agnethka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']po % żadnych zmian w wyglądzie :roll: NIGDY wiecej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo to człowiek polot ma :evil_lol:[/quote] nooooo....zgadzam się z tym :oops: Quote
Apbt_sól Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 e tam , zetne skubance odrosna.. zafarbuje odrosną, moze jak opale nie odrosną i beda mnie kuły wkark :P miałam problem... w kolorze farby, bo fryz jest spoko... ale wlasnie msyle jak sie ufarbowac na new kolor .. walne chyba teraz czeriwen sobie a co a na swieta czarny..a na wiosn..blond... :lol: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Apbt_sól']e tam , zetne skubance odrosna.. zafarbuje odrosną, moze jak opale nie odrosną i beda mnie kuły wkark :P [COLOR=red]czyli masz krotkie to mozna kombinowc:evil_lol:[/COLOR] miałam problem... w kolorze farby, bo fryz jest spoko... ale wlasnie msyle jak sie ufarbowac na new kolor .. walne chyba teraz czeriwen sobie a co a na swieta czarny..a na wiosn..blond... :lol:[/quote] hahhahhaaaaaaaaaa Tz ma nowa kobite co troche:evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no patrz.. nie pomyśłam... dlatego mnie nie chce rzucić , jak sie budzi kolo nowej dupy wiecznie hehe :lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Apbt_sól']no patrz.. nie pomyśłam... dlatego mnie nie chce rzucić , jak sie budzi kolo nowej dupy wiecznie hehe :lol:[/quote] widzisz , widzisz :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']Boszzz :mdleje: mój tato ma opis na gg ... " Franiu pokaż dziadkowi medale" :evil_lol:[/quote] :klacz: świetny jest!!! [quote name='Apbt_sól']no patrz.. nie pomyśłam... dlatego mnie nie chce rzucić , jak sie budzi kolo nowej dupy wiecznie hehe :lol:[/quote] :roflt: hahahahaha co to ja jeszcze chciałam :mdleje: .... aaa wiem!!!! Ty nas nie kłam, że masz sztaffiki - to przecież yorczki, grzywacze i inne kotopsy szczają i srają po domu a nie bullowate!!!!!!! :crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 jorczek srać może ? może ? , a co staffik gorszy ? jorczek to dla plebsu był , myszy łowił . sztaffik rodzinę utrzymywał .... jak jedną z jorczkiem uświadomiłam , co to i do czego jest jorczek .. głośno i wyraźnie , w poczekalni pełnej ludzi , to nadąsana wyszła ... prychając :evil_lol: bo jak mi wyskoczyła , że picz bulle to dla gangsterów są ... NO to jej pojechałam i wyjaśniłam kto i co i do czego i gdzie spał :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Apbt_sól']no patrz.. nie pomyśłam... dlatego mnie nie chce rzucić , jak sie budzi kolo nowej dupy wiecznie hehe :lol:[/quote] to jess seekret:evil_lol: ja mam tak z waga...5 do gory i 7 na dol i t.d:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja tam mam w zadzie kto i gdzie i bla bla, ale dziś kilka godzin spędziłam w poczekalni u weta i miałam niezły przekrój społeczeństwa - szczegóły opiszę jutro bo nei mam już siły, ale generalnie naród mamy naprawdę debilny!!! :mdleje: zwłaszcza te wszystkie paniusie spod targu z "rasowymi" ozdobnymi - jakie toto nadmuchane, nadęte a kupują za grubą kasę kundle - 700 kosztował, bo z rodowodem to chcieli 2,5 tys - a jaka to rasa? cziłała - ile ma? 3 miesiące - i pęka z dumy a ja widzę małego ładnego kundelka w wieku 3 miesięcy większego od dorosłej cziłki :mdleje: szkoda tylko, że pseudohodowcy są mądrzejsi i robią w ch. tych debili i męczą te biedne suki i trzepią na tym kasę :angryy: Quote
malawaszka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Bullila.nl'] ja mam tak z waga...5 do gory i 7 na dol i t.d:diabloti:[/quote] szczęściara - więcej w dół, u mnie zwykkle więcej w górę :placz: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']jorczek srać może ? może ? , a co staffik gorszy ? jorczek to dla plebsu był , myszy łowił . sztaffik rodzinę utrzymywał .... jak jedną z jorczkiem uświadomiłam , co to i do czego jest jorczek .. głośno i wyraźnie , w poczekalni pełnej ludzi , to nadąsana wyszła ... prychając :evil_lol: bo jak mi wyskoczyła , że picz bulle to dla gangsterów są ... NO to jej pojechałam i wyjaśniłam kto i co i do czego i gdzie spał :diabloti:[/quote] weeeź ja się dzisiaj dowiedziałam, że hoduje morderców :shake: i że ten czarny to mnie kiedyś zagryzie, bo tym psom odbija :shake: potem dostałam pytanie co te psy jedzą poza ludzkim mięsem? :roll: odpowiedziałam, że Ciemnogrodzian...którzy uważają że amstaff i staffik to ta sama rasa :diabloti: pomogło - szybko załapał, że to dwie różne sprawy... Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']jorczek srać może ? może ? , a co staffik gorszy ? jorczek to dla plebsu był , myszy łowił . sztaffik rodzinę utrzymywał .... jak jedną z jorczkiem uświadomiłam , co to i do czego jest jorczek .. głośno i wyraźnie , w poczekalni pełnej ludzi , to nadąsana wyszła ... prychając :evil_lol: bo jak mi wyskoczyła , że picz bulle to dla gangsterów są ... NO to jej pojechałam i wyjaśniłam kto i co i do czego i gdzie spał :diabloti:[/quote] i znow se kompa poplulam:evil_lol:.....bo przecie te od yorkow i szit su..mi:evil_lol: to mysla ze maja szlachetne psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ooo Wasiu , to my się zrozumiemy :evil_lol: kocham te paniunie , lubię z nimi pogadać .. szczególnie jak są w grupce .. ja mój morderca i stadko tipsiar z kundlami za tysiaka :diabloti: bo nie mogę zrozumieć jak można się szczycić psem , prawie jorkiem , dorosłym , 2 letnim , który waży 800 gram , ma problemy motoryczne ... i jeszcze mi jędza wmawia ,że mój morderca to obleśny koondel i takie powinni pozabijać .. albo żebym wyszła , bo mój piczbull czyha na życie jej JORKA !!!! hahaahaha ...... czasem to ja żałuje , że nie urodziłam się , małą , nieśmiałą dziewczynką ... tylko musze mieć ten wredny ryj :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ooo Wasiu , to my się zrozumiemy :evil_lol: kocham te paniunie , lubię z nimi pogadać .. szczególnie jak są w grupce .. ja mój morderca i stadko tipsiar z kundlami za tysiaka :diabloti: bo nie mogę zrozumieć jak można się szczycić psem , prawie jorkiem , dorosłym , 2 letnim , który waży 800 gram , ma problemy motoryczne ... i jeszcze mi jędza wmawia ,że mój morderca to obleśny koondel i takie powinni pozabijać .. albo żebym wyszła , bo mój piczbull czyha na życie jej JORKA !!!! hahaahaha ...... czasem to ja żałuje , że nie urodziłam się , małą , nieśmiałą dziewczynką ... tylko musze mieć ten wredny ryj :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']jorczek srać może ? może ? , a co staffik gorszy ? jorczek to dla plebsu był , myszy łowił . sztaffik rodzinę utrzymywał .... jak jedną z jorczkiem uświadomiłam , co to i do czego jest jorczek .. głośno i wyraźnie , w poczekalni pełnej ludzi , to nadąsana wyszła ... prychając :evil_lol: bo jak mi wyskoczyła , że picz bulle to dla gangsterów są ... NO to jej pojechałam i wyjaśniłam kto i co i do czego i gdzie spał :diabloti:[/quote] bo yorki i szit su to szlachetne som:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ale ja nic nie mam do psów , mają takie jakie chcą ... czy ja wchodzę do poczekalni i robię zadymę ? wchodze po cichu , siadam sobie , psa usadzam .... zadyma sama się rozdmuchuje ..... czy ja wchodząc do poczekalni , krzyczę , WON mi z tymi kłakami , bo mi się pies krztusi ? NIE czy mój pies wchodząc do poczekalni , miota się i wyrywa ? Nie .. wchodzi spokojnie ... a czemu te paniunie , na dzień dobry do mnie z pyskiem ? że niby mam wyjść , przeprosić , że żyje ? o co to to TO NIGDY ..... a że lubie sobie pogadać ... i ja się nie kłócę , bo nudno by było :evil_lol: a jak raz jorek mi do kota podszedł ... mina pani była jednoznaczna , że jorek bohater , kota przestraszy ... i peszek , bo jak jorczka Ivanek z otwartej pełnej pazurów , to kudły powyrywał i krzyk , że kota luzem trzymam :mdleje: to na cholere tego kundla puszczała luzem ? a Ivanek niecierpi małych psów , znaczy on je lubi , bić :diabloti: a ja tak słodko do Ivanka , nie bij jorczka bo się spocisz :evilbat: Quote
Doginka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Qrcze, doszłam do qpy w miseczce i padłam z krzesła, bo mi kółko pekło:angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: matkowe geny:evil_lol: Nie no ja współczuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle, to strasznie dużo tu nagadane, a fot coś mniej ostatnio:razz: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 fotograf się rozleniwił :diabloti: Quote
Doginka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No skoro tak, to ja już hyba pójdę spaciulkać:p Papa;) Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [B]Vectra[/B] przy mnie też raz babka chciała joreczka puścić w poczekalni... jak zobaczyłem, że piesek jest już-już stawiany na ziemię to tylko powiedziałam do Birmy, że zaraz obiadek do niej przyjdzie :diabloti:. W sumie jakby się baba spytała to by się dowiedziała, że Birma mimo łagodnego wyglądu i tego że spokojnie leżała [jak jej pies nie zaczepia to jest grzeczna.. zazwyczaj :evil_lol:], może zaatakować... a dla 10 razy mniejszego psa bardzo źle by się to skończyło. No, przynajmniej wet był pod ręką, to by pozszywał szybko :diabloti:. Ps. zainspirowana waszym gadaniem o włosach i własnym dołem.... ścięłam się przed chwilą... chyba czeka mnie w najbliższym czasie wizyta u fryzjera :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']to ja Wam powiem , powiem :mdleje: że staffiki , to są małe , złośliwe , wredne , zasrane i zaszczane koondle :mad: siedze sobie przed kompem , klikam .... Widzę , że Lalka stoi nad miską i dziwnie się patrzy .. myślę , głodna pewnie .. ale poczeka ale ona tak inaczej niż z głodu tam zaglądam ... miskę ma granatową .... biorę w rękę ... coś tam widzę ... oglądam ... aa tam , nie jedzenie , nie pająk , nie siki a KUPA !!! kupa Mariana , bo tylko Marian taką kupe robi :mdleje: czy to geny :hmmmm: Franek wiecznie srał i szczał w miske Kano , Mańka teraz Lalce :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Vectra nie widzisz, że Mania chce swój własny osobisty............. nocnik:diabloti::diabloti::diabloti: ja jakoś nie mam przygód w poczekalniach wetowskich do Lejki nikt nie śmie podejść..... jej wzrok spode łba ............. robi :diabloti::diabloti::diabloti: swoje a teraz to się telefonicznie umawiam z wetem po jego godzinach pracy bo niestety do 15 to ja nigdy nie zdążę więc mam wizyty indywiduane [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]wstawaj [/I][/B]:diabloti:[/quote] wyobraź sobie , że nie śpię :eviltong: witajcie wszyscy :loveu: Bea , to nie w tym rzecz , że ktoś podchodzi ... bo to nie to ... tylko zbiera się komitet i pierniczy głodne kawałki ... Bonsai , a coś tam odwaliła :cool3: Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']Bonsai , a coś tam odwaliła :cool3:[/quote] W sumie trochę wyrównałam i od biedy da się przeżyć... a na pocieszenie kupiłam sobie... TAK, tak... czerwoną farbę do włosów :evil_lol:. Co by się jutro wtopić w tłum :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']wyobraź sobie , że nie śpię :eviltong: witajcie wszyscy :loveu: [/quote] [B][I]no no no ranny ptaszek :evil_lol: czyżby mamut dokazywał ? :razz:[/I][/B] [quote name='bonsai_88']W sumie trochę wyrównałam i od biedy da się przeżyć... a na pocieszenie kupiłam sobie... TAK, tak... czerwoną farbę do włosów :evil_lol:. Co by się jutro wtopić w tłum :diabloti:[/quote] [B][I]haha czerwony :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts