Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100']a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti: [FONT=Arial]chyba adwentowy :diabloti:..... :roflt:[/FONT] Quote
Doginka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100']ja i Vectrunia polecamy aplikację WRZASK :diabloti: [quote name='Vectra']plus szantaż emocjonalny , groźby karalne też się sprawdzają .. ... jeszcze rzucanie przedmiotami :diabloti: Dobre rady dziewczynki, ale ja już bez kompa jestem:placz::angryy:Pozbyłam się starocia i czekam, aż się pojawi nowy na horyzoncie:diabloti: Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]antywirus Mirena jest rewelacyjny :loveu:[/FONT] [quote name='Maga100']a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti: ja sobie wróże z fusów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doginko , to zapraszamy na korepetycje :bigok::boom: Quote
Doginka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Vectra napisał(a):... Doginko , to zapraszamy na korepetycje :bigok::boom: Bardzo chętnie, ale najpierw wyleczę rany;):placz: Quote
moon_light Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 kiedy wyjawisz ten swoj tajny plan ? bo zagladam, zagladam..i ciagle cisza a ja ciekawska jestem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100']a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti: i termometr - nie zapomnij o termometrze :loveu: [quote name='Doginka']Dobre rady dziewczynki, ale ja już bez kompa jestem:placz::angryy:Pozbyłam się starocia i czekam, aż się pojawi nowy na horyzoncie:diabloti: ulalaaa Doginka który to już raz? ja tam czekam kiedy będzie come back ;) Quote
dzasta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To ja Wam powiem a co :evil_lol: Ewa planuje rozmnożyć Egona ze zdechłym dzikiem drogą inseminacji :loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 dzasta napisał(a):To ja Wam powiem a co :evil_lol: Ewa planuje rozmnożyć Egona ze zdechłym dzikiem drogą inseminacji :loveu::loveu::loveu: ale przeciez takie krycie miedzy cacibami...to nie mozna bez zgody ZG !!!!! Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 moon_light napisał(a):ale przeciez takie krycie miedzy cacibami...to nie mozna bez zgody ZG !!!!! Egon należy do związku niezależnych , nie musi mieć niczyjej zgody ..no może koła łowieckiego :evil_lol: to będzie nowa rasa polujący dzik , albo dziki pies :diabloti: Quote
moon_light Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Vectra napisał(a):Egon należy do związku niezależnych , nie musi mieć niczyjej zgody ..no może koła łowieckiego :evil_lol: to będzie nowa rasa polujący dzik , albo dziki pies :diabloti: dziki pies :evil_lol:łahahahhahah poprosze nr konta,wpłacam zaliczkę i świoniopies mój:loveu::errrr: Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 moon_light napisał(a):dziki pies :evil_lol:łahahahhahah poprosze nr konta,wpłacam zaliczkę i świoniopies mój:loveu::errrr: uuu moja miła , to musisz się ustawić w kolejkę .. jak za czasów ciężkiej komuny za szynką świąteczną :diabloti: tylko z rodowodem , będą droższe :p papier i toner do drukarki trzeba kupić.A to koszty dodatkowe , stąd i cena wyższa .. Quote
dzasta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 O i nie wszystkie oczywiście będą z papierami tylko te pierwsze bo tudzież się Pani nie chciało na wystawy jeździć :evil_lol: Quote
moon_light Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ja poproszę świniopsa z czarnym podniebieniem Quote
Maga100 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='malawaszka']i termometr - nie zapomnij o termometrze :loveu: i badanie nie powiem czego nie powiem gdzie :evil_lol: Ewo, Ewo, chcesz trochę dzików? Przyjedź i zabierz z mojego lasu :placz: Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Maga100 napisał(a):i badanie nie powiem czego nie powiem gdzie :evil_lol: czy śluz i pochwa to brzydkie słowa? :cool1: Quote
Maga100 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='malawaszka']czy śluz i pochwa to brzydkie słowa? :cool1: na spotkaniach oazyjnych mówili, że tak :cool1: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='malawaszka']czy śluz i pochwa to brzydkie słowa? :cool1: [quote name='Maga100']na spotkaniach oazyjnych mówili, że tak :cool1: Quote
Vectra Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 malawaszka napisał(a):czy śluz i pochwa to brzydkie słowa? :cool1: a fe Wasiu , a fe - zgorszyłam się :oops: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ty to lubisz robić dwa razy :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Arial]no no no ...banderos całą gębą :cool2:[/FONT] Quote
Vectra Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 malawaszka napisał(a):Ty to lubisz robić dwa razy :evil_lol::evil_lol: że co dwa razy :crazyeye: :diabloti: cieszę się że się podoba ... zmieniłam również banerros na stronce :p Quote
asher Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Maga100']na spotkaniach oazyjnych mówili, że tak :cool1:To jak tłumaczyli technikę tej metody? Poproszę słowo w słowo, oczywiście bez tych brzydkich :evil_lol: Banerek taki słodziutki :loveu: Ale i tak ładny :lol: Quote
Recommended Posts