e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra'][CENTER]:loveu: UWAGA :loveu: UWAGA :loveu:UWAGA :loveu: [LEFT]Dzwoniła do mnie Patka :multi: :multi: wczoraj oddała Pole :multi: :multi: obie dziewczyny mają się świetnie , teraz trzymamy kciuki by szybko wróciły do domu :loveu: Pola ma 59 cm wzrostu :cool3: i 3900 wagi :loveu: No to kochana dziś pijemy za nową dogomałolate :multi: :multi: :loveu: :diabloti: [/LEFT] [/CENTER] [/quote] wreszcie !!!!:multi::multi::multi::multi::multi: no to za mała ktora wcale taka mała to nie jest :cool3: :knajpa::knajpa::knajpa: oby rosła zdrowo :multi: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra'] skubany nadal nie pali , też odpuścił , zapalił ze mną :evil_lol:[/quote] :hmmmm: no to nie pali czy zapalił??? jakiś skrót myślowy zastosowałaś :shake: [quote name='Vectra'][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]:loveu: UWAGA :loveu: UWAGA :loveu:UWAGA :loveu: [/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=6][COLOR=Red]Dzwoniła do mnie Patka :multi: :multi: wczoraj oddała Pole :multi: :multi: obie dziewczyny mają się świetnie , teraz trzymamy kciuki by szybko wróciły do domu :loveu: Pola ma 59 cm wzrostu :cool3: i 3900 wagi :loveu: No to kochane dziś pijemy za nową dogomałolate :multi: :multi: :loveu:[/COLOR][/SIZE] :diabloti: [/LEFT] [/CENTER] [/quote] BRAVOOOO!!!! Nareszcie Patko droga podzieliłaś się ze światem swoim małym skarbem :laola: GRATULUJĘ!!!! i Zdrówko dzielnej mamusi i Poleczki :drinking: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra'][CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]:loveu: UWAGA :loveu: UWAGA :loveu:UWAGA :loveu: [/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=6][COLOR=Red]Dzwoniła do mnie Patka :multi: wczoraj oddała Pole :multi: obie dziewczyny mają się świetnie , teraz trzymamy kciuki by szybko wróciły do domu :loveu: Pola ma 59 cm wzrostu :cool3: i 3900 wagi :loveu: No to kochane dziś pijemy za nową dogomałolate :multi: :multi: :loveu:[/COLOR][/SIZE] :diabloti: [/LEFT] [/CENTER] [/quote]:Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::laola::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::drinking::drinking::drink1::cunao:[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][I][B]NARESZCIE [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Weszka, miało być tam , teść odpuścił i zapalił ze mną , Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']Weszka, miało być tam , teść odpuścił i zapalił ze mną ,[/quote] o ja durna jak mogłam się nie domyślić :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka']o ja durna jak mogłam się nie domyślić :evil_lol:[/quote] powinnaś :diabloti: kurde jak mnie muli wszystko :placz: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']powinnaś :diabloti: kurde jak mnie muli wszystko :placz:[/quote] może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka']może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:[/quote] albo bedzie dzidzia :siara::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka']może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:[/QUOTE] prezydent nasz chory ?????? aa to ja nic nie wiem , bo u mnie od 7 rano do 15 nie było prądu , więc nie słyszałam tych tragicznych informacji :diabloti: nie mniej strasznie mu współczuje :diabloti: strasznie ...... Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka']może sie zaraziłaś grypą żołądkową od pryzydenta??? :diabloti: nosz biedaczysko jak mi go szkoda - ja jak miałam tego wirusa to w tv o tym nie mówili ani do szpitala mnie nie wzięli :placz:[/quote] uuuu jaka wielka szkoda... może kondolencje będzie trzeba wysyłać... może to ptasie grypa :diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']albo bedzie dzidzia :siara::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] nie mnie muli ino mi muli wszystko czyli net :placz: :placz::placz: ooo na TVN fajny program :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']nie mnie muli ino mi muli wszystko czyli net :placz: :placz::placz: ooo na TVN fajny program :diabloti:[/quote] :cool1:a szkoda:diabloti: nooo ogladam :D:cool3::diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Teraz pytanie za 100 punktów co to kurde jest ???? takie straszydło mieszka u mnie pod domem , Franio jak kopał dół to to go zaatakowało , Franio złapał w pysk po czym wypluł i strasznie po tym sie ślinił ..... Generalnie jak się zbliżyć do otworu gdzie to widać mieszka to to się wyłania i rzuca jak gupek , jest obrzydliwe i cała wieś już wie że mam to na podwórku bo jak wylazło na moich oczach to dziwny dziwięk się ze mnie wydobył , jest to wielkości dłoni .... [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007191.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007190.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007186.jpg[/IMG] całować nie będę :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 aaaa foty zajebiste ale ropuszysko obrzydliwe!!!! ropucha jakaśtam to jest - wyprowadź ją najlepiej gdzie indziej ino do ręki nie bierz bo to jakies dziadostwo wydziela skoro Franczesław się wyślinił :shake: błe a jak się tak rzuca to może niebawem z norki wyłoni się całe stadko :evil_lol: Quote
groszek83 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :crazyeye: Ale sobie fajnego pieska sprawiłaś:loveu::loveu: Jorczek jak nic:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='groszek83']:crazyeye: Ale sobie fajnego pieska sprawiłaś:loveu::loveu: Jorczek jak nic:loveu::loveu:[/quote] haha uroczy joreczek :loveu: tosz to ropuszka:loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra'] całować nie będę :diabloti:[/quote] ja to bym całowała:eviltong: a nóż widelec jakiś Książę by sie wyłonił :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Fajne to Twoje nowe zwierzatko:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A tak w ogóle to czy Ty nie możesz mieć normalnych zwierzątek tylko jakieś takie dzikie :evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To je ropucha szara- nie dawaj psom bo toksyczna menda jeszcze się pochorują! Quote
agbar Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 zmijko moja kochana ...rodzine odkopałaś??:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka'] a jak się tak rzuca to może niebawem z norki wyłoni się całe stadko :evil_lol:[/quote] Buhahah buhahahha kocham Cię Wasiu:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: *****, jakie to brzydkie:shake::shake: [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/url] Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] *****, jakie to brzydkie:shake::shake: [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/URL][/quote] takie uwagi sa zbedne:cool1: ciekawe czy bylo by ci milo jak by twoja mama po porodzie stwierdzila " ****, jakie to brzydkie:shake::shake: " :diabloti: Quote
Szczurosława Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor'](..) *****, jakie to brzydkie:shake::shake: [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007188.jpg[/URL][/quote] piękna:loveu: piękno to rzecz gustu:) to pewnie r.szara albo ogrodowa,a jak wydziela tylko sciśnięta,ostatnio taką tuliłam i żyje (jeszcze):evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa foty zajebiste ale ropuszysko obrzydliwe!!!! ropucha jakaśtam to jest - wyprowadź ją najlepiej gdzie indziej ino do ręki nie bierz bo to jakies dziadostwo wydziela skoro Franczesław się wyślinił :shake: błe a jak się tak rzuca to może niebawem z norki wyłoni się całe stadko :evil_lol:[/quote] Ja tego nie dotknę , to sumo jest agresywne :shake: Ty mnie nie strasz tym stadkiem :mad: :diabloti: [quote name='groszek83']:crazyeye: Ale sobie fajnego pieska sprawiłaś:loveu::loveu: Jorczek jak nic:loveu:[/quote] to jest mopsik , zobacz jaki ma płaski pyszczek :diabloti: [quote name='evaxon']haha uroczy joreczek :loveu: tosz to ropuszka:loveu:[/quote] chcesz ? mogę ci ją odesłać :loveu: [quote name='Iwona1984']ja to bym całowała:eviltong: a nóż widelec jakiś Książę by sie wyłonił :evil_lol:[/quote] to całuj :cool3: [quote name='furciaczek']Fajne to Twoje nowe zwierzatko:evil_lol:[/quote] mnie się nie podoba :shake: [quote name='Iwona1984']A tak w ogóle to czy Ty nie możesz mieć normalnych zwierzątek tylko jakieś takie dzikie :evil_lol:[/quote] [quote name='Gonitwa']To je ropucha szara- nie dawaj psom bo toksyczna menda jeszcze się pochorują![/quote] widać przeznaczenie , że nic nie mogę mieć normalnego :loveu: [quote name='dealer']zmijko moja kochana ...rodzine odkopałaś??:diabloti:[/quote] pamiętaj , moja rodzina to także Twoja rodzica , troche szacunku wiec do ciotki :niewiem: :diabloti: pewno przyjechała majątek oglądać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts