Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='malawaszka'] Ewcia - wątrobiany sobie zapodaj :diabloti:[/quote] właśnie tak myślę :diabloti: wątrobiany z dodatkiem bieli :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra']właśnie tak myślę :diabloti: wątrobiany z dodatkiem bieli :evil_lol:[/quote] białe masz lico moja droga :lol: Quote
Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]Alladyn to prawdziwy pręgus ;) widziałam jego foto [/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B]Ewa zrób sobie pół głowy rude a pół czarne ;)[/B][/COLOR][/quote] ja też widziałam na foto , ale to zupełnie inny typ staffika niż Franio ... jest prawie tak samo urodzony jak Franio , 3 dni różnicy .. co będzie , to będzie ... medali srebrnych mamy mało :evil_lol: Ja tam jadę głownie towarzysko :diabloti: championa dopiero skończymy w nowym roku ... potrzebne nam małe cwc ... potem Marian będzie pokazywała swoją klase :cool3: Franciszek jedzie na sioł w swojej ulubionej wadze , 17,300 :multi: :evil_lol: dobra , jadę do tego fryzjera , bo miałam być na 12 :siara: ja się nigdy nie spóźniam :evil_lol: Quote
agbar Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra'] Idę zaraz do fryzjera :roll: myślę co sobie na tym durnym łbie wymyślić :evil_lol: rudy ? :cool3: rudo czarny ? , :diabloti:[/quote] [quote name='malawaszka'] Ewcia - wątrobiany sobie zapodaj :diabloti:[/quote] JA,JA pierwsza to wymyslilam tylko komp mi sie zwiesil:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']co masz na glowie?[/quote] wlasnie ,wlasnie poka cos zrobila:cool3: Quote
Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Nic , na jutro przełożyłam wizytę u fryzjera :p Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra']Nic , na jutro przełożyłam wizytę u fryzjera :p[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]ej...no a rogale to kiedy zrobisz? :roll:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]ej...no a rogale to kiedy zrobisz? :roll:[/B][/COLOR][/quote] Noc jest długa , a do fryzjera idę na 12 :p na 16:30 do pracy , na 21 do pizzerii , no i jak wrócę będę rogale robić :evil_lol: wyjeżdżamy po 6 , więc zdążę :diabloti: kurde , jednego nie mam :shake: jednorazowych kubasków , nie było w sklepie :angryy: Quote
Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 No ja wiem , że będzie dla mnie szarlotka :loveu: ja będę mieć kawe , wode ognistą , rogale :diabloti: dawaj cynk na staffikowe :razz: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra']Noc jest długa , a do fryzjera idę na 12 :p na 16:30 do pracy , na 21 do pizzerii , no i jak wrócę będę rogale robić :evil_lol: wyjeżdżamy po 6 , więc zdążę :diabloti: kurde , jednego nie mam :shake: jednorazowych kubasków , nie było w sklepie :angryy:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] może warto na staffikowym ich też zakręcić? ;) muszę pomyśleć co wziąć z domu ;) tata jak zobaczył foty z poznańskiej to mi powiedział, że ja kierowcą będę jak będziemy wracać z Kielc :lol: przezabawny....[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:ja też jutro piekę rogaliczki :grins:ino zenie na sioł :shake:....ja na zjedzenie :grins::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra']No ja wiem , że będzie dla mnie szarlotka :loveu: ja będę mieć kawe , wode ognistą , rogale :diabloti: dawaj cynk na staffikowe :razz:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]już lecę na staffikowe :cool3: kto przywiezie szarlotkę? :razz: to jak kawa to i cukier i mleczko dla potrzebujących :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=Navy][B]hej mamcia ! :loveu: synka nie odwiedzasz, to synek przyszedł do Ciebie:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
puzzle Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej mamcia ! :loveu: synka nie odwiedzasz, to synek przyszedł do Ciebie:diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] a to Ci wyrodna mamcia:mad: Cymam kciuki za Franiusia:cool3:. Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]już cynka napisałam.... jutro jadziemy do weta z Vikulcem to może by się udało o jakiś sklepik zaczepić z tymi kubeczkami....a talerzyki chcesz? :cool3:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='puzzle']a to Ci wyrodna mamcia:mad: [/quote] [COLOR=Navy][B]żebyś wiedziała jeszcze jak !! :placz::placz: nie odwiedza mnie tłumacząc się, że są ciężkie fotki, jak one leciutkie jak piórko :cool1::p ale i tak ją koffam:loveu::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
puzzle Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]żebyś wiedziała jeszcze jak !! :placz::placz: nie odwiedza mnie tłumacząc się, że są ciężkie fotki, jak one leciutkie jak piórko :cool1::p ale i tak ją koffam:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] a bo Ty koFFFany synus jestes:loveu:, nie wdales sie w mamusie:loveu: Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='puzzle']a bo Ty koFFFany synus jestes:loveu:, nie wdales sie w mamusie:loveu:[/quote] [COLOR=Navy][B]joo, chyba w ojca:diabloti: tylko kto nim jest?:hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 A ja miałam chytry plan , że pójdę wcześniej spać :diabloti: trzymajcie kciuki , za: moje włosy , prace bym kogoś nie ubiła :evilbat: aby rogale wyszły a Franio to sobie poradzi :loveu: :loveu: on nawet ostatni , to i tak jest pierwszy , bez CH przed nazwą i tak jest multichampionem .. bo to jest Tutik moja mama dostała od kogoś tam kurę , taką wiejską :roll: fakt wypatroszona , bez piór - na rosołek , tylko u mnie w domu rodzinnym rosołku sie nie jada .. To już od dawien dawna , trauma :evil_lol: Dawno temu , mój tato dostał żywą kurę , był gdzieś tam i mu dali , najlepszą , najmięsniejszą , na rosołek :loveu: no i mieliśmy kure .. w centrum warszawy , w bloku , na 6 piętrze :lol: nie miał kto kury zabić :cool1: no i tam po długim czasie jak ta kura u nas mieszkała , wpadł jakiś sąsiad/znajomy i się zaoferował , że kure ubije , obrobi - mama miała tylko ugotować , no i słowo się rzekło :cool1: Rosół się ugotował , mama zrobiła kluseczki takie domowe ... rosół rozlała do talerzy .... no i wsiech odrzuciło ze łzami w oczach :shake: od tamtej pory rosołu się nie jada .. no ale dostała tą kure .. mi wręczyła :pdla Frania :evil_lol: Gotowało się to kurzysko wczoraj pół nocy i dziś pół dnia .... ale świnki miały wyżerkę :loveu: pierwszy raz w życiu widziałam by tak z apetytem coś jadły :crazyeye: mówię o Franiu i Klementynie :cool1: nie że ja im nie kupuje mięsa , owszem , tylko one gardzą ... Zarówno Franio jak i Klementyna gardzą wszystkim co sklepowe - chemiczne :angryy: i skąd ja teraz kury wsiowe wezmę ? moja wieś , to tylko z nazwy , bo tu drobiu niet :mad: Quote
Vectra Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]joo, chyba w ojca:diabloti: tylko kto nim jest?:hmmmm:[/B][/COLOR][/quote] :niewiem: :diabloti: ciesz się że nie szczekasz :evil_lol: ;) serio nie mam czasu , na dogo za mocno , bo mam moc pracy ... mam 5 milionów zdjęć do wsadzenia na stronę i robię stronkę dla znajomych. No i jeszcze dużo pracy miałam z jednym dziewczęciem :angryy: pochłonęło mnie to mocno czasowo i psychicznie zjechało ..... Quote
malawaszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Vectra'] No i jeszcze dużo pracy miałam z jednym dziewczęciem :angryy: pochłonęło mnie to mocno czasowo i psychicznie zjechało .....[/quote] o masz! to poważna sprawa!:shake: a po co kurę gotowałaś dwa dni????? :crazyeye: :lol: na kaloryferze cy co? :evil_lol: Quote
Patka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 chyba jakaś dojrzała wiekowo była ta kura :evil_lol: Ewciu płacze rzewnie buuu wiesz dlaczego ... buuu idę wziąć termofor Rudolfinę do łózka może mi pomoże :shake: Quote
agnethka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Vectra'] No i jeszcze dużo pracy miałam z jednym dziewczęciem :angryy: pochłonęło mnie to mocno czasowo i psychicznie zjechało .....[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Effcia mów co chcesz, ale WARTO było się tak zjechać (jeśli o tym dziewczęciu obie myślimy)...ja nie żałuję tych nocy nieprzespanych, tych godzin spędzonych w google i takie tam.... troche szkoda tej psychiki... ale czego się dla psiaków nie robi ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts