Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']proszę , wybaczam :diabloti:[/quote]
Niech Twą dobroć Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:loveu:
[quote name='Gonitwa']Zmotywujcie mnie na spacer z psami! I zmotywujcie Orienta, żeby poszedł spać do siebie a nie okupuje moje łóżko...[/quote]
Na spacer wont:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Zmotywujcie mnie na spacer z psami! I zmotywujcie Orienta, żeby poszedł spać do siebie a nie okupuje moje łóżko...[/quote]
idź już no stąd , zobacz czy kolarze nie jadą , przy okazji odsikaj Orienta :diabloti:
[quote name='madzia i medor']Niech Twą dobroć Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:loveu:

Na spacer wont:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Pragnę dodać, że wrócę, jak ochłoniesz:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote]
żegnam :cool1:

wredena , paskudo na własnej krwi wyhodowana :evilbat::evilbat::evilbat:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wyczuwam zazdrość:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
chyba katar masz :shake: chcesz chusteczkę ? :cool3:
bo coś źle wyczuwasz :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']chyba katar masz :shake: chcesz chusteczkę ? :cool3:
bo coś źle wyczuwasz :diabloti:[/quote]
A dasz mi za free:multi::multi::evil_lol:
Wyczuwam to moim siódmym okiem:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Dzasta o której ? tylko nie mów że o 10 :diabloti:
auto mam zaklepane , TZ nie ma prawa ruszyć , skonfiskowałam klucze i dowód ..[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jednak o 10 .....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

No, nie do koca wytrwałam :cool1: Trochę zaspałam :cool1: Ale dotarłam :cool1: A Vectra KŁAMIE!!!!! :cool1: Dzwoniłam do niej o 11.30 :cool1: i I choć miałam wrażenie, że chce mnie zamordować, to jednak ze mną gadała - krótko, bo krótko, ale była jako tako przytomna - więc JUZ NIE SPAŁA :cool1:
A ja jestem obrażona :cool1:

Posted

[quote name='asher']No, nie do koca wytrwałam :cool1: Trochę zaspałam :cool1: Ale dotarłam :cool1: A Vectra KŁAMIE!!!!! :cool1: Dzwoniłam do niej o 11.30 :cool1: i I choć miałam wrażenie, że chce mnie zamordować, to jednak ze mną gadała - krótko, bo krótko, ale była jako tako przytomna - więc JUZ NIE SPAŁA :cool1:
A ja jestem obrażona :cool1:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Asherku ...wstałaś czy dopiero się kładziesz ...

Ewcia ....i co pojechaliście czy znów spanko było :diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=red][I][B]Asherku ...wstałaś czy dopiero się kładziesz ...[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye:

[SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE]

Posted

[quote name='asher']Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye:

[SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE][/quote]

oć :calus:

Posted

[quote name='asher']Kładłam się :lol: Byłam strasznie pijana :oops: aż się dziwię, że tak ładnie i bez błędów i nawet z sensem napisałam :crazyeye:

[SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE][/quote]:glaszcze:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B].....oć cię utulkam :razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

a u mnie leje od rana :angryy:

[quote name='asher']No, nie do koca wytrwałam :cool1: Trochę zaspałam :cool1: Ale dotarłam :cool1: A Vectra KŁAMIE!!!!! :cool1: Dzwoniłam do niej o 11.30 :cool1: i I choć miałam wrażenie, że chce mnie zamordować, to jednak ze mną gadała - krótko, bo krótko, ale była jako tako przytomna [B]- więc JUZ NIE SPAŁA[/B] :cool1:
A ja jestem obrażona :cool1:[/quote]
spała , spała ino od 9 jednym okiem ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Asherku ...wstałaś czy dopiero się kładziesz ...

Ewcia ....i co pojechaliście czy znów spanko było :diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
nie pojechałam bo leje od rana
[quote name='furciaczek']Dziendobry leniuszku:diabloti:[/quote]
witaj

[quote name='malawaszka']to kto dzisiaj dostanie nową obróżkę/szeleczki/legowisko??? :evil_lol:[/quote]
nikt , oszczedzam

[SIZE=1]ps. a teraz mam mega kaca i meeeeega doła :placz: :placz: :placz: Życie jest do dupy. Niech mnie ktoś przytuli :placz: [/SIZE][/quote]
ile optymizmu Asiu
[quote name='malawaszka']oć :calus:[/quote]
mnie też :-(
[quote name='anetta']No ładnie, Ewcia sie obija. To ja wypatruje przy staffikach Franka a tu dooopa :drinking::drinking::drinking:[/quote]
a tak jakoś

nie mam humoru , deszcz pada , słońce świeci , wszystko mnie denerwuje ...

na wystawy pojedziemy do Wrocławia i Poznania , Bo TZ musi ze mną jechać , a ja nie muszę wstać wtedy rano bo w nocy trzeba wyruszyć ...

Posted

[quote name='madzia i medor']:buzi::buzi:[/quote]
:loveu:

[quote name='asher']Waszko, Alu, dzięki :) :buzi:
Vectra, ufff, no to dobrze, że wstałaś o 9-tej, bo się trochę bałam, że cie obudziłam :lol:[/quote]
sobota to taki dzień gdzie ludzie dzwonią do mnie bez skrupułów :shake: ;)
nie byłaś pierwsze ..... gdybyś zadzwoniła 9:15 .... byłam w strasznym nastroju :cool1:

Rany jak zimno :-( chyba mnie łapie jesienna deprecha :roll:

Złapali tego debila co napadał na Azyl :multi: tylko i tak gówno mu zrobią :angryy: