Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iwona1984']JA byłma ale Was nie widziałm po ocenie astów uciekłam :placz:

ale z Michałem zamieniłam kilka słów bo nam kibicował:evil_lol:

GRATULACJE DLA FRANIA i do zobaczenia mam nadzieje ze w Rzeszowie[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]taaa....ta ucieczka była tak ekspresowa, że nawet na wołanie nie zareagowałaś :eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iwona1984']JA byłma ale Was nie widziałm po ocenie astów uciekłam :placz:

ale z Michałem zamieniłam kilka słów bo nam kibicował:evil_lol:

GRATULACJE DLA FRANIA i do zobaczenia mam nadzieje ze w Rzeszowie[/quote]
Ja obserwowałam Waszą wygraną z daleka :multi: też Gratuluje :loveu:
znikłaś szybko :mad:

Posted

[quote name='Vectra']Ja obserwowałam Waszą wygraną z daleka :multi: też Gratuluje :loveu:
znikłaś szybko :mad:[/quote]

A dziekujemy udało sie jakos zawalczyc :lol:i wygralismy w takiej mocnej stawce :)

uciekłam za szybko:placz::placz:

Posted

[quote name='Iwona1984']:oops::oops::oops:NIE SłYSZAłAM[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]zauważyłam :eviltong: było tylko "bziuuuuuuuuu......"

a my z Vectrą siedziałyśmy grzecznie na ławeczce pod ścianą ZA WAMI :diabloti:
jeśli zauważyłaś czarnego staffika na ławce jak siedział lub spał to była moja Elita :evil_lol: i stamtąd dochodziło wołanie :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]zauważyłam :eviltong: było tylko "bziuuuuuuuuu......"

a my z Vectrą siedziałyśmy grzecznie na ławeczce pod ścianą ZA WAMI :diabloti:
jeśli zauważyłaś czarnego staffika na ławce jak siedział lub spał to była moja Elita :evil_lol: i stamtąd dochodziło wołanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

:mad::mad::mad:czego nie podeszłaś

Posted

[quote name='Iwona1984']Ehh :mad::mad:lanie Wam sie nalezy

moje rudo białe nie gryzie i trzebabyło walic do mnie[/quote]
taka sama droga była :diabloti: i rogaliki byli i ciasto i kawa i kropelki wesołe :cool3:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]buty miałam za ciężkie :diabloti:

a tak serio...to Eli powarkiwała wtedy na całe psie towarzycho, dopiero później się uspokoiła i przekonała, że nikt jej nic nie zrobi :) no kobita nie czuje jeszcze wystaw ;)[/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B]może namówie "kierowcę" na Rzeszów ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iwona1984'][B]ja to taka wstydliwa jestem[/B] :oops::oops:

ale obiecuje w Rzeszowie nadrobic[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
aaa....to o to Ci chodziło :lol: ja tej wypowiedzi wcześniej nie widziałam jak to pisałam u Ciebie :lol: dopiero teraz... :lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Medorowa']GRATKI:Rose::Rose:[/quote]
dzięki wyprowadzająca się siostro :multi: :multi: :evil_lol:

przyszła nowa karma :diabloti: jaki to luksus , że co i raz coś nowego na rynek wchodzi , bo by mi zabrakło karmideł :evilbat:

zamówiłam to [URL="http://www.e-karma.pl/pl/kat/433/Premium-Edge"]Premium Edge[/URL]

nooo i nawet Franciszek zaszczycił miskę swoją uwagę i pojadł :multi: Egon też pochrupał :diabloti:

No i idzie zima :shake: dziś w nocy był przymrozek :placz:

Posted

fotka cyknięta przez tate Agnethki :evil_lol:
posiłek regeneracyjny : ziemniaki z chlebem i bigos :multi: :multi: :multi:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/31/a8dd214598fc68bc.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B][url]http://img356.imageshack.us/img356/5425/franiolt4.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka POWAGA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: SZOK:crazyeye:

Cześć Cioteczko mła ze swą rozbrykaną bandą :loveu:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkOrange][B]wycałować prosze Lalunie od cioteczki:loveu:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkOrange][B]reszte też, zeby nie było ze sobie upodobuje tylko Lalunie:diabloti:[/B][/COLOR]