Vectra Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 W Rzeszowie , to była mama Ajdy :) ja tez ich nie lubię .. nudne są ;) Quote
agnethka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 neee....Ajdy nie muszę poznawać...widziałam w Rzeszowie coś Ajdowatego (rodzinę?) i mi wystarczy ;) jakoś nie w moim typie ta rasa, nie dla mnie ;) ale świniaczki kocham :loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mi sie CAO strasznie podobaja:loveu:, moj TZ ma dwa i naprawde uwielbiam te psy, chociaz do nakolankowych, kochanych prosiaczkow to one sie nijak maja;). No i dla siebie bym takich psow nie chciala, to zdecydowanie nie moja rasa:evil_lol:. Quote
rufusowa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='agnethka']kurde...ja muszę się jakoś do cioci Vectry wybrać i poznać LALĘ :loveu: stukniętą KLAMKĘ kamikadze też mogę poznać :evil_lol:[/quote] Klamka jest przesłodka na zywo :loveu: jest bardzo kontaktowa, rozdaje całusy i chce zeby ją miziac :loveu: Laleczka ogranicza sie do dawania całusków - bardzo wysoko skacze :-o Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:ja tam miałam u Vectry 2 pary jasnych spodni i się doprały :p... no so ... jedne nawet w kolorze beż były i są ... od czego jest pralka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Vectra']W Rzeszowie , to była mama Ajdy :) ja tez ich nie lubię .. nudne są ;)[/quote] aaa... to mamusię widziałam ;) noo... przy świniaczkach nie da się nudzić...u mnie.... zwłaszcza w porze karmienia :evil_lol: Quote
anetta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Marzec%202009/4%20marzec/04032009-443.jpg[/url] Noo nieee. To sie na konkurs nadaje [img]http://emoty.blox.pl/resource/18.gif[/img] Marianowi mięśnie się wyrabiają, wyrabiają :razz: Co to za yoreczka?! :diabloti: Quote
Vectra Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Z dniem wczorajszym znowu polubiłam suczki :evilbat: Marian przestał wydawać z siebie zapach , który blokował mózg Franiowi i kontrole nad jego umysłem przejęły jajka :mad: Marian opuścił zatem więzienie i wrócił na salony .... Franciszek nie stosuje już "złego dotyku" Znów latają i rozrabiają :evilbat: yoreczka , hmmmm . a takie urocze wszystko wiedzące najlepiej dziewcze :diabloti: Quote
Doginka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hihihihihihi, jednym słowem sielanka powróciła:p:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [B]Vectra [/B]- jak dostaniesz paczkę, to proszę potwierdź mi, żebym się nie denerwowała, że coś nie tak, OK? Pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Vectra ty to na szoła w Jarosławiu w każdej klasie bedziesz walczyc :) :diabloti: Quote
Vectra Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Asiaczku , tak doszła , dzięki :buzi: Iwona , nooo w 6 klasach będe śmigać :evilbat: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Vectra']Asiaczku , tak doszła , dzięki :buzi: Iwona , nooo w 6 klasach będe śmigać :evilbat:[/quote] hehe ciekawe jak wygrasz jak pojdziesz do porównania :) a tak wogole to kondycja musi byc :) Quote
Vectra Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Spoko , jadę z porządną obstawą .. jedzie mój Rafałek , Michałek i hodowczyni Szymi Gosia .. więc damy radę :diabloti: My bardziej jedziemy turystycznie , niż po trofea .. Marian zadebiutuje jako młodzież , bo będzie młodzież od 3 dni w dniu wystawy :evil_lol: ona jutro kończy 9 miesięcy !!! a dopiero taka mała pirania była , z armią gwoździ w paszczy .... Nie wiem jak nam pójdzie , bo oczywiscie ani razu nie ćwiczyliśmy postawy - bo po co ? :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To kiedy zaciskać kciukaski ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Vectra']w tą niedzielę :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to se pozaciskam :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
puzzle Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 To ja tez bendem ciskac:grins: skoro syscy ciskaja to ja tysz:megagrin: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Vectra']Spoko , jadę z porządną obstawą .. jedzie mój Rafałek , Michałek i hodowczyni Szymi Gosia .. więc damy radę :diabloti: My bardziej jedziemy turystycznie , niż po trofea .. Marian zadebiutuje jako młodzież , bo będzie młodzież od 3 dni w dniu wystawy :evil_lol: ona jutro kończy 9 miesięcy !!! a dopiero taka mała pirania była , z armią gwoździ w paszczy .... Nie wiem jak nam pójdzie , bo oczywiscie ani razu nie ćwiczyliśmy postawy - bo po co ? :diabloti:[/quote] no to faktycznie ekipa sie szykuje :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałaś nowych tymczasowych mieszkańców domu Poświaty ?? [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudnej-urody-szczeniory-szukaja-swego-miejsca-na-ziemi-133061/index2.html#post11938939[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Darianna Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jak wszyscy cisną to i ja pocisnę... ... kciuki, żeby nie było :diabloti: Quote
emdziolek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]..................:roll: No......... to i ja pościskam ............... te kciuki:diabloti: Nie bede gorsza od innych gorszych:diabloti: Bom jest najlepsiejsza:evil_lol::evil_lol: haa![/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B]byłam:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts