Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://images47.fotosik.pl/54/7a90c273f77df7ff.jpg[/URL]
:roflt:jaka Lalka :loveu:

a Mania wygląda jak zabawka :evil_lol:

Ewa, Ty naprawdę klikerrra używasz robiąc fotki chyba, wszystkie mają takie minki nietęgie :eviltong:

Posted

[quote name='Katica']Ależ piękny ten majtkowy róż :D Marianowi do pyska :D Wiedziałam ze ten zakup to był strzał w 10 :D[/quote]
AAA też kupowałaś róż ortalion ? :cool3: powiem , nie dość że ma ekstra kolor :evil_lol: to jest super bo : jest bardzo gruby i bardzo tani :p
jak ktoś by chciał zasponsorować :loveu: to ja chetnie przygarnę :oops:

i to jest genialne :multi: :multi: kto dla piesków się szarpnie :cool3:

[url=http://www.allegro.pl/item535732751_tkanina_polar_braz_polecam.html]TKANINA POLAR BRĄZ!!! POLECAM!!! (535732751) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Lukann zasponsorowała ten polar - i powiem , że kapitalna rzecz na kubraki właśnie , bo jest gruby i również nieprzemakalny , do tego milusi i cieplusi !!!
No i też tani

Ja trochę się wypstrykałam z kasy , bo ortalion , polar,wysyłki , koperty , kartony , nożyczki , guma , sznurek , igły , nici i jakieś tam pierdoły i ponad 300zł mi pękło :oops:

Ja też jeszcze kupie ortalion i polar ... ale czym więcej tym więcej kubraków dla psów :multi: :multi: :multi:
Jak ktoś ma pare groszy , to niech inwestuje i płaci , a przesyłkę do mnie kieruje :cool3: :evil_lol:

tu jest różowy

[URL="http://www.allegro.pl/item534446226_ortalion_rozowy_najtaniej.html"]ORTALION RÓŻOWY NAJTANIEJ !!![/URL]

a jak ktoś nie lubi różowego

[url=http://www.allegro.pl/item535188478_ortalion_moro_khaki_na_pelerynke_pokrowiec_itp.html]ORTALION MORO KHAKI na pelerynkę pokrowiec itp. (535188478) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:różowe

masz już tego fona do Waszki ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
jus dostałam tel do Wasi Srasi :diabloti:

różowe jest piękne :multi: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']tani :p
jak ktoś by chciał zasponsorować :loveu: to ja chetnie przygarnę :oops:

i to jest genialne :multi: :multi: kto dla piesków się szarpnie :cool3:

[/quote]

Ja sie szarpne....Ale nie mam konta na allegro.Wiec jesli mozesz to kup jaki tam chcesz,podaj mi numer konta Twojego przeleje ci kase..Powiedzmy 100 zl? Cos juz chyba za to kupisz?

No i ten tego witam cie czule i serdecznie:loveu:

Posted

[quote name='agbar']Ja sie szarpne....Ale nie mam konta na allegro.Wiec jesli mozesz to kup jaki tam chcesz,podaj mi numer konta Twojego przeleje ci kase..Powiedzmy 100 zl? Cos juz chyba za to kupisz?

No i ten tego witam cie czule i serdecznie:loveu:[/quote]
to uśmiechnę się do Cia w przyszłym tyg :cool3: bo zamówiłam teraz materiały ;)
a moja chatka nie jest z gumy :evil_lol:
jak mi zacznie brakować , to się uśmiechnę :loveu:
nie musisz mi wysyłać kaski na konto , możesz od razu zapłacić sprzedawcy :p
a za 100 to tych materiałów będzie że ho ho :multi: :multi: po 10 metrów ortalionu i polaru :multi:

Posted

[quote name='Vectra']to uśmiechnę się do Cia w przyszłym tyg :cool3: bo zamówiłam teraz materiały ;)
a moja chatka nie jest z gumy :evil_lol:
jak mi zacznie brakować , to się uśmiechnę :loveu:
nie musisz mi wysyłać kaski na konto , możesz od razu zapłacić sprzedawcy :p
a za 100 to tych materiałów będzie że ho ho :multi: :multi: po 10 metrów ortalionu i polaru :multi:[/quote]

To bede oczekiwac:razz:

Posted

Kurka, chyba musze nadrobić, bo nie wiem o co chodzi z tymi ubrankami...:placz:
[URL]http://images47.fotosik.pl/54/7a90c273f77df7ff.jpg[/URL]
Swoją drogą, to od kiedy masz yoreczki????:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz powoli dochodze do siebie.

Co do wysyłki, to może wysyłac w takich kopertach bąbelkowych? No, ale to na pewno drożej wyjdzie..

Pzdr.[/quote]
Asiaczku , w sobotę będę w Rzeszowie na wystawie :cool3: dopakujesz w autko ? ;)

Ja wam dam piżama party :mad: :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]PIDŻAMA PARTY?:multi: Gdzie? Kiedy? to i ja wpadam:diabloti:

a myslałam ze to tylko ja chodze spać o NORMALNYCH godzinach:diabloti:

ciotka, mam sprawuche:diabloti: kliknij na gadu bo mi sie zapodzial twój nr[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']Emilka bredzisz dziecko , mój nr masz pod moim avatarem HA :diabloti:
sama se klikaj , bo ja nie mam Twojego gg[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]pisze do ciebie, a ty zła kobieto mi nie odpisujesz:-([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]pisze do ciebie, a ty zła kobieto mi nie odpisujesz:-([/B][/COLOR][/quote]
Nic nie dostaje :crazyeye: daj mi swój nr na pw :cool3: