Vectra Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='malawaszka']wow!!! pozazdrościć :placz: ja muszę się psychicznie przygotować do stania w kolejce od świtu bladego :angryy:[/quote] gdyby nie taka opcja jak jest dostępna wymieniła bym dowód za rok :evil_lol: ja nie cierpie kolejek [quote name='AlKil']ja jestem bezdomna, to na razie się nie wybieram, bo mi brzydko napiszą...podobno przedłożyli wymianę, to może wtedy będę już domna....:cool1:[/quote] :evil_lol: [quote name='furciaczek']Bylam, fotki ogladalam. przeczytalam co tam skrobiecie:loveu: teraz ja sie bawie w podgladnie:diabloti:[/quote] ktoś musi podglądowywać :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj remontowa kobieto, ze stróżującym dobermnanem :loveu: [/B][/COLOR][/quote] dziś to myślałam że dziadowi struny głosowe wyrwe .. szczekał jak nakręcony .. tylko ciekawe na co , bo nic tam nie było :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:....a aaaa......z osobistym swoim A. ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] z A też :diabloti: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]eee to tylko pozazdrościć pieska z zapędami obronnymi :loveu::loveu: osobiście nie chciałabym być włamywaczem, który natrafia na takiego stróża....nie żebym w ogóle chciała być włamywaczem ;) :evil_lol::evil_lol: Witam :) [/COLOR][/B][/quote] witaj włamywaczu :diabloti: [quote name='dealer']dzien dober.....przypomlas mi ze tez musialabym prawko wymienic...bo ciagle panienskie nazwisko w nim figuruje:roll:[/quote] ja mam ciągle książeczkowe prawko :cool3: [quote name='Doginka']Siemanoski, ja wczoraj wymienialam Dowód Osobisty i stałam tylko pół godzinki;)[/quote] gratuluje [quote name='malawaszka']pfffffffff chwalipięta :eviltong:[/quote] pfffffffff zazdrośnica :diabloti: przyszły mebelki do kuchni ,a kuchnia palcem nie tknięta , szafy do przedpokoju też już są w drodze , a w przedpokoju jest aktualnie mała ścieżka by przechodzić ... oby nie wymyślili teraz wysyłki reszty mebli :evil_lol: a na dworze znowu świeci słoneczko Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Vectra'] przyszły mebelki do kuchni ,a kuchnia palcem nie tknięta , szafy do przedpokoju też już są w drodze , a w przedpokoju jest aktualnie mała ścieżka by przechodzić ... oby nie wymyślili teraz wysyłki reszty mebli :evil_lol: [/quote] poka pokaaaa :razz: Quote
Vectra Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='malawaszka']poka pokaaaa :razz:[/quote] kartony chcesz obejrzeć ? :cool3: :cool3: wsio jest w paczkach do samodzielnego montażu :cool1: teraz jadę pourzędować w urzędach :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 TAK!!! Kartoony chcę obejrzeć :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='malawaszka']TAK!!! Kartoony chcę obejrzeć :diabloti:[/quote] [B]i ja tez.......no te kartony[/B] Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='malawaszka']TAK!!! Kartoony chcę obejrzeć :diabloti:[/quote] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i ja tez.......no te kartony[/B][/quote] kupcie se:diabloti: Quote
anetta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Po co kupować? Przeca na śmietnikach pełno takich :evil_lol: Quote
Anja33 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [COLOR=darkorchid][B]Cześć Sistercjo[/B][/COLOR] [B][COLOR=#9932cc]Po tak długim czasie Cia odnalazłam nic się nie pochwaliłaś że pojawiasz sie ponownie oj niedobla Ty niedob;a [/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Wygłaskaj całe stadko :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 czesc Szatany:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='dealer']kupcie se:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic:.....kartony ja mam w domecku .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Patka']ja chcę zobaczyć meble!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też sobie tego życzę :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='malawaszka']TAK!!! Kartoony chcę obejrzeć :diabloti:[/quote] jutro specjalnie dla Cię obfoce :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i ja tez.......no te kartony[/B][/quote] gobra gobra :diabloti: [quote name='dealer']kupcie se:diabloti:[/quote] o świetny pomysł , tanio sprzedam :cool3: [quote name='anetta']Po co kupować? Przeca na śmietnikach pełno takich :evil_lol:[/quote] cicho :mad: [quote name='Anka12'][COLOR=darkorchid][B]Cześć Sistercjo[/B][/COLOR] [B][COLOR=#9932cc]Po tak długim czasie Cia odnalazłam nic się nie pochwaliłaś że pojawiasz sie ponownie oj niedobla Ty niedob;a [/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Wygłaskaj całe stadko :loveu:[/COLOR][/B][/quote] witaj Ania , kope lat , a czym tu się chwalić :diabloti: [quote name='evaxon']czesc Szatany:multi:[/quote] cześć fafluny :loveu: [quote name='Patka']ja chcę zobaczyć meble!![/quote] to przyjedź :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic:.....kartony ja mam w domecku .....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też sobie tego życzę :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja mam dużo kartonów , mój przedpokój jest cały w kartonach [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: [COLOR=Black]wiecie kiedy odbiore dowód osobisty ? :evil_lol: w połowie listopada ,mają terminy ..[/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Vectra']też się go pytam po co pracuje :evil_lol: ale mam pewien pomysł .. zrobi auto naprawę przez telefon :diabloti: [/quote] [B]powinien jednak stanowczo zainwestowac w większa skuteczność :evil_lol:[/B] [B]PS dzisiaj zamówiłam pompę paliwa..... :cool1::cool1:[/B] [quote name='AlKil']Auto- naprawa przez telefon? Rewelka!!!! Klameczka w prawych drzwiach mi szwankuje i paseczek gwiżdże czasami... Poproszę o naprawę!!!:bye:[/quote] [B]dla wybranych klientów jest naprawa nawet o 23.00 :p[/B] [quote name='malawaszka']wow!!! pozazdrościć :placz: ja muszę się psychicznie przygotować do stania w kolejce od świtu bladego :angryy:[/quote] [B]ach, jakie ja mam szczęście :p w tym roku skończyłam 18lat, więc od razu dostałam nowy dowód :p:p[/B] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a aaaa......z osobistym swoim A. ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]ależ ty błyskotliwa Alicjo :evil_lol:[/B] [B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B] Quote
asher Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hehehe, a ja wymieniłam dowód dawno temu (wiem, wiem, nie wyglądam :great: ) i nie stałam w kolejce nawet minuty :multi: I paszport wtedy wymieniłam i też nie stałam w kolejce ani minuty :multi: I tym sposobem wyczerpałam swój zapas szczęścia na następne 10 lat :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Maga100'] [B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B][/quote] hahahaha :evil_lol: [quote name='asher'] I tym sposobem wyczerpałam swój zapas szczęścia na następne 10 lat :diabloti:[/quote] no widzisz! i po co się było tak spieszyć :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Maga100'][B]powinien jednak stanowczo zainwestowac w większa skuteczność :evil_lol:[/B][/quote] praktyka czyni mistrza :diabloti: [quote name='Maga100'][B]PS dzisiaj zamówiłam pompę paliwa..... :cool1::cool1:[/B][/quote] cieszę się , że mi odpowiedziałaś , bo jak dziś odpaliłam kompa wieczorem po powrocie do domu pierwsze słowa Rafałka było "Magda zamóiła już pompe? " :diabloti: mówię że nie wiem TZ- to o czym tak stukacie od godziny ? :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]dla wybranych klientów jest naprawa nawet o 23.00 :p[/B][/quote] w niedziele i święta też :cool1: [quote name='Maga100'][B]ach, jakie ja mam szczęście :p w tym roku skończyłam 18lat, więc od razu dostałam nowy dowód :p:p[/B][/quote] na jedną nogę :siara: [quote name='Maga100'][B]ależ ty błyskotliwa Alicjo :evil_lol:[/B] [B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B][/quote] ja jeszcze dziś miałam powtórkę jak wracaliśmy do domu :cool3: :diabloti: [quote name='asher']Hehehe, a ja wymieniłam dowód dawno temu (wiem, wiem, nie wyglądam :great: ) i nie stałam w kolejce nawet minuty :multi: I paszport wtedy wymieniłam i też nie stałam w kolejce ani minuty :multi: I tym sposobem wyczerpałam swój zapas szczęścia na następne 10 lat :diabloti:[/quote] nie chwal się :eviltong: [quote name='malawaszka']hahahaha :evil_lol:[/quote] na koniec Rafał zdawał mi relacje z rozmowy z Arturem , tak jak bym jej absolutnie nie słyszała :evil_lol: uwielbiam to :roll: kto mi nabrudził tak w domu :placz: jest taki bajzel że nie wiem w co ręce włożyć .. Dziś muszę siedzieć do rana by jutro spać do popołudnia bo w nocy o 2 wyjeżdżam do Wrocławia :shake: fcale mi ta wystawa nie jest na rękę ... i fcale nie chce mi się jechać .... Quote
Doginka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czy tu nie będzie fotecek:shake::roll: - szkoda,bo ja jezzzzzdem foteckowy łakomczuch:cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Doginka']Czy tu nie będzie fotecek:shake::roll: - szkoda,bo ja jezzzzzdem foteckowy łakomczuch:cool3:[/quote] będą zdjęcia wystawowe Quote
Doginka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 To świetnie, bo takie najbardziej lubię:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Maga100'] [B]ach, jakie ja mam szczęście :p w tym roku skończyłam 18lat, więc od razu dostałam nowy dowód :p:p[/B] [B][COLOR=navy]pomarzyc dobra sprawa.....:diabloti:[/COLOR][/B] [B]ależ ty błyskotliwa Alicjo :evil_lol:[/B] [B]My z Vectrą miałyśmy ubaw, jak oni razem leżeli pod autem, razem słuchali silnika i razem jechali na przejażdżkę - a R. cały czas był w domu :evil_lol:[/B][/quote] [B][COLOR=navy]i oni tak zawsze? razem nasłu****a i potem jada ?[/COLOR][/B] [quote name='Vectra']praktyka czyni mistrza :diabloti: [B][COLOR=navy]cos w tym jest....niewatpliwie:p[/COLOR][/B] cieszę się , że mi odpowiedziałaś , bo jak dziś odpaliłam kompa wieczorem po powrocie do domu pierwsze słowa Rafałka było "Magda zamóiła już pompe? " :diabloti: mówię że nie wiem TZ- to o czym tak stukacie od godziny ? :evil_lol: [B][COLOR=navy]było powiedziec ze o sexie.....tez dobry temat[/COLOR][/B] na jedną nogę :siara: [B]oooooooo jakos tak....:p[/B] na koniec Rafał zdawał mi relacje z rozmowy z Arturem , tak jak bym jej absolutnie nie słyszała :evil_lol: uwielbiam to :roll: [B][COLOR=navy]moze nie jest pewnien czy aby na 100% zrozumiałas??moze mine mialas mało rozumna?:p[/COLOR][/B] kto mi nabrudził tak w domu :placz: jest taki bajzel że nie wiem w co ręce włożyć .. Dziś muszę siedzieć do rana by jutro spać do popołudnia bo w nocy o 2 wyjeżdżam do Wrocławia :shake: fcale mi ta wystawa nie jest na rękę ... i fcale nie chce mi się jechać ....[/quote] [B]jedz i przywiez wszystko co sie da...niech Franiosław zgarnia :loveu:medale....[/B] Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 trzymamy kciuki :multi: nie przyniescie nam wstydu :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i ja tez.......no te kartony[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja tez:diabloti: nie będę w sobotę Franiołka oglądać:placz::placz::placz::placz::placz: pracuje a dupek nie chce mnie zastąpić............... odwdzięczę mu się:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to trzymam :kciuki: za Wrocław [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Anja33 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [B][COLOR=purple]Cześć Ewa [/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Też zaciskam:happy1::kciuki::kciuki::kciuki: za Wrocław i Franioła[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Dzięki wielkie wszystkim za kciuki :loveu: :loveu: :buzi: przydadzą się na pewno :loveu: Przepraszam ,ale zero czasu mam na dogo :-( dopiero wróciłam z pracy , jeszcze jade po glazury i potem do hurtowni , a o 3 w nocy wyjeżdżamy. Głowa mnie strasznie boli :shake: widziałam coś masakrycznego - dwa zamknięte w jednym kojcu psy bullowate które się zagryzały :-( , na moje wrzaski dwaj "panowie" zaczęli je rozdzielać , na podwórku małe dzieci .... muszę pomyśleć co z tym fantem zrobić , podejrzewam że bawią sie ci ludzie w walki psów :angryy: dodam że ten jeden astowaty non stop siedzi w kojcu tyle że sam bo jest strasznie agresywny (pytałam co z nim kiedyś ) w takim razie po ch.. mu drugiego psa władowali do kojca ?:angryy: żeby się pobawiły ... Quote
Recommended Posts