Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :loveu: :loveu: :loveu: ja nie śpię , w tym domu nie da się spać :shake:

[quote name='malawaszka']Ewa!!! Koniec z tym bieganiem Mańki - pora zamknąć do klateczki bo widziałam że już zaczyna mieć mięśnie!!! Zamknąć i utuczyć! będzie Championem :grins:[/quote]
:hmmmm: wies ty so , chiba mas racje :loveu: :loveu:
kupie jesio jedną klatkę i będę jak jaga baba oba tuczyć :loveu: jasia i małgosię

Posted

[quote name='Vectra']a co wolisz o bąkach , pierdnięciach , beknięciach czy kupach ? :diabloti:
w końcu to fo o psach , nie ? jajka jak najbardziej temat psi :diabloti:[/QUOTE]
Ja o dzieciach pisałam :diabloti:

Posted

Witamy po długiej nieobecności!
Mania widze podrosła i dalej łobuzuje :) Biedna reszta sfory, bo taka pogryziona :evil_lol: Podporządkowali się małej.
Na wystawie w Białymstoku widziałam staffika, alez one są piękne :loveu: I nie takie duże jak myślałam. I tego psiaka ''bez uszu'' /nie pamiętam nazwy rasy:oops:/ co masz, a raczej z tego co pamiętam ma Twój TZ też widziałam. Fajne są obie rasy :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Ewa!!! Koniec z tym bieganiem Mańki - pora zamknąć do klateczki bo widziałam że już zaczyna mieć mięśnie!!! Zamknąć i utuczyć! będzie Championem :grins:[/quote]

Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3:

Przepraszam Ciotuniu, ale naczytałam się mądrości...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3:

Przepraszam Ciotuniu, ale naczytałam się mądrości...:evil_lol:[/quote]

no cheba ze jej kupi klatke z materialu:razz::diabloti:
czesc mamusiu ukochana:loveu::eviltong:

Posted

[quote name='anetta']Ja o dzieciach pisałam :diabloti:[/quote]
psy jak dzieci :diabloti:

[quote name='kaskaSz']Witamy po długiej nieobecności!
Mania widze podrosła i dalej łobuzuje :) Biedna reszta sfory, bo taka pogryziona :evil_lol: Podporządkowali się małej.
Na wystawie w Białymstoku widziałam staffika, alez one są piękne :loveu: I nie takie duże jak myślałam. I tego psiaka ''bez uszu'' /nie pamiętam nazwy rasy:oops:/ co masz, a raczej z tego co pamiętam ma Twój TZ też widziałam. Fajne są obie rasy :loveu:[/quote]
pisałam przecież , że to kurduple :eviltong: :cool3: :diabloti:

[quote name='AlKil']Przecież jak ją zamknie w klateczce, to Mała będzie miała zanik mięśni, spaczy się jej psychika, a do Vectruni zapuka kontrola weterynaryjna i zabierze jej wszystkie psy....:cool3:

znaczy mówisz że MNIE przyjdzie i MNIE mi psy zabierze :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

[quote name='agbar']no cheba ze jej kupi klatke z materialu:razz::diabloti:
czesc mamusiu ukochana:loveu::eviltong:[/quote]
nie , zatrudnie stado opiekunek , co najmniej dwie do jednego psa :p i sąsiadom też nakaże , że mają wpadać i doglądać moje pieski , co by były szczęśliwsze :loveu: :loveu:
klatka jest niedobra , kojec jest barbarzyństwem :diabloti:

Posted

I tak pójdziesz do pierdla za kolczatki i inne narzędzia tortur :diabloti: Będziesz miała przymusowe szkolenie klikerowe ze świnkami, inaczej Ci je zabiorą :mad:

Posted

[quote name='an1a']I tak pójdziesz do pierdla za kolczatki i inne narzędzia tortur :diabloti: Będziesz miała przymusowe szkolenie klikerowe ze świnkami, inaczej Ci je zabiorą :mad:[/quote]
Vectra tak łatwo nie odda swoich świnek... :evil_lol:

Posted

[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/WRZESIEN/4%20wrzesien/04092008-344.jpg[/url]

Liftciagarka...:evil_lol:

Dzien dobry Sloneczko;)
Nie mam czasu na dogo posiedziec ,musze caly czas dziurkarki pilnowac coby mi Bullitka nie szatkowala:placz:

Posted

[I][B]hahaha moja krew :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Viitaj Vectra :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']i jak ???? może być ? [URL]http://penn-staff.cba.pl/[/URL]
na razie wstępny projekt robię na darmowym serwerze ....[/quote]

nono :cool3: i Franiutka widać
a co z poprzednią stronką? też fajna była :razz: