-)