Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to ja powiem swoje ''Dzień dobry'' :rolleyes: Quote
Vectra Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Witajcie :loveu: :loveu: :loveu: ja nie śpię , w tym domu nie da się spać :shake: [quote name='malawaszka']Ewa!!! Koniec z tym bieganiem Mańki - pora zamknąć do klateczki bo widziałam że już zaczyna mieć mięśnie!!! Zamknąć i utuczyć! będzie Championem :grins:[/quote] :hmmmm: wies ty so , chiba mas racje :loveu: :loveu: kupie jesio jedną klatkę i będę jak jaga baba oba tuczyć :loveu: jasia i małgosię Quote
anetta Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Vectra']a co wolisz o bąkach , pierdnięciach , beknięciach czy kupach ? :diabloti: w końcu to fo o psach , nie ? jajka jak najbardziej temat psi :diabloti:[/QUOTE] Ja o dzieciach pisałam :diabloti: Quote
kaskaSz Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witamy po długiej nieobecności! Mania widze podrosła i dalej łobuzuje :) Biedna reszta sfory, bo taka pogryziona :evil_lol: Podporządkowali się małej. Na wystawie w Białymstoku widziałam staffika, alez one są piękne :loveu: I nie takie duże jak myślałam. I tego psiaka ''bez uszu'' /nie pamiętam nazwy rasy:oops:/ co masz, a raczej z tego co pamiętam ma Twój TZ też widziałam. Fajne są obie rasy :loveu: Quote
AlKil Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='malawaszka']Ewa!!! Koniec z tym bieganiem Mańki - pora zamknąć do klateczki bo widziałam że już zaczyna mieć mięśnie!!! Zamknąć i utuczyć! będzie Championem :grins:[/quote] Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3: Przepraszam Ciotuniu, ale naczytałam się mądrości...:evil_lol: Quote
agbar Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='AlKil']Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3: Przepraszam Ciotuniu, ale naczytałam się mądrości...:evil_lol:[/quote] no cheba ze jej kupi klatke z materialu:razz::diabloti: czesc mamusiu ukochana:loveu::eviltong: Quote
Vectra Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='anetta']Ja o dzieciach pisałam :diabloti:[/quote] psy jak dzieci :diabloti: [quote name='kaskaSz']Witamy po długiej nieobecności! Mania widze podrosła i dalej łobuzuje :) Biedna reszta sfory, bo taka pogryziona :evil_lol: Podporządkowali się małej. Na wystawie w Białymstoku widziałam staffika, alez one są piękne :loveu: I nie takie duże jak myślałam. I tego psiaka ''bez uszu'' /nie pamiętam nazwy rasy:oops:/ co masz, a raczej z tego co pamiętam ma Twój TZ też widziałam. Fajne są obie rasy :loveu:[/quote] pisałam przecież , że to kurduple :eviltong: :cool3: :diabloti: [quote name='AlKil']Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3: Przepraszam Ciotuniu, ale naczytałam się mądrości...:evil_lol:[/quote] znaczy mówisz że MNIE przyjdzie i MNIE mi psy zabierze :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: [quote name='agbar']no cheba ze jej kupi klatke z materialu:razz::diabloti: czesc mamusiu ukochana:loveu::eviltong:[/quote] nie , zatrudnie stado opiekunek , co najmniej dwie do jednego psa :p i sąsiadom też nakaże , że mają wpadać i doglądać moje pieski , co by były szczęśliwsze :loveu: :loveu: klatka jest niedobra , kojec jest barbarzyństwem :diabloti: Quote
an1a Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 I tak pójdziesz do pierdla za kolczatki i inne narzędzia tortur :diabloti: Będziesz miała przymusowe szkolenie klikerowe ze świnkami, inaczej Ci je zabiorą :mad: Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='an1a']I tak pójdziesz do pierdla za kolczatki i inne narzędzia tortur :diabloti: Będziesz miała przymusowe szkolenie klikerowe ze świnkami, inaczej Ci je zabiorą :mad:[/quote] Vectra tak łatwo nie odda swoich świnek... :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 cze cioteczka :cool3: co one zamach na Twoje świnki organizują? :razz: Quote
Bullila.nl Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/WRZESIEN/4%20wrzesien/04092008-344.jpg[/url] Liftciagarka...:evil_lol: Dzien dobry Sloneczko;) Nie mam czasu na dogo posiedziec ,musze caly czas dziurkarki pilnowac coby mi Bullitka nie szatkowala:placz: Quote
Alicja Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ............................................... :hand: Quote
Rinuś Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='AlKil']Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3: Przepraszam Ciotuniu, ale naczytałam się mądrości...:evil_lol:[/quote] [I][B]hahaha moja krew :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Viitaj Vectra :loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']:hand: :hand: :hand:[/quote] .................................:grins: Quote
agbar Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']:hand: :hand: :hand:[/quote] ..........................:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzis dowiedziałysmy sie od weta ze mamy mix pita w schronie [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/3028/48123263ni8.jpg[/IMG] ?????????? Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']:hand: :hand: :hand:[/quote] się wysiliła............... :helo: Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 i jak ???? może być ? [url]http://penn-staff.cba.pl/[/url] na razie wstępny projekt robię na darmowym serwerze .... Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']i jak ???? może być ? [URL]http://penn-staff.cba.pl/[/URL] na razie wstępny projekt robię na darmowym serwerze ....[/quote] nono :cool3: i Franiutka widać a co z poprzednią stronką? też fajna była :razz: Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 poprzedniej strony nie ma kto uaktualniać :diabloti: Franiutek jest Mania też będzie ;) Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 to czekamy na efekty pracy :cool3: czeka Cie dziubdziania, oj czeka :evil_lol: Quote
Recommended Posts