Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']i tu tez sie mondruje:shake: sznur to sznur beda małe ziabki:multi: beda małe ziabki:multi:[/quote] szykuj ogród :diabloti: [quote name='madzia i medor']Ewcia KCW:loveu::loveu: Wiem:cool1::diabloti:[/quote] no to dobrze że wiesz :loveu: [quote name='beria']Dużo zdrowia dla Patki i Poli :loveu: :loveu: :loveu: :laola: Jednak się zdecydowała oddać Polę :cool3: Też będziesz za kilka miesięcy oddawać Polę ???? :razz: Bo prezydent, to chyba nie :shake: Ropucha mieszkała w ubiegłym roku w naszych malinach, ale nie była agresywna, przeciwnie łagodna i zrównoważona była :loveu: Twoja podpatrzyła zachowanie u psów morderców :diabloti:[/quote] kolejna z ciepłym słowem wpadła :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='Gonitwa']Ratuj! One mówią, że się mądrzę![/quote] ropuszką mam je poszczuć :razz: :diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']kiedy ja ogrodu nie mam :placz:[/quote] zrobisz jej terrarium na balkonie :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']zrobisz jej terrarium na balkonie :diabloti:[/quote] :lol: :lol: :lol: nie to ja dziekuje Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']:lol: :lol: :lol: nie to ja dziekuje[/quote] podziękujesz jak dostaniesz żabke :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']podziękujesz jak dostaniesz żabke :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] nie zaczepiaj mni ebo powiem mamie Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']nie zaczepiaj mni ebo powiem mamie[/quote] a ja powiem brata kolegi kuzynowi :diabloti: kapusiu :eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']a ja powiem brata kolegi kuzynowi :diabloti: kapusiu :eviltong: :diabloti:[/quote] :obrazic: sama jestes kapusiu Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']:obrazic: sama jestes kapusiu[/quote] nie wywyższaj się :diabloti: :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']nie zaczepiaj mni ebo powiem mamie[/quote] Mama Cię wyzywa od ciuli, a Ty chcesz do niej na skargę biec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojj goopiutka Ewcia, goopiutka:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']nie wywyższaj się :diabloti: :eviltong:[/quote] [quote name='madzia i medor']Mama Cię wyzywa od ciuli, a Ty chcesz do niej na skargę biec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojj goopiutka Ewcia, goopiutka:diabloti:[/quote] :placz:juz was nie lubiee:placz: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Mama Cię wyzywa od ciuli, a Ty chcesz do niej na skargę biec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojj goopiutka Ewcia, goopiutka:diabloti:[/quote] buhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']:placz:juz was nie lubiee:placz:[/quote] nie możesz nas nie lubić :cool3: bo ty nas toffasz :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']buhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie możesz nas nie lubić :cool3: bo ty nas toffasz :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] nie prawdaaaaa:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie ja jestem :crazyeye: Ciule i goopule latają tutaj :crazyeye: To ja sobie jednak po cichutku pójdę dalej ....:evil_lol: Witaj babulo z ropuchą :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']:placz:juz was nie lubiee:placz:[/quote] Oczywiście "lubić" i "kochać", to dwie różne rzeczy:loveu: My już jesteśmy na etapie drugim:loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']buhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie możesz nas nie lubić :cool3: bo ty nas toffasz :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] No widzisz Ewcia:loveu::loveu: [quote name='evaxon']nie prawdaaaaa:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] No spokojnie rozumiemy, Ty na nie lubisz, Ty nas kochasz:Cool!::loveu: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']nie prawdaaaaa:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] nie kłóć się :mad: :diabloti: ja mam racje , jak zawsze :loveu: :loveu: [quote name='Pysia']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie ja jestem :crazyeye: Ciule i goopule latają tutaj :crazyeye: To ja sobie jednak po cichutku pójdę dalej ....:evil_lol: Witaj babulo z ropuchą :diabloti:[/quote] witaj pysiu u nas :sweetCyb::sweetCyb::Rose::bigok: w naszej daleko wiejskiej garelii :loveu: :loveu: jeszcze pytanie :razz: jakie ptaki latają w nocy :razz: wypuszczałam teraz France na siq i coś przefrunęło mi przed oczami :crazyeye: na pewno nie ćma :cool1: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra'] jeszcze pytanie :razz: jakie ptaki latają w nocy :razz: wypuszczałam teraz France na siq i coś przefrunęło mi przed oczami :crazyeye: na pewno nie ćma :cool1:[/quote] sowy:eviltong: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra'] w naszej daleko wiejskiej garelii :loveu: :loveu: jeszcze pytanie :razz: jakie ptaki latają w nocy :razz: wypuszczałam teraz France na siq i coś przefrunęło mi przed oczami :crazyeye: na pewno nie ćma :cool1:[/quote] Nietoperki:lol!::lol!: Ale Ty masz tam fajnie:loveu::diabloti: [quote name='evaxon']sowy:eviltong:[/quote] :shake::shake: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] :shake::shake:[/quote] co ?? co?? sowy moze w nocy nie lataka?? ty głupia ty nietoperki nie sa ptakami o!:eviltong: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 taa ,wies wariatów tu jest .... działa wam gie gie ?? bo mi nie działa :placz: i skrzynka mailowa mi umarła , nie mogę wejść ..... TV nie działa ... dekoder się zepsuł :diabloti: a przecież byłam grzeczna :( Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie działa mi gg :angryy: a w nocy latają nietoperze i wplątują się we włosy i wypijają kreeeewwwww :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']co ?? co?? sowy moze w nocy nie lataka?? ty głupia ty nietoperki nie sa ptakami o!:eviltong:[/quote] Czy [B]lataka[/B], to nie mam pojęcia:niewiem::niewiem: Nietoperek to nie ptak, to nie samolot ... to batman:diabloti: [quote name='Vectra']taa ,wies wariatów tu jest .... działa wam gie gie ?? bo mi nie działa :placz: i skrzynka mailowa mi umarła , nie mogę wejść ..... TV nie działa ... dekoder się zepsuł :diabloti: a przecież byłam grzeczna :([/quote] Sasasasasasasaa:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dostałam odpowiedź z portalu O2 , najprawdopodobniej ktoś się włamał na moje konto i sobie pozmieniał to i owo :diabloti: jak sympatycznie Quote
Recommended Posts