Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zmotywujcie mnie na spacer z psami! I zmotywujcie Orienta, żeby poszedł spać do siebie a nie okupuje moje łóżko... Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Vectra']proszę , wybaczam :diabloti:[/quote] Niech Twą dobroć Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:loveu: [quote name='Gonitwa']Zmotywujcie mnie na spacer z psami! I zmotywujcie Orienta, żeby poszedł spać do siebie a nie okupuje moje łóżko...[/quote] Na spacer wont:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pragnę dodać, że wrócę, jak ochłoniesz:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Zmotywujcie mnie na spacer z psami! I zmotywujcie Orienta, żeby poszedł spać do siebie a nie okupuje moje łóżko...[/quote] idź już no stąd , zobacz czy kolarze nie jadą , przy okazji odsikaj Orienta :diabloti: [quote name='madzia i medor']Niech Twą dobroć Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:loveu: Na spacer wont:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='madzia i medor']Pragnę dodać, że wrócę, jak ochłoniesz:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] żegnam :cool1: wredena , paskudo na własnej krwi wyhodowana :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Vectra'] żegnam :cool1: wredena , paskudo na własnej krwi wyhodowana :evilbat::evilbat::evilbat:[/quote] Ha jestem hodowlana, hodowlana:B-fly::B-fly: Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Ha jestem hodowlana, hodowlana:B-fly::B-fly:[/quote] niestety nie rodowodowa jesteś :diabloti: z lewego miotu :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Vectra']niestety nie rodowodowa jesteś :diabloti: z lewego miotu :diabloti:[/quote] Wyczuwam zazdrość:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Wyczuwam zazdrość:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] chyba katar masz :shake: chcesz chusteczkę ? :cool3: bo coś źle wyczuwasz :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Vectra']chyba katar masz :shake: chcesz chusteczkę ? :cool3: bo coś źle wyczuwasz :diabloti:[/quote] A dasz mi za free:multi::multi::evil_lol: Wyczuwam to moim siódmym okiem:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 przyszlam pogratulowac franiowych sukcesow a tu .....:shake: Len:diabloti: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Vectra']Dzasta o której ? tylko nie mów że o 10 :diabloti: auto mam zaklepane , TZ nie ma prawa ruszyć , skonfiskowałam klucze i dowód ..[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jednak o 10 .....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No, nie do koca wytrwałam :cool1: Trochę zaspałam :cool1: Ale dotarłam :cool1: A Vectra KŁAMIE!!!!! :cool1: Dzwoniłam do niej o 11.30 :cool1: i I choć miałam wrażenie, że chce mnie zamordować, to jednak ze mną gadała - krótko, bo krótko, ale była jako tako przytomna - więc JUZ NIE SPAŁA :cool1: A ja jestem obrażona :cool1: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='asher']No, nie do koca wytrwałam :cool1: Trochę zaspałam :cool1: Ale dotarłam :cool1: A Vectra KŁAMIE!!!!! :cool1: Dzwoniłam do niej o 11.30 :cool1: i I choć miałam wrażenie, że chce mnie zamordować, to jednak ze mną gadała - krótko, bo krótko, ale była jako tako przytomna - więc JUZ NIE SPAŁA :cool1: A ja jestem obrażona :cool1:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Asherku ...wstałaś czy dopiero się kładziesz ... Ewcia ....i co pojechaliście czy znów spanko było :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 to kto dzisiaj dostanie nową obróżkę/szeleczki/legowisko??? :evil_lol: Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=red][I][B]Asherku ...wstałaś czy dopiero się kładziesz ...[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye: [SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE] Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='asher']Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye: [SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE][/quote] oć :calus: Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No ładnie, Ewcia sie obija. To ja wypatruje przy staffikach Franka a tu dooopa :drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='asher']Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye: [SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE][/quote]:glaszcze:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B].....oć cię utulkam :razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 a u mnie leje od rana :angryy: [quote name='asher']No, nie do koca wytrwałam :cool1: Trochę zaspałam :cool1: Ale dotarłam :cool1: A Vectra KŁAMIE!!!!! :cool1: Dzwoniłam do niej o 11.30 :cool1: i I choć miałam wrażenie, że chce mnie zamordować, to jednak ze mną gadała - krótko, bo krótko, ale była jako tako przytomna [B]- więc JUZ NIE SPAŁA[/B] :cool1: A ja jestem obrażona :cool1:[/quote] spała , spała ino od 9 jednym okiem ;) [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Asherku ...wstałaś czy dopiero się kładziesz ... Ewcia ....i co pojechaliście czy znów spanko było :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] nie pojechałam bo leje od rana [quote name='furciaczek']Dziendobry leniuszku:diabloti:[/quote] witaj [quote name='malawaszka']to kto dzisiaj dostanie nową obróżkę/szeleczki/legowisko??? :evil_lol:[/quote] nikt , oszczedzam [quote name='asher']Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye: [SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE][/quote] ile optymizmu Asiu [quote name='malawaszka']oć :calus:[/quote] mnie też :-( [quote name='anetta']No ładnie, Ewcia sie obija. To ja wypatruje przy staffikach Franka a tu dooopa :drinking::drinking::drinking:[/quote] a tak jakoś nie mam humoru , deszcz pada , słońce świeci , wszystko mnie denerwuje ... na wystawy pojedziemy do Wrocławia i Poznania , Bo TZ musi ze mną jechać , a ja nie muszę wstać wtedy rano bo w nocy trzeba wyruszyć ... Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Waszko, Alu, dzięki :) :buzi: Vectra, ufff, no to dobrze, że wstałaś o 9-tej, bo się trochę bałam, że cie obudziłam :lol: Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:buzi::buzi:[/quote] :loveu: [quote name='asher']Waszko, Alu, dzięki :) :buzi: Vectra, ufff, no to dobrze, że wstałaś o 9-tej, bo się trochę bałam, że cie obudziłam :lol:[/quote] sobota to taki dzień gdzie ludzie dzwonią do mnie bez skrupułów :shake: ;) nie byłaś pierwsze ..... gdybyś zadzwoniła 9:15 .... byłam w strasznym nastroju :cool1: Rany jak zimno :-( chyba mnie łapie jesienna deprecha :roll: Złapali tego debila co napadał na Azyl :multi: tylko i tak gówno mu zrobią :angryy: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 powiesic i wykastrowac tego ****:angryy: beda jakies foty:cool3: :loveu: tak na poprawe humorku:loveu: Quote
Recommended Posts