Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

neee....Ajdy nie muszę poznawać...widziałam w Rzeszowie coś Ajdowatego (rodzinę?) i mi wystarczy ;) jakoś nie w moim typie ta rasa, nie dla mnie ;)

ale świniaczki kocham :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mi sie CAO strasznie podobaja:loveu:, moj TZ ma dwa i naprawde uwielbiam te psy, chociaz do nakolankowych, kochanych prosiaczkow to one sie nijak maja;). No i dla siebie bym takich psow nie chciala, to zdecydowanie nie moja rasa:evil_lol:.

Posted

[quote name='agnethka']kurde...ja muszę się jakoś do cioci Vectry wybrać i poznać LALĘ :loveu: stukniętą KLAMKĘ kamikadze też mogę poznać :evil_lol:[/quote]

Klamka jest przesłodka na zywo :loveu: jest bardzo kontaktowa, rozdaje całusy i chce zeby ją miziac :loveu:

Laleczka ogranicza sie do dawania całusków - bardzo wysoko skacze :-o

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:ja tam miałam u Vectry 2 pary jasnych spodni i się doprały :p... no so ... jedne nawet w kolorze beż były i są ... od czego jest pralka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']W Rzeszowie , to była mama Ajdy :)
ja tez ich nie lubię .. nudne są ;)[/quote]

aaa... to mamusię widziałam ;)

noo... przy świniaczkach nie da się nudzić...u mnie.... zwłaszcza w porze karmienia :evil_lol:

Posted

[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Marzec%202009/4%20marzec/04032009-443.jpg[/url]
Noo nieee. To sie na konkurs nadaje
[img]http://emoty.blox.pl/resource/18.gif[/img]

Marianowi mięśnie się wyrabiają, wyrabiają :razz:

Co to za yoreczka?! :diabloti:

Posted

Z dniem wczorajszym znowu polubiłam suczki :evilbat:
Marian przestał wydawać z siebie zapach , który blokował mózg Franiowi i kontrole nad jego umysłem przejęły jajka :mad:
Marian opuścił zatem więzienie i wrócił na salony .... Franciszek nie stosuje już "złego dotyku"
Znów latają i rozrabiają :evilbat:

yoreczka , hmmmm . a takie urocze wszystko wiedzące najlepiej dziewcze :diabloti:

Posted

Spoko , jadę z porządną obstawą .. jedzie mój Rafałek , Michałek i hodowczyni Szymi Gosia .. więc damy radę :diabloti:
My bardziej jedziemy turystycznie , niż po trofea ..
Marian zadebiutuje jako młodzież , bo będzie młodzież od 3 dni w dniu wystawy :evil_lol: ona jutro kończy 9 miesięcy !!! a dopiero taka mała pirania była , z armią gwoździ w paszczy ....
Nie wiem jak nam pójdzie , bo oczywiscie ani razu nie ćwiczyliśmy postawy - bo po co ? :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Spoko , jadę z porządną obstawą .. jedzie mój Rafałek , Michałek i hodowczyni Szymi Gosia .. więc damy radę :diabloti:
My bardziej jedziemy turystycznie , niż po trofea ..
Marian zadebiutuje jako młodzież , bo będzie młodzież od 3 dni w dniu wystawy :evil_lol: ona jutro kończy 9 miesięcy !!! a dopiero taka mała pirania była , z armią gwoździ w paszczy ....
Nie wiem jak nam pójdzie , bo oczywiscie ani razu nie ćwiczyliśmy postawy - bo po co ? :diabloti:[/quote]

no to faktycznie ekipa sie szykuje :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałaś nowych tymczasowych mieszkańców domu Poświaty ??
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudnej-urody-szczeniory-szukaja-swego-miejsca-na-ziemi-133061/index2.html#post11938939[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]..................:roll: No......... to i ja pościskam ............... te kciuki:diabloti:

Nie bede gorsza od innych gorszych:diabloti: Bom jest najlepsiejsza:evil_lol::evil_lol: haa![/B][/COLOR]

[COLOR=DarkOrange][B]byłam:diabloti:[/B][/COLOR]