Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']wow!!! pozazdrościć :placz: ja muszę się psychicznie przygotować do stania w kolejce od świtu bladego :angryy:[/quote]
gdyby nie taka opcja jak jest dostępna wymieniła bym dowód za rok :evil_lol:
ja nie cierpie kolejek

[quote name='AlKil']ja jestem bezdomna, to na razie się nie wybieram, bo mi brzydko napiszą...podobno przedłożyli wymianę, to może wtedy będę już domna....:cool1:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='furciaczek']Bylam, fotki ogladalam. przeczytalam co tam skrobiecie:loveu:

teraz ja sie bawie w podgladnie:diabloti:[/quote]
ktoś musi podglądowywać :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj remontowa kobieto, ze stróżującym dobermnanem

:loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
dziś to myślałam że dziadowi struny głosowe wyrwe .. szczekał jak nakręcony .. tylko ciekawe na co , bo nic tam nie było :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:....a aaaa......z osobistym swoim A. ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
z A też :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]eee to tylko pozazdrościć pieska z zapędami obronnymi :loveu::loveu: osobiście nie chciałabym być włamywaczem, który natrafia na takiego stróża....nie żebym w ogóle chciała być włamywaczem ;) :evil_lol::evil_lol:

Witam :)
[/COLOR][/B][/quote]
witaj włamywaczu :diabloti:

[quote name='dealer']dzien dober.....przypomlas mi ze tez musialabym prawko wymienic...bo ciagle panienskie nazwisko w nim figuruje:roll:[/quote]
ja mam ciągle książeczkowe prawko :cool3:

[quote name='Doginka']Siemanoski, ja wczoraj wymienialam Dowód Osobisty i stałam tylko pół godzinki;)[/quote]
gratuluje

[quote name='malawaszka']pfffffffff chwalipięta :eviltong:[/quote]
pfffffffff zazdrośnica :diabloti:

przyszły mebelki do kuchni ,a kuchnia palcem nie tknięta , szafy do przedpokoju też już są w drodze , a w przedpokoju jest aktualnie mała ścieżka by przechodzić ... oby nie wymyślili teraz wysyłki reszty mebli :evil_lol:

a na dworze znowu świeci słoneczko

Posted

[quote name='Vectra']
przyszły mebelki do kuchni ,a kuchnia palcem nie tknięta , szafy do przedpokoju też już są w drodze , a w przedpokoju jest aktualnie mała ścieżka by przechodzić ... oby nie wymyślili teraz wysyłki reszty mebli :evil_lol:
[/quote]

poka pokaaaa :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']poka pokaaaa :razz:[/quote]
kartony chcesz obejrzeć ? :cool3: :cool3: wsio jest w paczkach do samodzielnego montażu :cool1:
teraz jadę pourzędować w urzędach :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']TAK!!! Kartoony chcę obejrzeć :diabloti:[/quote]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i ja tez.......no te kartony[/B][/quote]

kupcie se:diabloti:

Posted

[COLOR=darkorchid][B]Cześć Sistercjo[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]Po tak długim czasie Cia odnalazłam nic się nie pochwaliłaś że pojawiasz sie ponownie oj niedobla Ty niedob;a [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Wygłaskaj całe stadko :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='dealer']kupcie se:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic:.....kartony ja mam w domecku .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Patka']ja chcę zobaczyć meble!![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]też sobie tego życzę :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']TAK!!! Kartoony chcę obejrzeć :diabloti:[/quote]
jutro specjalnie dla Cię obfoce :diabloti:

gobra gobra :diabloti:

[quote name='dealer']kupcie se:diabloti:[/quote]
o świetny pomysł , tanio sprzedam :cool3:

[quote name='anetta']Po co kupować? Przeca na śmietnikach pełno takich :evil_lol:[/quote]
cicho :mad:

[quote name='Anka12'][COLOR=darkorchid][B]Cześć Sistercjo[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]Po tak długim czasie Cia odnalazłam nic się nie pochwaliłaś że pojawiasz sie ponownie oj niedobla Ty niedob;a [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Wygłaskaj całe stadko :loveu:[/COLOR][/B][/quote]
witaj Ania , kope lat , a czym tu się chwalić :diabloti:

[quote name='evaxon']czesc Szatany:multi:[/quote]
cześć fafluny :loveu:
[quote name='Patka']ja chcę zobaczyć meble!![/quote]
to przyjedź :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic:.....kartony ja mam w domecku .....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]też sobie tego życzę :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja mam dużo kartonów , mój przedpokój jest cały w kartonach [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins:

[COLOR=Black]wiecie kiedy odbiore dowód osobisty ? :evil_lol: w połowie listopada ,mają terminy ..[/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']też się go pytam po co pracuje :evil_lol: ale mam pewien pomysł .. zrobi auto naprawę przez telefon :diabloti:

[/quote]

[B]powinien jednak stanowczo zainwestowac w większa skuteczność :evil_lol:[/B]

[B]PS dzisiaj zamówiłam pompę paliwa..... :cool1::cool1:[/B]

[quote name='AlKil']Auto- naprawa przez telefon? Rewelka!!!! Klameczka w prawych drzwiach mi szwankuje i paseczek gwiżdże czasami... Poproszę o naprawę!!!:bye:[/quote]

[B]dla wybranych klientów jest naprawa nawet o 23.00 :p[/B]

[quote name='malawaszka']wow!!! pozazdrościć :placz: ja muszę się psychicznie przygotować do stania w kolejce od świtu bladego :angryy:[/quote]

[B]ach, jakie ja mam szczęście :p w tym roku skończyłam 18lat, więc od razu dostałam nowy dowód :p:p[/B]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a aaaa......z osobistym swoim A. ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]ależ ty błyskotliwa Alicjo :evil_lol:[/B]
[B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B]

Posted

Hehehe, a ja wymieniłam dowód dawno temu (wiem, wiem, nie wyglądam :great: ) i nie stałam w kolejce nawet minuty :multi: I paszport wtedy wymieniłam i też nie stałam w kolejce ani minuty :multi:

I tym sposobem wyczerpałam swój zapas szczęścia na następne 10 lat :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
[B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B][/quote]

hahahaha :evil_lol:

[quote name='asher']
I tym sposobem wyczerpałam swój zapas szczęścia na następne 10 lat :diabloti:[/quote]

no widzisz! i po co się było tak spieszyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]powinien jednak stanowczo zainwestowac w większa skuteczność :evil_lol:[/B][/quote]
praktyka czyni mistrza :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]PS dzisiaj zamówiłam pompę paliwa..... :cool1::cool1:[/B][/quote]
cieszę się , że mi odpowiedziałaś , bo jak dziś odpaliłam kompa wieczorem po powrocie do domu pierwsze słowa Rafałka było "Magda zamóiła już pompe? " :diabloti:
mówię że nie wiem
TZ- to o czym tak stukacie od godziny ? :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]dla wybranych klientów jest naprawa nawet o 23.00 :p[/B][/quote]
w niedziele i święta też :cool1:

[quote name='Maga100'][B]ach, jakie ja mam szczęście :p w tym roku skończyłam 18lat, więc od razu dostałam nowy dowód :p:p[/B][/quote]
na jedną nogę :siara:

[quote name='Maga100'][B]ależ ty błyskotliwa Alicjo :evil_lol:[/B]
[B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B][/quote]
ja jeszcze dziś miałam powtórkę jak wracaliśmy do domu :cool3: :diabloti:

[quote name='asher']Hehehe, a ja wymieniłam dowód dawno temu (wiem, wiem, nie wyglądam :great: ) i nie stałam w kolejce nawet minuty :multi: I paszport wtedy wymieniłam i też nie stałam w kolejce ani minuty :multi:

I tym sposobem wyczerpałam swój zapas szczęścia na następne 10 lat :diabloti:[/quote]
nie chwal się :eviltong:
[quote name='malawaszka']hahahaha :evil_lol:[/quote]
na koniec Rafał zdawał mi relacje z rozmowy z Arturem , tak jak bym jej absolutnie nie słyszała :evil_lol: uwielbiam to :roll:

kto mi nabrudził tak w domu :placz: jest taki bajzel że nie wiem w co ręce włożyć ..
Dziś muszę siedzieć do rana by jutro spać do popołudnia bo w nocy o 2 wyjeżdżam do Wrocławia :shake: fcale mi ta wystawa nie jest na rękę ... i fcale nie chce mi się jechać ....

Posted

[quote name='Maga100']

[B]ach, jakie ja mam szczęście :p w tym roku skończyłam 18lat, więc od razu dostałam nowy dowód :p:p[/B]

[B][COLOR=navy]pomarzyc dobra sprawa.....:diabloti:[/COLOR][/B]

[B]ależ ty błyskotliwa Alicjo :evil_lol:[/B]

[B][COLOR=navy]i oni tak zawsze? razem nasłu****a i potem jada ?[/COLOR][/B]

[quote name='Vectra']praktyka czyni mistrza :diabloti:

[B][COLOR=navy]cos w tym jest....niewatpliwie:p[/COLOR][/B]

cieszę się , że mi odpowiedziałaś , bo jak dziś odpaliłam kompa wieczorem po powrocie do domu pierwsze słowa Rafałka było "Magda zamóiła już pompe? " :diabloti:
mówię że nie wiem
TZ- to o czym tak stukacie od godziny ? :evil_lol:

[B][COLOR=navy]było powiedziec ze o sexie.....tez dobry temat[/COLOR][/B]

na jedną nogę :siara:

[B]oooooooo jakos tak....:p[/B]

na koniec Rafał zdawał mi relacje z rozmowy z Arturem , tak jak bym jej absolutnie nie słyszała :evil_lol: uwielbiam to :roll:

[B][COLOR=navy]moze nie jest pewnien czy aby na 100% zrozumiałas??moze mine mialas mało rozumna?:p[/COLOR][/B]

kto mi nabrudził tak w domu :placz: jest taki bajzel że nie wiem w co ręce włożyć ..
Dziś muszę siedzieć do rana by jutro spać do popołudnia bo w nocy o 2 wyjeżdżam do Wrocławia :shake: fcale mi ta wystawa nie jest na rękę ... i fcale nie chce mi się jechać ....[/quote]

[B]jedz i przywiez wszystko co sie da...niech Franiosław zgarnia :loveu:medale....[/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]ja tez:diabloti:

nie będę w sobotę Franiołka oglądać:placz::placz::placz::placz::placz:

pracuje a dupek nie chce mnie zastąpić...............

odwdzięczę mu się:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

Dzięki wielkie wszystkim za kciuki :loveu: :loveu: :buzi: przydadzą się na pewno :loveu:

Przepraszam ,ale zero czasu mam na dogo :-( dopiero wróciłam z pracy , jeszcze jade po glazury i potem do hurtowni , a o 3 w nocy wyjeżdżamy.

Głowa mnie strasznie boli :shake: widziałam coś masakrycznego - dwa zamknięte w jednym kojcu psy bullowate które się zagryzały :-( , na moje wrzaski dwaj "panowie" zaczęli je rozdzielać , na podwórku małe dzieci .... muszę pomyśleć co z tym fantem zrobić , podejrzewam że bawią sie ci ludzie w walki psów :angryy:
dodam że ten jeden astowaty non stop siedzi w kojcu tyle że sam bo jest strasznie agresywny (pytałam co z nim kiedyś ) w takim razie po ch.. mu drugiego psa władowali do kojca ?:angryy: żeby się pobawiły ...