Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra'][CENTER]:loveu: UWAGA :loveu: UWAGA :loveu:UWAGA :loveu:

[LEFT]Dzwoniła do mnie Patka :multi: :multi: wczoraj oddała Pole :multi: :multi: obie dziewczyny mają się świetnie , teraz trzymamy kciuki by szybko wróciły do domu :loveu:
Pola ma 59 cm wzrostu :cool3: i 3900 wagi :loveu:

No to kochana dziś pijemy za nową dogomałolate :multi: :multi: :loveu: :diabloti:
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]
wreszcie !!!!:multi::multi::multi::multi::multi:
no to za mała ktora wcale taka mała to nie jest :cool3:
:knajpa::knajpa::knajpa:
oby rosła zdrowo :multi:

Posted

[quote name='Vectra']
skubany nadal nie pali , też odpuścił , zapalił ze mną :evil_lol:[/quote]

:hmmmm: no to nie pali czy zapalił??? jakiś skrót myślowy zastosowałaś :shake:

[quote name='Vectra'][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]:loveu: UWAGA :loveu: UWAGA :loveu:UWAGA :loveu:

[/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=6][COLOR=Red]Dzwoniła do mnie Patka :multi: :multi: wczoraj oddała Pole :multi: :multi: obie dziewczyny mają się świetnie , teraz trzymamy kciuki by szybko wróciły do domu :loveu:

No to kochane dziś pijemy za nową dogomałolate :multi: :multi: :loveu:[/COLOR][/SIZE] :diabloti:
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]

BRAVOOOO!!!! Nareszcie Patko droga podzieliłaś się ze światem swoim małym skarbem :laola: GRATULUJĘ!!!! i Zdrówko dzielnej mamusi i Poleczki :drinking:

Posted

[quote name='Vectra'][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]:loveu: UWAGA :loveu: UWAGA :loveu:UWAGA :loveu:

[/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=6][COLOR=Red]Dzwoniła do mnie Patka :multi: wczoraj oddała Pole :multi: obie dziewczyny mają się świetnie , teraz trzymamy kciuki by szybko wróciły do domu :loveu:

No to kochane dziś pijemy za nową dogomałolate :multi: :multi: :loveu:[/COLOR][/SIZE] :diabloti:
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]:Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::laola::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::drinking::drinking::drink1::cunao:[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][I][B]NARESZCIE [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']powinnaś :diabloti:
kurde jak mnie muli wszystko :placz:[/quote]

może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:[/quote]
albo bedzie dzidzia :siara::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:[/QUOTE]
prezydent nasz chory ?????? aa to ja nic nie wiem , bo u mnie od 7 rano do 15 nie było prądu , więc nie słyszałam tych tragicznych informacji :diabloti:
nie mniej strasznie mu współczuje :diabloti: strasznie ......

Posted

[quote name='malawaszka']może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:[/quote]

uuuu jaka wielka szkoda... może kondolencje będzie trzeba wysyłać...

może to ptasie grypa :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']albo bedzie dzidzia :siara::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
nie mnie muli ino mi muli wszystko czyli net :placz: :placz::placz:
ooo na TVN fajny program :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie mnie muli ino mi muli wszystko czyli net :placz: :placz::placz:
ooo na TVN fajny program :diabloti:[/quote]
:cool1:a szkoda:diabloti:

nooo ogladam :D:cool3::diabloti::evil_lol:

Posted

Teraz pytanie za 100 punktów

co to kurde jest ???? takie straszydło mieszka u mnie pod domem , Franio jak kopał dół to to go zaatakowało , Franio złapał w pysk po czym wypluł i strasznie po tym sie ślinił .....
Generalnie jak się zbliżyć do otworu gdzie to widać mieszka to to się wyłania i rzuca jak gupek , jest obrzydliwe i cała wieś już wie że mam to na podwórku bo jak wylazło na moich oczach to dziwny dziwięk się ze mnie wydobył , jest to wielkości dłoni ....

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007191.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007190.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007186.jpg[/IMG]

całować nie będę :diabloti:

Posted

aaaa foty zajebiste ale ropuszysko obrzydliwe!!!! ropucha jakaśtam to jest - wyprowadź ją najlepiej gdzie indziej ino do ręki nie bierz bo to jakies dziadostwo wydziela skoro Franczesław się wyślinił :shake: błe

a jak się tak rzuca to może niebawem z norki wyłoni się całe stadko :evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']:crazyeye: Ale sobie fajnego pieska sprawiłaś:loveu::loveu: Jorczek jak nic:loveu::loveu:[/quote]
haha uroczy joreczek :loveu:

tosz to ropuszka:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']

a jak się tak rzuca to może niebawem z norki wyłoni się całe stadko :evil_lol:[/quote]
Buhahah buhahahha kocham Cię Wasiu:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

*****, jakie to brzydkie:shake::shake:

[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/url]

Posted

[quote name='madzia i medor']

[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/URL][/quote]
takie uwagi sa zbedne:cool1: ciekawe czy bylo by ci milo jak by twoja mama po porodzie stwierdzila " ****, jakie to brzydkie:shake::shake: "

:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor'](..)

[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/URL][/quote]

piękna:loveu:
piękno to rzecz gustu:)
to pewnie r.szara albo ogrodowa,a jak wydziela tylko sciśnięta,ostatnio taką tuliłam i żyje (jeszcze):evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa foty zajebiste ale ropuszysko obrzydliwe!!!! ropucha jakaśtam to jest - wyprowadź ją najlepiej gdzie indziej ino do ręki nie bierz bo to jakies dziadostwo wydziela skoro Franczesław się wyślinił :shake: błe

a jak się tak rzuca to może niebawem z norki wyłoni się całe stadko :evil_lol:[/quote]
Ja tego nie dotknę , to sumo jest agresywne :shake:
Ty mnie nie strasz tym stadkiem :mad: :diabloti:

[quote name='groszek83']:crazyeye: Ale sobie fajnego pieska sprawiłaś:loveu::loveu: Jorczek jak nic:loveu:[/quote]
to jest mopsik , zobacz jaki ma płaski pyszczek :diabloti:
[quote name='evaxon']haha uroczy joreczek :loveu:

tosz to ropuszka:loveu:[/quote]
chcesz ? mogę ci ją odesłać :loveu:

[quote name='Iwona1984']ja to bym całowała:eviltong: a nóż widelec jakiś Książę by sie wyłonił :evil_lol:[/quote]
to całuj :cool3:

[quote name='furciaczek']Fajne to Twoje nowe zwierzatko:evil_lol:[/quote]
mnie się nie podoba :shake:
[quote name='Iwona1984']A tak w ogóle to czy Ty nie możesz mieć normalnych zwierzątek tylko jakieś takie dzikie :evil_lol:[/quote]

[quote name='Gonitwa']To je ropucha szara- nie dawaj psom bo toksyczna menda jeszcze się pochorują![/quote]
widać przeznaczenie , że nic nie mogę mieć normalnego :loveu:

[quote name='dealer']zmijko moja kochana ...rodzine odkopałaś??:diabloti:[/quote]
pamiętaj , moja rodzina to także Twoja rodzica , troche szacunku wiec do ciotki :niewiem: :diabloti: pewno przyjechała majątek oglądać :evil_lol:

:evil_lol: