Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:sama napisze .....bo nie spytałam czy mogę napisać ale uchylę rąbka tajemnicy :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Franio 1/2 doskonała rescacib :diabloti: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Vectra']Franio 1/2 doskonała rescacib :diabloti:[/quote] WOW. gratulki :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]:klacz: OWACJE NA STOJĄCO:klacz: :diabloti: cześc. to tylko ja:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dobra teraz opowiem :) Mamuśka sorki że takie smętne sms , ale wspólnik co chwila mi wisiał na tel i Patki mąż ;) Sędzina brrr na pierwszy rzut oka , ale takie sędziowanie TO JEST TO !!! Straszliwie długo to wszystko trwało , ale sędzina obmacywała każdego psa centymetr po centymetrze , oglądała w statyce w z każdej strony , w ruchu to samo ... ale pani bardzo miła :) Franek jej się straszliwie podobał , powiedziała że piękny , idealny , typowy dla rasy i na 6 ras wystawiania to jest SUPER , mamy ćwiczyć pilnie ;) Wygraliśmy z Dragonem , który dostał bdb .. W porównaniu najlepszy pies , było z Carbo , interchampion ;) sędzina powiedziała , że najtrudniejszy wybór jaki musiała dokonać , bo tylko minimalnie lepszy był Carbo .. ale dodam że na porwnaniu Franio przestał współpracować ... Wszyscy byli w szoku z wygranej Frania :evil_lol: ja też Opis ... długi ;) 22 miesiące , bardzo ładna budowa , bardzo dobrze rozwinięta głowa , prawidłowo osadzone i noszone uszy , mocny pysk , mocna szyja , prawidłowe przedpiersie , moocne kości , prawidłowe oczy mogły by być trochę ciemniejsze , katowania dobre , bardzo ładne żebra , dobra górna i dolna linia , bardzo dobre mięśnie , dobrze osadzony ogon , mocny i prawidłowy w ruchu , kątowania tyllne bdobre , typowy dla rasy wygląd .. ale żadne sędzia jeszcze tak nie obmacał Franka , normalnie palcem naciskała , łapy podnosiła , ogon wywijała ;) mierzyła palcami głowę , kufę .. sprawdzała kark , zad .. Jeden pies oceniany był z 10 minut !! Quote
Bullila.nl Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Suuper opis:multi::multi::multi: Wielkie gratulacje bravo!!!!!!!!:sweetCyb::calus: Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 No i co najważniejsze :evilbat: Franio ma 3 krajówki i klubówkę z doskonałą , więc trze do ZK doope ruszyć by repa wbić :diabloti: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Vectra']No i co najważniejsze :evilbat: Franio ma 3 krajówki i klubówkę z doskonałą , więc trze do ZK doope ruszyć by repa wbić :diabloti:[/quote] tak, tak to NAJWAŻNIEJSZE :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Nasza Rudolfina , była 4/4 z oceną bdb , ale dobrym opisem .... w końcu się z Patką nagadałam :multi: Ojciec Frania w klasie championów był 3/3 , ale sędzina powiedziała , że już jest w zaawansowanym wieku , że za późno na dobre lokaty w tej klasie .... Pennio zatem będzie odwiedzał zasłużoną klasę weteranów ...... Ale mimo , to nadal nie lubię wystaw :evil_lol: tylko jako gorsza część hodowli Penn-Staff , marketing ... będę teraz JA wystawiać wszystkie psy , bo szanowny Michaś :mad: się leni :mad: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 to się nauczysz wystawiać :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Ktoś musi być od czarnej roboty :evil_lol: jedni są od bawienia szczeniaczków , drudzy od robienia z siebie idioty na ringu :evilbat: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Vectra']Ktoś musi być od czarnej roboty :evil_lol: jedni są od bawienia szczeniaczków , drudzy od robienia z siebie idioty na ringu :evilbat:[/quote] a jeszcze inni są wielofunkcyjni i sami odkręcają sobie słoiki :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Vectra'] Ale mimo , to nadal nie lubię wystaw :evil_lol: [/quote] srutututu :diabloti: :klacz: dla Frania :klacz: Quote
bonsai_88 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nonono... gratuluję Franiowi :loveu:... zwłaszcza wesołego ogonka :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 a to jest strona hodowli pani sędziny :) [url]http://www.staffjoys.nl/[/url] lubi kolor ;) Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:Moje wyrodne dziecko bedzie landserkę uprawiać :evil_lol: tak trzymać .... czekam na rozdziobią nas kruki wrony :diabloti:bo echa czkawką zapewne się odbiją :razz:;) ale niech im ślina lekką będzie :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 a pewno , że lanserke :diabloti: ja nie dam się rozdziabać , nie ten charakter , ja jestem jak pitbull :evil_lol: Ja sobie nie muszę udowadniać , że Franio jest najdoskonalszy i najpiękniejszy , dla mnie jest od dnia narodzin ... cała rodzina dziś się dogłębnie wzruszyła sukcesem Frania :diabloti: telefon mi wyładowali :mad: ale ja mówiłam , że Franek zaszaleje ... o tak za te wątrobiane i geny :evilbat: i za zadość uczynienie że Franek do bani :diabloti: Może nie zawsze będziemy spijać śmietankę , ale nikt mi nie powie , że mój Franio jest brzydki :mad: Marian dziś spotkał brata :multi: tak aporopo genów agresywnych :evil_lol: Mania siedziała z Franiem w jednym transporterze .... czyli z agresywnymi genami a w drugiej klatce siedział kolejny roznosiciel aggresywnych genów czyli tata Frania z bratem Mani .... oba szczeniaki żyją :multi: geny zaspały :evilbat: Quote
zaba14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Gratulacje oceny! i pochwala dla Frania ze taki grzeczny i cierpliwy przy ocenianiu :) [URL]http://www.staffjoys.nl/garbage/68/681983/5699143.jpg[/URL] ten pies mi sie podoba :) jakies foty beda? :> Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Mam nadzieje , że foty będą - dzięki uprzejmości innych uczestników ;) wiem że mam sesje foto z sędziną , sędzina była w różowej marynarce :) Ja nie wzięłam aparatu , zresztą ja nie umiem robić fot na wystawie , bo ja nie mam czasu :evil_lol: i tak zawsze się zagadam , że potem pędzę na ring :evilbat: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='zaba14']Gratulacje oceny! i pochwala dla Frania ze taki grzeczny i cierpliwy przy ocenianiu :) [URL]http://www.staffjoys.nl/garbage/68/681983/5699143.jpg[/URL] ten pies mi sie podoba :) jakies foty beda? :>[/quote] mamy ten sam gust :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:zawiodły geny ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:zawiodły geny ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] niestety:shake::evil_lol:........ moze jakis trening:cool3::diabloti: Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 teraz się trzymajcie :diabloti: Tak to jest Franio :multi: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/13/33512486c25ae8c7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/371/24a3d06d10493e26.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/277/bf0755055a46fd2e.jpg[/IMG][/URL] hahahaha jak nie Franio , taki poważny :mdleje: Quote
Recommended Posts